CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Eco-angst: Kinderen nachtmerries en insomnia vanwege klimaatverandering

Een groeiend aantal kinderen lijden aan het, door links in het leven geroepen, eco-anxiety.

BBC hield een onderzoek onder 2.000 kinderen tussen de 8 en de 16 jaar oud waaruit blijkt dat 80% van de kinderen zich gefrustreerd en angstig voelen vanwege de klimaatverandering.

Zo´n 20% van de kinderen zegt zelfs nachtmerries te hebben vanwege klimaatverandering en 17% heeft eetstoornissen vanwege de klimaatverandering.

Op de vraag of de kinderen vinden dat er genoeg actie wordt ondernomen door wereldleiders om het “probleem” op te lossen, antwoordde het grootste gedeelte dat ze ook daar gefrustreerd over zijn.

De BBC brengt dit nieuws met de intentie het  klimaatdebat weer eens goed op te rakelen. Het toont zo duidelijk aan hoe kinderen gehersenspoeld worden in het onderwijs over deze absurde kijk op de klimaatverandering en de nog absurdere “aanpak” daarvan.

Het doel is de kinderen zoveel angst aan te praten totdat ze er psychisch aan onderdoor gaan.

Het is ongelooflijk hoe men alles uit de kast haalt om kinderen wereldwijd te indoctrineren in plaats van ze aan te leren zelf met een open vizier naar dit soort zaken te kijken. Het is pure politieke indoctrinatie.

“We moeten de kinderen steunen zodat ze zich niet hopeloos voelen maar juist hoopvol! Het is duidelijk dat kinderen gepassioneerd bezorgd zijn over onze planeet. Die kinderen die terecht met grote angsten kampen hebben recht op professionele hulp.” aldus Emma Citron, een linkse klimaatoplichter die als “kinderpsycholoog” legaal kinderen mag brainwashen (en daar volop gebruik van maakt).

“Publieke personen zoals Greta Thunberg en David Attenborough helpen jonge kinderen een stem te geven aan hun angsten. We moeten als volwassenen ook zeker stellen dat onze kinderen goed naar ze luisteren. Ook de scholen spelen een belangrijke rol.” 

Waar het op neer komt is dat kinderen eerst op scholen al bang worden gemaakt met doemscenario´s zoals de wereld die over 10 jaar vergaat en daarna naar zulke psychiaters worden gestuurd die het proces van hersenspoeling afmaken.

Deze kinderen mogen over een aantal jaar stemmen.

De kinderen zijn nog de enige hoop van de globalisten. Mensen worden wereldwijd wakker en geloven steeds minder in de sprookjes van de alarmisten maar deze miljardencampagne van de grote NGO´s en machtige mensen achter Greta Thunberg blijkt dus succesvol.

Het doel is de kinderen zoveel angst aan te praten totdat ze er soms zelfs psychisch aan onderdoor gaan.

 

 

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

1 2 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven