Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Een huishoudelijke mededeling!

Verspreid de vrijheid!

Beste lezers,

Er zijn een aantal zaken mis met deze website leert de ervaring ons. Ook krijgen we het door  via mail van lezers (bedankt daarvoor).

Wat is er mis dan?

  • De pagina´s laden te lang in. Dit maakt de website trager, vooral als het druk is. Één van de redenen is omdat we afbeeldingen posten zonder te kijken naar de grootte van het bestand (achteraf zo logisch als wat). Alle afbeeldingen in de alle artikelen moeten daarom geoptimaliseerd worden en de afbeeldingen converteren naar een kleiner bestandsformaat.
  • Onze videospeler werkt niet (goed) op een aantal iPhones . Dit moet opgelost worden.
  • We worden regelmatig lastiggevallen met DDos attacks. Op zich niet zo erg maar de plugin/app die ons hiertegen beschermt veroorzaakt dat de buitenlandse versies van onze website andere talen niet bereikbaar zijn, terwijl die ook redelijk worden bezocht.
  • Mobiele gebruikers ervaren soms een “witte balk” aan de rechterzijde van een artikel. Je kunt dan naar links en naar rechts schuiven maar het scrollen is bijna niet te doen.
  • Structuur: Er moet voor zowel mobiele gebruikers als voor PC gebruikers direct een duidelijk overzicht in beeld komen te staan met alle onderwerpen die we behandelen en ook moet er de mogelijkheid zijn te zoeken per auteur. Artikelen/columns die extra aandacht verdienen die moeten beter uitgelicht worden. Alles moet in één oogopslag te vinden zijn.
  • Nieuwsbrief: We hadden een nieuwsbrief maar we hadden niet verwacht dat zoveel mensen zich in zouden schrijven. Mailchimp, het programma voor nieuwsbrieven, gaat boven de 2.000 inschrijvingen ineens behoorlijke prijzen vragen die we er niet bij kunnen hebben als nog eens een vaste last.
  • Videogedeelte. Inmiddels hebben we ruim 700 video´s. Sommigen zijn totaal niet meer relevant omdat ze een aantal jaar oud zijn, maar de meesten kunnen nog rustig geplaatst worden. We hebben een nieuw domein aangeschaft. Daar staat vrijwel een kopie van YouTube maar dan van CommonSenseTV met dezelfde mogelijkheden als YouTube. Een aantal coderingsfouten moeten worden opgelost zodat de site eindelijk open kan. Er bestaat de mogelijkheid dat mensen zelf ook video´s kunnen uploaden. In eerste instantie zullen we dat niet doen maar mocht het succes hebben dan weet je maar nooit wat er uitkomt.
  • Zoekmachine optimalisatie. Met geduld en tijd moeten alle artikelen en categorieën nog eens nagegaan worden zodat de website perfect is ingesteld om hoger te ranken in de zoekmachines.
  • Snelheid. Iedere pagina moet binnen 5 seconden volledig geladen zijn. Dit kan door bij ieder artikel goed op  details te letten en voorgaande artikelen aan te passen.

 

We weten ook dat sommige commentaren die mensen willen plaatsen niet direct geplaatst worden en in de wachtrij worden gezet. Het systeem vermoedt dat het spam is. We begrijpen dat dat zeer irritant is maar we komen er niet onderuit. We gaan wel andere anti-spam software uitproberen.

Mocht u dit overkomen, probeer dan nogmaals dezelfde post te plaatsen maar dan in iets andere bewoording. Wij kijken wel iedere dag of er posts in de wacht staan om ze goed te keuren. Maar het heeft dus niets te maken met de inhoud van uw post of uw mening. Het enige waar we op letten zijn persoonlijke aanvallen, schelden, trollen etc. Dat halen we weg, ongeacht wie het is. Dit in de hoop dat er echte discussies ontstaan en dat meer mensen gaan reageren. Veel mensen willen vaak wel meediscussiëren maar worden doodmoe van wat ze dan over zich heen krijgen.

 

 

 

We hebben ook een professionele coder gevonden. Een persoon die er net zo instaat als wij. Een enorme hulp en een vriendenprijsje. Deze persoon gaat vooral over de veiligheid van de website.

Zoals de meeste mensen weten is hier geen eindredactie, niemand zich met de artikelen van een ander en we voelen we elkaar prima aan wat wel en niet kan. Dat is zo ontstaan. We hebben allemaal hetzelfde doel. Zolang dat goed gaat… never change a winning team.

Omdat ik even niet zal schrijven, kan het zijn dat er minder artikelen verschijnen maar we hebben gelukkig fantastische mensen die hun vrije tijd in CSTV stoppen dus er zal nog wel wat komen.

Voor mij is mijn rol een beetje veranderd. In het begin was ik continu bezig met het maken van video´s, het brengen van nieuws, meer onderzoek naar bepaalde onderwerpen  en het onthullen van de fakemedia (je kunt ze letterlijk dagelijks betrappen).

Dit wil ik weer terug. Dit is wat ik wil doen. Nu ben ik meer bezig met randzaken.

Als er dan van alles mis is met de website en je in je achterhoofd weet hoe je het wilt hebben, wetende dat dat alleen gaat lukken als je verder even afstand neemt,  dan is dat frustrerend. Het was vrijwel onmogelijk niets te plaatsen omdat iedere dag een belangrijke is tijdens deze strijd van ons leven.  Dan komen ook nog veel randzaken bij kijken zoals de social media, het Facebook account en de tientallen emails per dag zijn enkele voorbeelden. Niemand had ooit gedacht dat er zo veel bij komt kijken bij een website zoals deze. Ik weet ook dat ik met bepaalde mensen, via mail, in gesprek was en opeens het contact ben verloren door vergeten te antwoorden. Dat zit me allemaal niet lekker.

De komende dagen gaat alle tijd daar nu eindelijk toch in. Met een goede hulp.

Iedere dag dat de site niet optimaal werkt heeft als resultaat dat we minder bezoekers hebben dan we in werkelijkheid zouden kunnen hebben. Op dit moment hebben wij zo´n 20.000 vaste bezoekers per dag met uitschieters tot zelfs over de 100.000 en alles wat daar tussen zit.

We hebben geen vergelijkingsmateriaal maar het lijkt er op dat we een goed bereik hebben. Maar dit moet en kan beter. Veel beter. Nederland MOET wakker worden en wij willen daar deel van uit maken en dat maximaliseren. Er is zoveel meer om te laten zien en er is werk aan de winkel. We moeten Nederland bestoken met waarheidspropaganda.

Verder maak ik ook van de gelegenheid gebruik om nog heel wat mails te beantwoorden, is er een belangrijk interview in de voorbereiding die we u móeten laten zien en er moeten een aantal personen gecontacteerd worden waar we voorheen niet aan toe kwamen. Mensen, bekendere mensen, blijken ineens meer bereid dan ooit om eens een interview, hebben wij de indruk, en ook daar willen we iets mee doen. Daarnaast zijn er een xxx aantal artikelen/columns/opiniestukken die nooit onder mogen sneeuwen en altijd relevant zullen zijn.

Dat was het! Vragen kunt u gerust stellen onder dit artikel. Ook als u andere problemen ondervindt dan hierboven beschreven, laat het ons alsjeblieft weten.

Einde rant Danny.

We gaan deze strijd winnen. Bedankt voor uw begrip en tot snel!

Ik wil alle auteurs bedanken voor wat ze voor CSTV en vooral voor Nederland betekenen. Jullie zijn toppers!


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
14 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
14
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x