Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Waarom wordt hier niet ingegrepen? Is er sprake van een Moordcomplot?

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

¨Moord is het opzettelijk en met voorbedachten rade iemand van het leven beroven. Voorbedachte rade of voorbedachtheid is wanneer een persoon, voordat hij een strafbaar feit pleegde, de gelegenheid had om zich over dit strafbaar feit te bezinnen, maar dit vervolgens toch pleegde.

De wetgever heeft ervoor gekozen het begrip niet te definiëren. Er wordt aangenomen dat de voorbedachten rade aanwezig is wanneer de beslissing voorafgaand genomen is, ze overwogen werd en ze definitief werd. De voorbedachtheid is een (persoonlijke) verzwarende omstandigheid.¨

Ivermectin wint opnieuw voor de rechtbank: voor mensenrechten

Eén dosis €1,66 Ivermectine was voldoende om de 81-jarige John Swanson van de beademing te krijgen. Johns vrouw Sandra kon het niet geloven. Zijn verhaal lijkt opmerkelijk veel op andere gevallen van patiënten die op weg waren met geavanceerde COVID-19, maar die werden gered toen Ivermectine werd toegevoegd.

Ralph Lorigo is de advocaat die nu drie gerechtelijke bevelen heeft gewonnen waardoor ziekenhuizen in New York worden gedwongen Ivermectine toe te dienen aan stervende patiënten. Ongelooflijk genoeg vochten deze drie ziekenhuizen en hun advocaten tegen de patiënten, met het argument dat ze niet het recht hadden om het medicijn te krijgen ondanks een geldig recept van hun artsen. In wezen was het argument dat ze niet het recht hadden om een ​​mogelijk levensreddend medicijn te proberen.

In elk van de drie gevallen kozen de rechters van het Hooggerechtshof van de staat New York de kant van de patiënt, en in elk van de drie gevallen herstelden de patiënten bijna wonderbaarlijk nadat de Ivermectine was toegediend. In alle gevallen bevonden deze patiënten zich op de Intensive Care met beademingsapparatuur, konden ze niet zelfstandig ademen, en algemeen, nadat het medicijn was gegeven, verbeterden ze snel en konden ze zelfstandig ademen.

Ralph Lorigo Spot (:30) on Vimeo

let op! bovenstaande afb. is geen filmpje 😉

Judith Smentkiewicz haalde in januari landelijk nieuws toen haar familie Lorigo inhuurde nadat het ziekenhuis een vierde dosis Ivermectine had geweigerd. De zoon en dochter van Smentkiewicz noemden Ivermectin in gerechtelijke documenten een “wondermiddel”. Advocaat Lorigo en zijn compagnon Jon F. Minear rapporteerden: “Deze dame lag aan een beademing, letterlijk op haar sterfbed, voordat ze dit medicijn kreeg. Wat ons betreft heeft het bevel van de rechter het leven van deze vrouw gered. “

De familie van Glenna “Sue” Dickinson zag toevallig een krantenartikel van Judith’s opmerkelijke verhaal, en ze besloten om ook Ivermectine te proberen. 

Sue Dickinson, 65, kreeg COVID-19 op 7 januari 2021. Ze leed aan progressieve verslechtering en werd op 12 januari opgenomen in het Rochester General Hospital. Ze bleef achteruitgaan en werd op 17 januari op een beademingsapparaat geplaatst. Het ziekenhuispersoneel vertelde haar dat haar De overlevingskansen waren ongeveer 40 procent.

Met niets te verliezen, nam Natalie Kingdollar, de dochter van Dickinson, contact op met hun huisarts, Tom Madejski, die het recept schreef. Het ziekenhuis weigerde Sue de Ivermectine te geven. Het juridische team van Lorigo en Minear stelde een beëdigde verklaring op van Dr. Madejski en verzocht om een ​​gerechtelijk bevel. Rechter Frank Caruso van het Hooggerechtshof gaf het ziekenhuis de opdracht om de Ivermectine te verstrekken.

Dickinson, zoals Swanson, en Smentkiewicz, kwamen van de ventilator en verbeterden ook. De familie meldde op Facebook: “Ze boekt elke dag vooruitgang, en het is Ivermectine en God die dit mogelijk maakt.” Ze is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis.

Ivermectine wordt veel gebruikt door artsen, aangezien er nu 51 onderzoeken van over de hele wereld zijn, waarvan er 50 een duidelijk voordeel laten zien en een neutraal. De enige studie die een neutraal effect toonde, werd echter ronduit bekritiseerd als gebrekkig in een open brief ondertekend door een groep van 120 artsen. 

Deskundigen over de hele wereld hebben opgeroepen tot het wereldwijde en systematische gebruik van Ivermectine om COVID-19 te voorkomen en te behandelen. Artsen hebben onlangs geschreven over een winstoogmerk van regelgevende instanties en Big Pharma om goedkope, veilige en effectieve behandelingen zoals Ivermectine en HCQ te blokkeren ten gunste van experimentele en misschien gevaarlijkere en aantoonbaar minder effectieve vaccins en medicijnen zoals Remdesivir. Omdat Remdesivir $ 3.100 per dosis kost en het aantal sterfgevallen niet vermindert, is de keuze voor Ivermectine een goed idee, zeggen veel artsen.

Ivermectine kost ongeveer $ 2 = €1,66 per dosis. Het is veiliger dan Tylenol of de meeste vitamines, zegt dr. Pierre Kory van de FLCCC Alliance, een groep deskundige artsen die toegang en informatie via een non-profitorganisatie promoot. Dr. Kory en Mr. Lorigo werken samen om andere ziekenhuispatiënten te helpen toegang te krijgen tot het levensreddende medicijn.

A cautionary tale? After hydroxychloroquine, attention turns to ivermectin | Devex

Dr. Fred Wagshul, een door Yale opgeleide arts, is longarts en leidt het Lung Center of America. Hij is ook een van de oprichters van de FLCCC Alliance. Dr. Wagshul merkt op dat de typische dosis voor ziekenhuispatiënten 0,3 mg Ivermectine per kg lichaamsgewicht gedurende vier dagen is, wat neerkomt op negen tabletten van 3 mg per dag gedurende vier dagen bij een typische patiënt van 200 pond. 

Dr. George Fareed, voormalig professor aan Harvard, pleit voor combinatietherapie van Ivermectine met HCQ in poliklinische gevallen. Ten behoeve van artsenlezers worden de specifieke doses op deze link gegeven .

Het grote probleem is dat informatie die Ivermectine promoot, vaak net zo snel wordt gecensureerd of tot zwijgen wordt gebracht als deze wordt verstrekt. Facebook, Reddit, Change.org , YouTube en anderen hebben onlangs berichten over Ivermectin verwijderd waarin ze schending van “gemeenschapsnormen” aanhaalden. 

https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/fighting-disinformation_nl

Verspreid desinformatie om echte informatie te vewijderen is ook een tactiek.

Artsen die gebruik maken van gezond verstand en wetenschappelijke studies worden beschouwd als overtreders, evenals degenen die feitelijke verslagen publiceren van op Ivermectine gebaseerde herstelverhalen. Een recent artikel legde het verband bloot tussen grote farmaceutische bedrijven en regelgevende overheidsinstanties die financiële verwikkelingen en massale belangenconflicten hebben.

De desinformatiecampagne blijkt duidelijk uit de publicatie van artikelen waarin wordt geprobeerd Ivermectine in een vals daglicht te plaatsen, waarin wordt verwezen naar een “dierlijk ontwormingsmiddel” dat voor mensen een “slecht idee” zou kunnen zijn om te gebruiken. In werkelijkheid zijn veel geneesmiddelen zowel bij mensen als bij dieren voor behandeling gebruikelijk, waaronder antibiotica, antischimmelmiddelen en antiparasitaire middelen.

Ampicilline, een vorm van penicilline, wordt veel gebruikt om infecties bij kinderen te behandelen, zoals kinkhoest, salmonella en meningitis. Het wordt routinematig gebruikt om volwassenen te behandelen voor bronchitis, longontsteking en reumatische hartziekte. Het wordt ook consequent gebruikt in veterinaire toepassingen om kalveren, runderen, honden en katten te behandelen.

U zou nooit een artikel zien waarin wordt geprobeerd Ampicilline als diergeneesmiddel uit te smeren en mensen te waarschuwen het niet te gebruiken. We zien deze propaganda echter dagelijks proberen het grote publiek te beïnvloeden tegen Ivermectine, een levensreddend medicijn dat de afgelopen 40 jaar veilig en in miljarden doses is voorgeschreven voor parasitaire ziekten.

Dr. Satoshi Omura won de Nobelprijs voor de geneeskunde in 2015 voor zijn ontdekkingen die leidden tot de ontwikkeling van Ivermectine. In zijn lof over Ivermectine en zijn potentieel om te helpen bij de COVID-19 pandemie, vergeleek Dr. Omura onlangs Ivermectine met Penicilline , “een van de grootste ontdekkingen van de twintigste eeuw”.

Momenteel wordt Ivermectine al door 25 procent van de landen ter wereld gebruikt om COVID-19 te voorkomen en te behandelen. Bangladesh, waar Ivermectine op grote schaal in bijna elk huis wordt gebruikt, heeft een 99% lager sterftecijfer per hoofd van de bevolking door COVID-19 dan in de VS. Bangladesh, met 160 miljoen inwoners, heeft de helft van de Amerikaanse bevolking. Het heeft echter slechts 10.000 COVID-19-sterfgevallen. Vergelijk dat met bijna 580.000 Amerikaanse doden in ons land van 327 miljoen. 

Censuur, corruptie, ziekenhuisadvocaten en desinformatiecampagnes bleven echter de brede acceptatie ervan in de Verenigde Staten in de weg staan. Velen hebben er nog nooit van gehoord.

Ivermectine won onlangs voor de rechtbank in Zuid-Afrika na een langdurige juridische strijd. Ralph Lorigo heeft nu zijn derde State Supreme Court Injunction in New York gewonnen. Zijn er in de VS ook legale strategieën nodig om FDA-goedkeuring te krijgen voor Ivermectine voor de behandeling van COVID-19? 

David en Goliath

Dr. Tess Lawrie is in deze strijd tussen David en Goliath gestapt. Ze is een onafhankelijk onderzoeksconsulent voor de WHO en haar werk is consequent gebruikt om de International Clinic Practice Guidelines te onderbouwen. Met andere woorden, ze is een van de belangrijkste wetenschappers geweest waarop de WHO hun aanbevelingen baseert. 

Ze heeft een non-profitorganisatie opgericht om de wereldwijde goedkeuring en adoptie van Ivermectine voor COVID-19 te promoten. Ze vraagt ​​om ondersteuning via deze video. 

We zijn het onszelf als mens verschuldigd om dit werk te ondersteunen. We zijn het verschuldigd aan toekomstige generaties die medische waarheid nodig hebben, niet corruptie, om ons volksgezondheidsbeleid te sturen. We zijn het verschuldigd aan het principe van fundamentele mensenrechten. 

Gesigneerd,

Justus R. Hope, MD

 

 

Anti parasitaire medicatie KAN worden gebruikt voor COVID-19 in Zuid-Afrika


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x