NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Een bedankje en informatie voor onze kijkers en lezers

Beste kijkers/lezers,

Hartelijk dank voor het beschaafd houden van de gesprekken onder onze artikelen. Er zijn maar heel weinig berichten die weggehaald worden.

De regels zijn echt heel simpel. Geen persoonlijke aanvallen. Geen onnodig schelden en schuttingtaal. Gewoon je mening geven en als je het met een ander niet eens bent, ga je er tegenin met je eigen mening of zienswijze.

We zullen nooit iemand zijn comment verwijderen vanwege zijn of haar mening. We hebben mensen gelezen die hebben geklaagd, maar die hebben het echt aan zichzelf te danken.

Niet direct geplaatste comments:

We hebben de site, naar vermogen, zo goed mogelijk beveiligd. ook tegen spammers.

Als uw bericht niet direct geplaatst wordt, dan komt dat door ons anti spam systeem. Hij komt dan in de wacht te staan. En we begrijpen dat dat heel vervelend is. Frustrerend kan dat zijn als je in gesprek bent. We blijven sleutelen en zien gelukkig dat het steeds minder voorkomt.

Vaak zijn het berichten met veel links, vaak hetzelfde woord in een paar zinnen maar soms zien we ook berichten in de wacht staan waarvan het ook voor ons een raadsel is waarom die er niet direct door komt.

We proberen zo vaak mogelijk te checken of er berichten in de wacht staan. Ook proberen we zoveel mogelijk te modereren maar tot nu toe zien we weinig problemen.

Laten we het zo houden! We zijn volwassen mensen. En dat de emoties oplopen dat is normaal. Dat hebben wij ook. Dat is wel uit te lezen aan sommige artikelen. We zijn ook maar mensen. Burgers.

Verder om een beetje te begrijpen hoe CSTV in elkaar zit:

De meeste auteurs kennen elkaar niet. Het is niet zo dat CSTV één groep bij elkaar is. Mensen die op de achtergrond aan de site werken, staan met elkaar in contact maar kennen de meeste auteurs niet. De mensen die op een bepaald vlak meewerken aan CSTV staan met elkaar in contact maar er is geen grote groep waar de hele hoop met elkaar communiceert.

Een soort kern met verschillende kleine teams dus.

Ook zijn er mensen die eenmalig of eens per zoveel weken een stuk insturen per mail. En, zoals duidelijk is, zijn er een klein aantal vaste schrijvers. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen schrijven.

Het gevolg hiervan is dat het ook wel eens gebeurt dat er 2 artikelen over hetzelfde onderwerp gaan.

Beide auteurs bespreken of schrijven over feiten of gebeurtenissen, maar wellicht vanuit een ander oogpunt. Dan krijgen we wel eens berichten: CSTV spreekt zichzelf tegen. Maar dat komt juist vanwege deze structuur en we denken dat dat ook geen enkel probleem hoeft te zijn.

Deze hele manier van werken is bewust voor gekozen. Het was een les die snel geleerd was. De juiste mensen bij CSTV kennen elkaar maar er is geen grote groep CSTV´ers die elkaar allemaal kennen.

Dat is misschien de sleutel van het, toch wel grote, succes en het heeft weinig problemen opgeleverd tot nu toe. Veel mensen bij elkaar betekent vaak ook van tijd tot tijd onrust in de tent. Dat willen we niet en het kan ook mensen beïnvloeden in hun schrijven. Wij willen geen “kliek” zijn, we willen een poging doen de achterban bij elkaar te brengen. Niemand beïnvloed iemand wat hij of zij schrijft en ook worden er geen afspraken gemaakt. Het nadeel is om fysiek als CSTV ook sterk te staan. Vandaar onze grote wens de achterbannen bij elkaar te brengen en dat verklaart dus de open brief aan Jensen.

Dit platform is slechts een instrument. Het volk moet het doen. En het volk kan hier zijn verhaal, mits onderbouwd, kwijt.

Er is ook, voor zover ik mij kan herinneren, nooit ingegrepen in een artikel. Niemand beïnvloed iemand wat hij of zij schrijft en ook worden er geen afspraken gemaakt.

We hebben een soort ongeschreven regel over wat de grens is. Waar die ligt. Soms, door emoties, zitten we daar wel heel dicht tegenaan, maar in mijn ogen gaat het prima.

Ik ben van mening dat deze constructie zal voorkomen dat wie dan ook CSTV kaapt of de onafhankelijkheid van CSTV ten onder zal gaan. Ook voorkomt het, zoals ik het zie, onderlinge ellende. Dat is bijna onmogelijk. We hebben één “relletje” gehad maar dat is allang weer voorbij en vergeten.

We hebben geen eindredactie. Ja, ik zie de artikelen en voor een gedeelte van de inzenders moet ik ze overnemen en posten. En natuurlijk, als iemand iets stuurt en slaat grote onzin uit, dan komt het er niet door. Maar dat is nog nooit gebeurd.

Dit om een beetje inzicht te krijgen hoe het werkt en dus ook hoe men CommonSenseTV moet zien. Het is dus iets heel anders dan de media. We doen het in die vorm omdat het het meest effectief is.

EMAILS:

Als iets frustrerend is dan is het wel dat je een mail stuurt en er geen antwoord op krijgt, of dat het te lang duurt. Er was een tijd dat we iedereen vrijwel direct konden beantwoorden. Die tijd is voorbij.

De emails die naar info@commonsensetv.nl gaan worden alleen door mij gezien en behandeld. Hier zit een reden achter.

Mensen vragen soms om anoniem te blijven. Ik garandeer dat. Ik zal nooit gegevens delen wanneer daar om gevraagd wordt. Als er meerdere mensen in dezelfde inbox kunnen, dan kan ik dat niet meer garanderen. Nu ben ik alleen daar dus verantwoordelijk voor.  Ik vind dat iedereen het recht heeft te kiezen ofwel zijn volledige naam te gebruiken, of een pseudo, iedereen zal zijn redenen hebben. Kan zijn vanwege de baan die iemand heeft. Familieredenen.

Enfin… dat verklaart dat het nu langer kan duren voordat u antwoord krijgt. Er zit maar 1 persoon die de info@commonsensetv.nl inbox monitort naast alle andere werkzaamheden.

Overigens hebben we veel mails ontvangen over de seksuele richtlijnen van de WHO en de EU en praktijkvoorbeelden. Weet dat we daar mee bezig zijn!

Maar afhankelijk van waarvoor u ons wilt contacteren, zijn er meer mogelijkheden.

Als u belangrijk nieuws of video´s inzendt, dan kunt u die ook direct op ons forum plaatsen:
https://commonsensetv.nl/forum-commonsense-tv/

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het waarheidsgehalte van de geposte content op het forum maar het is voor ons een extgra bron en heel veel mensen zullen uw inzending zien op het forum. Dubbel winst. Minder werk aan emails beantwoorden en de content die u onder de aandacht wilt brengen, wordt door vele ogen bekeken.

We hopen dat het ook daar netjes en volwassen blijft. Er komt een moderator met de opdracht op te letten dat er geen complete onzin wordt gepost, trollen, taalgebruik en persoonlijke aanvallen etc. Als u het niet eens bent dan kunt u altijd mij weer contacteren.

Verder voor vragen over de website zelf, of ideeën:
website@commonsensetv.nl

Vragen over de agenda waar u zelf evenementen, demonstraties of andere belangrijke gebeurtenissen kunt plaatsen:
agenda@commonsensetv.nl

Vragen aan Jens?
jens@commonsensetv.nl

Algemene vragen?
info@commonsensetv.nl (dan kom je dus direct bij mij, Danny, terecht).

Binnenkort komen er meer manieren om ons snel te contacteren.

We hebben mails binnengekregen van mensen die vragen of ze op één of andere manier mee kunnen werken. Door die exploderende inbox, weet ik dat ik met sommigen het contact verloren ben.

Wil je ergens aan meewerken, laat weten wat jij denkt dat je wilt en kunt. Wat jouw talenten zijn waarvan jij weet dat je positief bij kunt dragen aan CSTV en dus aan de bevrijding van dit mooie Nederland. Krijg je geen respons? Duurt het te lang? Klaag via één van de andere emails als het echt belangrijk is en er maar geen antwoord komt. Naar Jens of naar agenda bijvoorbeeld. Dit ijn allemaal zaken die we tegen komen tijdens de groei van ons platform.

4.8 4 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rinske Wagenaar

Bedankt voor de uitleg! Bepster – in Nederland geboren en in Canada wonende.

Bart

Dank voor al jullie inspanningen, Bart.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x