Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Eén ding is zeker….

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Beste lezers van CommonSenseTV, wij proberen u zo correct mogelijk te informeren over alles wat er al anderhalf jaar speelt inzake de corona hoax.

Maar het begint onderhand zo ingewikkeld te worden, het is een bord vol spaghetti geworden waar geen begin en geen einde meer in te ontwaren is.

De bomb-shell video die Danny gisteren, met Nederlandse ondertiteling,  heeft geplaatst, het bericht dat  Chris heeft geplaatst over de watersnoodramp, een indrukwekkend artikel waaruit blijkt dat ook dat allemaal onderdeel van een groter plan is.

https://commonsensetv.nl/watersnoodramp-in-limburg-wat-is-hier-werkelijk-aan-de-hand/

Zo zachtjesaan lijkt het allemaal verbonden met elkaar. Doctor Mike Yeadon, iemand die het weten kan, waarschuwt ons voor de vaccins en de schade die het ‘vaccin’ aanricht. Doctor Robert Malone, mede uitvinder van de mRNA techniek waarschuwt ons voor de ‘vaccins’ en de schade die het aanricht. De onderzoekers van de universiteit van Almería die grafenoxide in de vaccins hebben gevonden…. Amerikaanse collega’s bevestigen de bevindingen van de Spaanse wetenschappers.

De covid-19 vaccin patenten waren al toegekend voordat covid-19 bestond. Dat is al iets verschrikkelijks maar nog erger is dat het sars-cov-2 virus, wat weliswaar nog steeds een theoretisch computermodel is, is gepatenteerd.

Iets natuurlijks, een gevaarlijke mutatie van een uitwisseling van lichaamssappen tussen een vleermuis en marion koopmans  bijvoorbeeld, valt niet te patenteren. Alleen in elkaar geknutselde teringzooi (als het gaat om het produceren van virussen heb ik daar geen andere woorden voor), daar kun je een patent op aanvragen.

Als u het nog niet hebt beluisterd en bekeken: Alstublieft, neem 1 uur en 22 minuten de tijd om de video die Danny gisteren heeft geplaatst te bekijken. U bent dan voor altijd verlost van het idee dat overheden iets goeds met u van plan zijn.

https://commonsensetv.nl/uw-belangrijkste-video-ooit-de-grootste-leugen-is-ontmaskerd/

Ik had in mijn column “is er dan toch echt een complot aan de gang” u al eens uitgelegd en bewezen dat overheden van de meeste landen al vanaf 2017 op grote schaal covid-19 pcr tests hebben ingekocht. Voor de vorm hebben ze de officiële aanvraag van de covid-19 test pas op 12 (USA), respectievelijk 21 (EU) januari ingediend, net na de eerste longontsteking maar nog voor de pandemie, nog voordat er ‘officieel’ ook maar iets bekend was over covid-19. Maar inmiddels is overduidelijk dat alles, alles dames en heren, van te voren zorgvuldig was gepland.

https://commonsensetv.nl/is-er-dan-toch-echt-een-complot-aan-de-gang/

Een vraag die nu bij mij opkomt is of klaus schwab in dit hele traject al op de hoogte was van wat de farmaceutische industrie met ons aan het doen is of dat hij kort na het begin van deze gigantische oplichterij dacht: “Hee, dit is mijn moment om mijn plannen, waar ik al 50 jaar aan werk, er door te duwen”. Het lijkt daar in eerste instantie wel op gezien de boodschappen van hem en van zijn holmaat charles.

“We hebben een unieke gelegenheid en daar moeten we snel gebruik van maken, want dit soort gelegenheden doen zich niet zo vaak en niet zo lang voor.”  (a narrow window of opportunity)

Maar aangezien de grootste zakkenvuller in dit hele spel, bill, u weet wel, die van de computers en de computervirussen, één van de beste vrienden van klaus is, geloof ik daar helemaal niets van. Ik denk dat klaus vanaf het begin mee heeft gespeeld in het complot. klaus is al jaren en jaren bezig om regeringen en hun leiders voor zijn karretje te spannen. Goedschiks of kwaadschiks. Sukkel rutte noemt de ‘professor’ zelfs “zijn goede vriend”.

 

Beste mensen, ik kan het niet vaak genoeg herhalen. Wat ze ook met ons van plan te zijn te gaan doen, het heeft niets

maar dan ook niets

te maken met zorg voor onze gezondheid. En het is inmiddels onmogelijk om nog te denken dat alle ellende die ‘ze’ ons aandoen, zou kunnen worden veroorzaakt door onwetendheid, onkunde of foute beslissingen. Dit angstporno draaiboek is zorgvuldig zo gepland en wordt met precisie uitgevoerd. Het is overduidelijk dat linksom of rechtsom iedereen gedwongen wordt om die spuiten in het lijf te laten injecteren. Er is wel een lichte paniek omdat enkele Spaanse wetenschappers onderzocht hebben wat er in de spuitjes zit en dat blijkt het zeer schadelijke grafeenoxide te zijn. Andere wetenschappers zijn het ook gaan onderzoeken en komen tot dezelfde conclusies. Met elektronen microscopen zijn foto’s gemaakt van het bloed van geïnjecteerden en dat is vergeleken met het bloed van onbespoten mensen.

Links een (electronen) microscoop foto van gezond bloed, rechts van bloed na vaccinatie.

 

Eén ding is 100 % zeker:

Niets, maar dan ook NIETS, van wat er nu gebeurd, van wat u nu wordt opgedrongen, van wat u nu wordt ingespoten, heeft ook maar iets met uw en mijn welzijn, met uw en mijn gezondheid te maken.

 

Een vaste lezer en commentator (Gladiator) van onze website roept regelmatig op om in actie te komen. Ik ben het met hem eens maar ik weet niet waar te beginnen. Ik denk dat we de politie, maar nog beter, het leger aan onze zijde moeten zien te krijgen. Alleen zij kunnen ons helpen om van dit dictatoriale bewind af te komen.

De eerste stappen kunnen we wellicht hier zetten:

https://www.de-nieuwe-media.nl/l/voorbereiding-burgerarrest-van-de-nederlandse-regering/

 

Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe 100 duizenden mensen de straat op gingen om te protesteren tegen de Venezuelaanse dictatuur (Maduro). Maar leger en politie hoefden slechts enkele tientallen demonstranten dood te schieten om iedereen weer terug in huis te krijgen.

Ik heb van nog veel meer dichtbij meegemaakt hoe 100 duizend Peruanen de straat op gingen om te protesteren tegen de zelfbenoemde dictator (Merino) aldaar. En toen de politie een paar demonstranten had vermoord, greep het leger in. Het leger (de legerleiding uiteraard) verklaarde zich solidair met het Peruaanse volk en de dictator kon het veld ruimen.

https://commonsensetv.nl/2-doden-en-94-gewonden-door-politiegeweld-let-op-schokkende-beelden/

https://commonsensetv.nl/breaking-news-manuel-merino-heeft-zojuist-zijn-aftreden-aangekondigd/

 

Op de politie hoeven wij niet te rekenen.

We mogen het politiekorps toch zo onderhand wel bestempelen als een criminele organisatie. Dat was niet altijd zo maar dat is zo gegroeid. Voor een belangrijk deel is dat te wijten aan de instructies van hogerhand.

Volgens mij, en de wens is hier heel sterk de vader van de gedachte, laat het Nederlandse leger zich niet dicteren door grapperwaus of rutte. Er zal toch ook geen officier in Nederland te vinden zijn die zich iets zal aantrekken van Ank Bijleveld of Barbara Visser?????? Ik denk en hoop dat de Nederlandse Krijgsmacht er echt is voor de verdediging van Nederland en het Nederlandse volk..

 

Ps. Op CommonSenseTV wisten wij u al op 9 juni te melden dat Pedro Castillo de nieuwe president van Peru is. De mainstream media kwam hier pas deze week achter. Keiko Fujimori heeft maandenlang van alles geprobeerd om de verkiezingen ongeldig te laten verklaren. Daarvoor heeft zij voornamelijk corrupte ambtenaren uit het tijdperk van haar corrupte (tot levenslang gevangenisstraf veroordeelde) vader in te schakelen. Maar die zijn een beetje bang geworden omdat Peru tegenwoordig weinig genade meer kent voor corrupte politici. Mijn stellige overtuiging is dat ook Keiko binnenkort (wederom) de wereld vanachter tralies gaat bekijken.

 

https://commonsensetv.nl/breaking-news-uit-peru-de-nieuwe-president/

Laten we (in dit opzicht) maar eens een voorbeeld aan Peru nemen.

 

 

Nabericht.

Deze video van Flavio heb ik net bekeken en wil ik nog graag toevoegen aan dit artikel.

Buitengewoon interessant, maar met dien verstande dat naar mijn mening de machthebbers helemaal niet geïnteresseerd zijn in verstandige afwegingen, verstandig beleid, maar gewoon de agenda van klaus aan het uitvoeren zijn. Maar in elk geval is dit een gesprek dat gaat over hoe het zou moeten zijn:

 

https://www.blckbx.tv/videos/overheid-offert-520000-levensjaren


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
33 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
33
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x