CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Een gezamenlijke ervaring

Graag deel ik met u een comment op mijn laatste artikel, die zeer gecondenseerd onze tijdsgeest beschrijft, maar ook de persoonlijke ontwikkeling waar de commentator, ik en vele anderen door heen zijn gegaan:

“Het wordt wereldwijd ontkend. In sommige Afrikaanse landen roepen ze zelfs op tot het doden van blanken. Ik ben zelf altijd bevriend geweest met hele verschillende mensen, maar door wat er nu gebeurt begin ik steeds meer kleurverschil te zien. Oftewel, al die acties en demonstraties en plunderingen maken van mij een persoon die bijna in hokjes gaat denken. Ik begin vluchtelingen te zien als bedreigers van ons. Donkere mensen als haters voor alles waar wij voor staan en waar ze zelf ook altijd voor hebben gestaan.

Het zijn juist die activisten die mij fout* laten gaan denken. En vergeet niet dat iedereen wel problemen heeft met bepaalde dingen. Het is niet mogelijk om het voor iedereen beter te maken.

Wil je geen zwarte piet, vier het dan zonder thuis. Wil je het juist wel, doe het dan gewoon. We rijden toch ook niet allemaal in dezelfde auto en gaan toch ook niet demonstreren omdat niet iedereen een DAF Variomatic rijdt.”

Ik wil u graag bedanken voor het verwoorden van een gedeeld inzicht, waar ik nog geen goede woorden voor had gevonden.

Het enige waar ik verschil is bij het stuk “Het zijn juist die activisten die mij FOUT laten gaan denken”

Het is namelijk heel natuurlijk, voor elk gezond dier (waaronder mensen) om een onderscheid te maken tussen: “Oei, een grizzlybeer die eet een konijn zoals ik sneller op dan een berggeit”

Niks logischer dan denken in hokjes in het dierenrijk: Want daar maakt het een verschil tussen leven en dood.

Gelukkig voor mensen loopt een conflict met een soortgenoot van een ander ras/afkomst veel minder vaak dodelijk af dan tussen dieren in het wild, maar “fout” denken kan je een hoop blauwe plekken, PTSS-therapieën en/of portemonnees besparen.

Nogmaals, mijn dank is groot voor uw comment.

Met vriendelijke groeten,

Jasper.

Betreffende artikel:

Racisme – Een gefabriceerde crisis

De comments in onze community op YouTube

https://www.youtube.com/post/Ugzb2g7IrqP7S93YsUB4AaABCQ

Lees ook:

Wouter Raatgever doet AANGIFTE tegen HUGO DE JONGE EN CONSORTEN

 

 

 

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

4 3 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven