Steun CommonSenseTV
nl Nederlands

Een gezamenlijke ervaring

Graag deel ik met u een comment op mijn laatste artikel, die zeer gecondenseerd onze tijdsgeest beschrijft, maar ook de persoonlijke ontwikkeling waar de commentator, ik en vele anderen door heen zijn gegaan:

“Het wordt wereldwijd ontkend. In sommige Afrikaanse landen roepen ze zelfs op tot het doden van blanken. Ik ben zelf altijd bevriend geweest met hele verschillende mensen, maar door wat er nu gebeurt begin ik steeds meer kleurverschil te zien. Oftewel, al die acties en demonstraties en plunderingen maken van mij een persoon die bijna in hokjes gaat denken. Ik begin vluchtelingen te zien als bedreigers van ons. Donkere mensen als haters voor alles waar wij voor staan en waar ze zelf ook altijd voor hebben gestaan.

Het zijn juist die activisten die mij fout* laten gaan denken. En vergeet niet dat iedereen wel problemen heeft met bepaalde dingen. Het is niet mogelijk om het voor iedereen beter te maken.

Wil je geen zwarte piet, vier het dan zonder thuis. Wil je het juist wel, doe het dan gewoon. We rijden toch ook niet allemaal in dezelfde auto en gaan toch ook niet demonstreren omdat niet iedereen een DAF Variomatic rijdt.”

Ik wil u graag bedanken voor het verwoorden van een gedeeld inzicht, waar ik nog geen goede woorden voor had gevonden.

Het enige waar ik verschil is bij het stuk “Het zijn juist die activisten die mij FOUT laten gaan denken”

Het is namelijk heel natuurlijk, voor elk gezond dier (waaronder mensen) om een onderscheid te maken tussen: “Oei, een grizzlybeer die eet een konijn zoals ik sneller op dan een berggeit”

Niks logischer dan denken in hokjes in het dierenrijk: Want daar maakt het een verschil tussen leven en dood.

Gelukkig voor mensen loopt een conflict met een soortgenoot van een ander ras/afkomst veel minder vaak dodelijk af dan tussen dieren in het wild, maar “fout” denken kan je een hoop blauwe plekken, PTSS-therapieën en/of portemonnees besparen.

Nogmaals, mijn dank is groot voor uw comment.

Met vriendelijke groeten,

Jasper.

Betreffende artikel:

Racisme – Een gefabriceerde crisis

De comments in onze community op YouTube

https://www.youtube.com/post/Ugzb2g7IrqP7S93YsUB4AaABCQ

Lees ook:

Wouter Raatgever doet AANGIFTE tegen HUGO DE JONGE EN CONSORTEN

 

 

 

4 3 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
1 Reactie
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Pascal D.

Uitstekend verwoord! Ik kan mezelf hier voor een groot gedeelte in terug vinden!
 

Last edited 2 maanden geleden by Pascal D.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x