NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Stop de censuur en laat uw ISP en hackers niet meekijken!

Gebruik couponcode: lockdown10%

Een LEGER van CONTACT TRACING-soldaten aan de FRONTLINIE

Tracers:

Als je positief getest wordt op dat “corona-virus” dan gaan de tracers jou opbellen, jou verhoren over waar je geweest bent en met wie je gesproken hebt.

En dan zullen deze lui contact zoeken met iedereen die jij gesproken hebt en waar je mogelijk in contact mee bent gekomen. Deze mensen worden dan op hún beurt ondervraagd.

“Wij hebben duizenden tracing agenten nodig. Dit is nog nóóit eerder vertoond: een leger van tracers.”, zei Andrew Cuomo tegen Bill Clinton.

De Clinton Global Initiative University hield via Skype overleg met gouverneur van New York Andrew Cuomo.

“Om informatie op te diepen hebben wij honderden en honderden agenten nodig, in principe zijn dat rechercheurs.”, zei Cuomo tegen Bill Clinton.

“We doen wat we kunnen. We gebruiken het Seven-State-Consortium om onze krachten te bundelen en zo efficiënt mogelijk te zijn. De zeven staten zijn: Rhode Island, New Jersey, Massachuchetts, Connecticut, Pennsylvania, Delaware en New York.”

De staten werken ook samen om mondmaskers, ventilatoren en coronatesten te distribueren.

Bill Clinton stelt dat contact tracing zeer belangrijk is:

“En dit land zal mede hierdoor eindelijk zijn eigen echte public health system hebben. Een echte public health core. Ik heb er goed over nagedacht”, zegt de vermeende pedofiel Bill die regelmatig het lolita-eiland van Epstein.

“We maken een ‘middle core’ en door prikkels willen wij mensen overhalen om mee te doen: Toegang tot College.”

“We willen een ‘state contact tracing core’ gaan realiseren.”, probeert Clinton ons alvast in te pompen.

“We moeten mensen hebben die helpen met tracen. Het is essentieel om mensen te kunnen tracen alvorens terug te kunnen naar een enigszins normale samenleving.”, zegt ook gouverneur van Californië Gavin Newsom.

“Ook veel testen is essentieel, om op die manier in combinatie met tracking en tracing ieders contacten op te kunnen sporen, hen te volgen en INDIVIDUEN te ISOLEREN.”, meent Newsom.

“Zo kunnen we besmette mensen aan het licht brengen en hen in quarantaine plaatsen.”

“Daar hebben wij een leger mensen voor nodig die dit principe snappen en rekening wensen te houden met de huidige omstandigheden.”, aldus Newsom.

“Mensen moeten gaan inzien dat het essentieel is om deze impact op je leven – waar je bent geweest en met wie je gesproken hebt – van belang te gaan vinden en zij moeten niet teveel vast blijven houden aan het privacy vraagstuk”, preekt Gavin Newsom.

Het plan is dus dat zoveel mogelijk staten mee gaan doen en zoveel mogelijk mensen willen participeren in een leger van tracers.

De medische Gestapo. Inquisiteurs, ondervragers van de Grote Inquisitie, slechts gebaseerd op een positief testresultaat.

Dus als je positief getest wordt op dat stomme virus dan gaan de tracers jou opbellen, jou verhoren over waar je geweest bent en met wie je gesproken hebt.

En dan zullen deze lui contact zoeken met iedereen die jij gesproken hebt en waar je mogelijk in contact mee bent gekomen. Deze mensen worden dan op hún beurt ondervraagd.

Dit alles staat en valt natuurlijk met TESTEN.

Het is duidelijk waarom er telkens zo op wordt gehamerd zoveel mogelijk te testen. De competitie om de tests te mogen leveren is groot.

De Cabal, de Global Elites, hebben deze informatie nodig. Zij willen de testresultaten.

Dus vanuit hun standpunt gezien hoe meer positieve tests, hoe beter!!

Een tweet van Trump toont ook aan dat er zeer veel getest wordt in de USA. En hun ‘tests zijn zooooo veel beter dan die van andere landen’, tweet Trump.

De contact tracing soldaten voor de contact tracing army zullen als eerste geronseld worden in de USA.

Maar hoe is het mogelijk dat NGO’s en bijvoorbeeld Partners in Health de testresultaten in hun klauwen weten te krijgen?

Ze moeten dan wel samenwerken met de bedrijven die de testresultaten leveren. Allerlei privacy-wetten worden ondermijnd en op een of andere manier ontdoken.

Deze NGO’s hebben nauwe banden met grote bedrijven en filantropische instellingen.

Ze profileren zichzelf als barmhartig, vrijgevig en liefdadig. Ze pretenderen goede mensen te zijn en filantropen.

Maar in het kader van de volksgezondheid moeten individuen die een ‘biologische bedreiging’ vormen voor de nationale gezondheid van het land ‘apart gezet’ worden.

In democratische samenlevingen is het soms nodig om burgers een offer te laten brengen om bij te dragen aan het grotere geheel. De volksgezondheid gaat boven die van de individuele gezondheid.

Artsen, medisch onderzoekers en researchers willen iedereen leiden naar een gezond en florerend land.

Artsen en medisch – in genetica en virologie -onderlegde academici, maken het legitiem om bepaald beleid door te voeren.

In een land waar een besmettelijke ziekte heerst ontstaan er tientallen nieuwe instituten en laboratoria en er vinden doorbraken plaats in virologie en genetica (DNA).

Dus testen, testen en nog eens testen. Er wordt tijdens zo’n coronatest gezocht naar beschadigd mRNA in iemands lichaam. Dit is een molecuul dat correspondeert met genen tijdens het produceren van proteïnen.

Tijdens de twaalfde editie van de CGI University dag brachten Bill Clinton en zijn dochter Chelsea Clinton studenten, regeringsleiders en public health experts samen om te spreken over de covid-pandemie.

Dit waren ondermeer: Gouverneur van New York Andrew Cuomo, gouverneur van Californië Gavin Newsom,  ambassadeur Eric Goosby, oud- PEPFAR medewerker en AIDS ambassadeur en Ophelia Dahl, dochter van schrijver Roald Dahl en verbonden aan de Universiteit van Edinburgh.

Vice-President van de Clinton Foundation Chelsea Clinton sprak virtueel met Ophelia Dahl, mede-oprichter Partners in Health, over contact tracing.

“Wij hebben een hele groep contact tracers ingehuurd en opgeleid in Massachusetts. Maar ik noem ze liever sociale gezondheidswerkers.”, zegt Dahl.

“Zij worden virtueel opgeleid en zijn te werk gesteld op dit moment.”

“Zij nemen virtueel contact op met positief geteste individuen om te achterhalen met wie zij mogelijk in contact zijn geweest. Dan nemen wij de noodzakelijke maatregelen om er voor te zorgen dat zij weer gezond worden en hun omgeving gezond kan blijven en het virus niet verder verspreid zal worden.”, vermeldt Ophelia Dahl.

“Dit gaat geïmplementeerd worden in het gehele systeem. Dit houdt in: op grote schaal testen en zeer grondige isolatie maatregelen. Mensen die positief getest worden en ziek zijn worden in een strenge quarantaine gezet en gescheiden van hun naasten.”, zegt Dahl.

“We kregen heel snel tussen de 7 á 9 duizend sollicitaties binnen van mensen die graag contact tracer willen worden.”

“Er zijn veel werklozen op dit moment en zij kunnen nu dit werk gaan doen. Dat is erg goed voor onze economie.”

Bron en afbeelding:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8282747/Cuomo-unveils-seven-state-consortium-buying-medical-supplies-coronavirus-fight.html

 

 

 

 

 

 

 

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x