CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Een kijkje in de keuken van onze ¨Elite¨ en hun ¨Humanitaire organisaties¨

Verzwegen maar niet vergeten.

“Vredestichters” van de Verenigde Naties betrapt op het runnen van een kinderseksring: meer dan 2.000 gevallen van seksueel misbruik gemeld

Dit artikel bevat verontrustende inhoud en gaat in op een probleem dat dringend aan het licht moet worden gebracht.

Elk jaar stijgen de percentages pedofilie, seksueel misbruik en sekshandel. De Internationale Arbeidsorganisatie schat dat er wereldwijd 20,9 miljoen slachtoffers van mensenhandel zijn en  4,5 miljoen mensen die  vastzitten in gedwongen sekshandel over de hele wereld.  Jaarlijks worden in de VS minstens  100.000 kinderen geprostitueerd, wat bijdraagt ​​aan de $ 9,8 miljard omzet makende Amerikaanse sekshandelindustrie.

Het zijn niet alleen pooiers en ontsnapte veroordeelden. Het zijn de mensen waarvan we het niet verwachten, het meest respecteren of naar opkijken: de politici, de elite, de rijke zakenmensen, je buren en vaak de mensen waarvan  je het ´t minst zou verwachten.

In dit bijzonder diep triestige geval zijn het de mensen die we moeten vertrouwen om anderen te helpen: de vredeshandhavers van de Verenigde Naties. Het blijkt dat deze mensen allesbehalve “vredeshandhavers” zijn. In plaats daarvan zijn zij degenen die grote schade aanrichten in deze dorpen en ervoor zorgen dat kinderen de rest van hun leven nachtmerries hebben.

Een   onderzoek van Associated Press naar de Verenigde Naties  (VN) heeft uitgewezen dat er in de afgelopen 12 jaar ongeveer 2.000 beschuldigingen zijn geweest van seksueel misbruik en uitbuiting door VN-vredeshandhavers en andere werknemers over de hele wereld. Bij meer dan 300 van die gevallen waren kinderen betrokken; er zijn echter maar heel weinig daders daadwerkelijk gearresteerd en verantwoordelijk gehouden voor hun misdaden.

De Child Sex Ring, gerund door VN-vredestroepen in Haïti

Veel van de kinderen die in armoede leven in Port-au-Prince, Haïti, worden aan hun lot overgelaten, zoeken naar voedsel en worstelen dagelijks met honger. Hun leven veranderde drastisch toen de VN-vredeshandhavers naar hun dorp verhuisden, omdat hen snacks en koekjes werden aangeboden.

Dit voedsel kwam echter met een hoge prijs die  niemand  ooit zou moeten betalen. In ruil voor voedsel eisten de VN-vredeshandhavers seks van kinderen vanaf 12 jaar. Met betrekking tot de kinderseksring van VN-vredeshandhavers in Haïti, werden negen kinderen doorgegeven van 2004 tot 2007.

“Ik had niet eens borsten”, zei een meisje, bekend als “V01” (slachtoffer nr. 1). Vo1 werd naar verluidt gedwongen om seks te hebben met ongeveer 50 vredestroepen over een periode van drie jaar, tussen de 12 en 15 jaar oud. Een van de daders was een “commandant” die haar volgens haar 75 cent gaf in ruil voor seks. Vo1 legde uit dat ze vaak sliep in VN-vrachtwagens op de basis.

Een jonge jongen, Vo9, was vijftien toen hij voor het eerst seksueel werd misbruikt door een VN-vredeshandhaver. Gedurende de volgende drie jaar zou hij naar verluidt gedwongen zijn seks te hebben met meer dan 100 Sri Lankaanse vredestroepen, gemiddeld vier keer per dag.

Er zijn  honderden andere gevallen zoals deze ,  maar er zijn maar heel weinig daders verantwoordelijk gehouden voor hun daden. Juridisch gezien hebben de VN geen jurisdictie over vredeshandhavers, dus de organisatie kan ze niet echt berechten. Bovendien zijn de namen van de vredeshandhavers die schuldig werden bevonden vertrouwelijk behandeld, wat betekent dat het onmogelijk is om erachter te komen wie erbij betrokken is.

De VN kwamen erachter wat er aan de hand was en de enige actie die de organisatie ondernam, was om 114 vredestroepen naar huis te sturen. Van de 114 betrokken VN-vredeshandhavers werd  niemand gevangengezet. Hoewel dit een einde maakte aan die specifieke seksring, stopten het seksueel misbruik en de uitbuiting in Haïti door VN-vredeshandhavers daar niet.

Toen de seksring werd onderzocht, reisde een team van Sri Lankaanse functionarissen bovendien twee weken naar Haïti om de beschuldigingen verder te onderzoeken. Ze communiceerden slechts met 25 soldaten van de meer dan 900 in het land en hun bevindingen gaven aan dat slechts twee korporaals en één particulier betrokken waren bij het hebben van seks met twee “jonge” slachtoffers. Dit is duidelijk een enorm understatement van het aantal betrokken Sri Lankaanse vredeshandhavers en spreekt over het niveau van corruptie dat binnen het politieke systeem bestaat.

Na aanzienlijke ontkenning kwam de Sri Lankaanse regering toch naar voren en verklaarde dat zij slechts 18 soldaten verder had onderzocht en dat “het VN-secretariaat schriftelijk heeft erkend dat de regering maatregelen heeft genomen en dat het secretariaat, met ingang van 29 september 2014, de zaak heeft gesloten. ”

Sinds 2016 zaten sommige van de vredeshandhavers die bij de ring betrokken waren nog steeds in het Sri Lankaanse leger en de VN blijft Sri Lankaanse vredeshandhavers naar Haïti sturen.

Voor alle duidelijkheid: het waren niet alleen VN-vredeshandhavers uit Sri Lanka die betrokken waren bij seksueel misbruik en uitbuiting van Haïtianen. Volgens gegevens en interviews van de VN kwamen vermoedelijke misbruikers uit Bangladesh, Brazilië, Jordanië, Nigeria, Pakistan, Uruguay en Sri Lanka.

U kunt de video van Associated Press over de seksring en misbruik in Haïti hieronder bekijken:

 

 

Meer gevallen van seksueel misbruik door VN-vredeshandhavers

In maart 2017 verklaarde VN-secretaris-generaal Antonio Guterres dat de organisatie nieuwe en verbeterde maatregelen zou nemen om seksueel misbruik en seksuele uitbuiting door VN-vredeshandhavers en ander personeel tegen te gaan.

“Laten we met één stem verklaren: we zullen niet tolereren dat iemand seksuele uitbuiting en misbruik pleegt of goedkeurt. We laten niemand deze misdaden verdoezelen met de VN-vlag ”, aldus Guterres.

Hoewel zijn gevoelens oprecht lijken, klinkt hij ook als een gebroken plaat die voortdurend dezelfde boodschap afspeelt. Als zijn verklaring U vertrouwd in de oren klinkt, komt dat omdat het sterk lijkt op verklaringen in een rapport dat de VN meer dan tien jaar geleden bekend maakte en daarin beloofde om elk seksueel misbruik tegen te gaan. Toch worstelt de organisatie op de een of andere manier nog steeds met dit steeds terugkerende probleem.

Ambtenaren  weten  dat Haïtiaanse kinderen werden misbruikt door VN-vredeshandhavers, en niemand heeft er iets aan gedaan. Het is niet dat geen van deze kinderen naar voren komt, het is dat niemand de moeite heeft genomen om de daders verantwoordelijk te houden voor hun daden, ook niet de VN.

In één geval werd een 11-jarige jongen verkracht door een groep Uruguayaanse VN-vredeshandhavers, die hun acties daadwerkelijk op een mobiele telefoon filmden. De video ging viraal en ondanks dit belangrijke bewijsmateriaal ging geen van de daders voor de rechter in Haïti en werden slechts vier van de vijf veroordeeld voor “privégeweld” ¨zeg maar huiselijk geweld¨ in Uruguay, een veel mindere aanklacht dan ze verdienden. Ambtenaren draaiden de video als “een grap die fout is gegaan”, terwijl het in werkelijkheid duidelijk verkrachting was.

Het is ook niet alleen in Haïti; VN-vredeshandhavers en andere werknemers hebben kinderen over de hele wereld seksueel misbruikt en uitgebuit. Houd er rekening mee dat van de 2000 gemelde gevallen slechts 150 daadwerkelijk in Haïti waren.

Er was nog een pedofielenkring in de  Democratische Republiek Congo  waar de VN bij betrokken was – VN-politieagenten in Bosnië betaalden voor prostituees en werden betrapt op het verhandelen van jonge vrouwen uit Oost-Europa – en ook de VN was betrokken bij seksueel misbruik en verkrachting van kinderen in de  Centraal- Afrikaanse Republiek.

Adjunct-secretaris-generaal voor veldondersteuning Tony Banbury sprak in 2016 in de volgende video over de aantijgingen in de Centraal-Afrikaanse Republiek. Banbury wordt duidelijk overmand door emoties als hij stopt met huilen wanneer hij deze angstaanjagende beschuldigingen van misbruik bespreekt. Hoewel zijn toespraak ontroerend is, lijkt zijn belofte dat de “Verenigde Naties er alles aan doen om de slachtoffers bij te staan ​​en verantwoording en gerechtigheid voor hen af ​​te leggen, en hopelijk te voorkomen dat dergelijke gevallen zich opnieuw voordoen”, minder oprecht aangezien deze kwestie nog steeds bestaat.

 

 

Sommigen vragen zich af of de Verenigde Naties meer kwaad dan goed doen. Hoewel de VN duidelijk over de hele wereld enorme hulp heeft geboden, is de organisatie ook verantwoordelijk voor een deel van de corruptie die bestaat op de plaatsen waaraan ze hulp verleent. Zelfs de oorsprong van de VN is twijfelachtig, aangezien de wereldwijde elite haar heeft helpen creëren, inclusief de families van Rothschild en Rockefeller. U kunt hier meer lezen over de VN en wie er de controle over heeft in het CE-artikel:

De Verenigde Naties ontmaskerd: wie heeft de touwtjes in handen?

Voor alle duidelijkheid: het zijn ook niet alleen kinderen die het slachtoffer zijn geworden van de handen van VN-vredeshandhavers. Veel volwassen Haïtiaanse vrouwen hebben gezegd dat ze ook door vredeshandhavers zijn verkracht.

De Haïtiaanse advocaat Mario Joseph heeft geprobeerd gerechtigheid te verkrijgen voor deze vrouwen en kinderen en heeft om verschillende redenen voor hen gevochten om schadeloosstelling te krijgen. Sommige van de slachtoffers werden naar verluidt blootgesteld aan een dodelijke cholerasoort door seksueel misbruik, aangezien de specifieke soort verband hield met Nepalese vredeshandhavers die ongeveer 10.000 mensen doodden. Joseph probeert ook compensatie te krijgen voor de Haïtiaanse vrouwen die werden verkracht door vredestroepen en daarna zwanger werden achtergelaten.

‘Stel je voor dat de VN naar de Verenigde Staten zou gaan om kinderen te verkrachten en cholera te brengen’, legde Joseph uit in Port-au-Prince. “Mensenrechten zijn niet alleen voor rijke blanken.”

Zijn laatste punt is er een waaraan de samenleving dringend herinnerd moet worden: alle mensen hebben recht op fundamentele mensenrechten, niet alleen de heersende elite. Politici, bedrijfsleiders en de elite gaan hele tijd vrijuit, ondanks de verwoesting die ze hebben aangericht in het leven van andere mensen. Ze worden vaak gezien als boven de wet en boven andere mensen, wat voor niemand het geval zou moeten zijn, ongeacht de sociale status.

Waar komen wetgevers en de overheid bij dit alles vandaan? Als de regering meer middelen zou uittrekken om daders op te sporen en te straffen en om te voorkomen dat deze seksringen überhaupt zouden bestaan, zouden seksueel misbruik en pedofilie niet zo’n grootschalig probleem zijn. De trieste realiteit is echter dat de regering en de krachten die het controleren vaak een deel van het probleem zijn.

Overheid en elite gekoppeld aan pedofilie en seksuele ringen

Seksueel geweld en oorlog gaan hand in hand. Dit is een al lang bestaande kwestie, en niet alleen tijdens de Eerste en Tweede Wereldoorlog, maar in alle tijden van conflict. Zo werden in de Centraal-Afrikaanse Republiek ongeveer  100 meisjes  seksueel misbruikt door niet alleen door de VN, maar ook door internationale vredeshandhavers,  o.a. drie van hen werden “vastgebonden, uitgekleed en gedwongen om seks te hebben met een hond” door een Franse militaire commandant in 2014. .

Er is de laatste tijd ook veel gespeculeerd over kinderseksringen die ook door de Amerikaanse overheid worden gebruikt. U bent wellicht bekend met het PizzaGate-schandaal, dat naar verluidt een zeer hoogstaande elitaire mondiale pedofielenring blootlegde waar de Amerikaanse regering bij betrokken was.

Het kwam naar voren toen Wikileaks tienduizenden e-mails vrijgaf van de voormalige stafchef van het Witte Huis onder leiding van Bill Clinton, John Podesta, die ook diende als campagneleider van Hillary Clinton. Het is vanwege deze e-mails dat velen beweerden dat John Podesta ook deel uitmaakte van deze ringen voor kinderhandel.

Dit is niet de eerste keer dat mensen zich zorgen maakten over seksueel misbruik door overheidsfunctionarissen. Ted Gunderson, voormalig speciaal agent van de FBI en hoofd van hun kantoor in LA, werkte aan het achterhalen van jarenlange informatie over pedofilie op hoog niveau, seksueel misbruik en satanische rituelen die door de elite werden uitgevoerd. Je kunt daar meer over lezen in ons CE-artikel  hier .

De voormalige Amerikaanse vertegenwoordiger Cynthia McKinney wist ook van de relatie van de regering met mensenhandel, en ze heeft het in 2005 daadwerkelijk aangepakt. Ze heeft Donald Rumsfeld aangepakt over de kinderhandel van militair aannemer DynCorp i.v.m het verkopen van vrouwen en kinderen. ( bron) .

Een andere persoon die betrokken was bij mensenhandel op hoog niveau was Jeffrey E. Epstein, die in 2009 schuldig pleitte aan beschuldigingen van prostitutie van meisjes vanaf veertien jaar. Hij zat iets meer dan een jaar in de gevangenis en werd een geregistreerde zedendelinquent met een hoog risico. Hij stond dicht bij Bill Clinton, Prins Andrew en vele andere elitairen. Nadat de Miami Herald eind 2018 artikelen over zijn misbruikverleden had gepubliceerd, zou Epstein 350.000 dollar hebben betaald aan twee personen, mogelijk om ze als getuigen te beïnvloeden.

Epstein Temple op zijn privaat eiland.

Begin juli 2019 werd hij opnieuw aangehouden op verdenking van mensenhandel en van het seksueel misbruiken van minderjarige meisjes tussen 2002 en 2005. In zijn huis werd een grote hoeveelheid naaktfoto’s van mogelijk minderjarige meisjes aangetroffen. In zijn woning in Manhattan bleken eveneens veel verborgen camera’s aangebracht die de seksuele escapades van zijn machtige vrienden filmden. Door chantage van talrijke bekende, hooggeplaatste personen uit de politiek, de media en het zakenleven kon Epstein zijn invloed op zijn connecties in het (financiële) establishment behouden en versterken. Zo was Epstein goed bevriend met onder meer topbankier en gewezen zakenpartner Alan C. Greenberg, Hollywood-legende Woody Allan, mediamagnaat Robert Maxwell en diens dochter en Epsteins “beste vriendin” Ghislaine Maxwell die momenteel in arrest zit en waartegen op dit moment een proces gevoerd wordt, en gewezen Victoria´s Secrets bestuursvoorzitter Leslie Wexner. Prins Andrew heeft wegens aantijgingen van betrokkenheid zijn publieke taken voor onbepaalde tijd neergelegd.

Epstein werd op 10 augustus 2019 dood aangetroffen in zijn cel in het MCC New York. Eind juli dat jaar werd hij bewusteloos aangetroffen en werd daarop onder suicide watch (intensieve controle) gesteld. Er werd bevolen om elk halfuur te controleren of hij sliep en nog leefde. Hoe het mogelijk is dat er ondanks deze maatregel zelfmoord plaats zou kunnen hebben gevonden is in onderzoek. Onder meer zijn gebroken tongbeen geeft voeding aan vermoedens over mogelijke moord: in een onderzoek is bij 6% van de zelfdodingen door verhanging een gebroken tongbeen geconstateerd, aan de andere kant komt een gebroken tongbeen vaak voor bij dood door wurging. Ook functioneerden de 2 camera’s die zicht hadden op de cel van Epstein niet en zijn door de FBI in beslag genomen.

Jeffrey Epstein bezat onder meer het eiland Little Saint James, dat deel uitmaakt van het district East End van Saint Thomas van de Maagdeneilanden.

Volgens Steve Pieczenik, voormalig ambtenaar van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, zijn de Clintons en nog veel meer prominente mensen  ‘een belangrijk onderdeel en deelnemer geweest van wat de Lolita Express wordt genoemd, een vliegtuig dat eigendom is van de heer Jeff Epstein, een rijke multimiljonair die naar de Bahama’s en staat Bill en Hillary Clinton toe om seks te hebben met minderjarigen – dat wordt pedofilie genoemd ”.

Talloze slachtoffers die betrokken zijn bij elite-seksringen en occulte seksrituelen hebben zich aangemeld en onthulden corruptie op hoog niveau met betrekking tot mensenhandel en pedofilie. Een van de meer recente slachtoffers die naar voren kwam, was een vrouw genaamd Kendall, die bij haar geboorte werd verkocht aan een machtige internationale seksring van hoog niveau. U kunt meer lezen over haar verhaal in onze CE artikel te lezen  hier .

Hoe gaan we hiermee om?

De trieste waarheid is dat dit artikel slechts het topje van de ijsberg is als het gaat om pedofilie en seksueel misbruik op hoog niveau. Er is zoveel meer informatie over dit onderwerp, en onthoud dat al het onderzoek dat u kunt vinden, alleen is waarover is gerapporteerd; er zijn zoveel meer slachtoffers die niet naar voren komen. Ik moedig u aan om het volledige artikel over de betrokkenheid van de VN-vredeshandhavers bij kinderseksringen en seksueel misbruik door de  Associated Press  hier te lezen .

Het is gemakkelijk om overweldigd te raken door alle duisternis in de wereld, vooral als het gaat om mensen die hun macht misbruiken en azen op de onschuldigen en de kwetsbaren. De samenleving heeft de neiging om op dit punt tegenpolen te kiezen: we proberen deze acties te verbergen en de slachtoffers ten onrechte de schuld te geven.

Netflix en de normalisatie van pedofilie

DE WHO/EU AGENDA M.B.T. SEKSUELE EDUCATIE

Officiële documenten in artikel:

WHO en EU: Uw kinderen van 6 mogen kids van 3 leren aftrekken

5 6 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven