Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Échte integere sterren en topsporters. Ze bestaan nog!

Verspreid de vrijheid!

Échte persoonlijkheden bestaan nog

Bijvoorbeeld Cole Beasley, een professionele NFL American Football speler in Amerika.

De NFL is een politiek gekleurde en destructieve organisatie gebleken die absurde coronamaatregelen oprdingt en spelers hun rechten afneemt wanneer ze zich niet laten inspuiten met een experimenteel goedje om ze zo te dwingen te gehoorzamen.

“The NFL? A big joke!”, aldus ster Beasley.

Cole Beasley

Ondanks de druk, die vooral bekende mensen en sportsterren ondergaan wanneer zij niet in de pas meelopen, laat deze échte ster zich niet gek maken door de covidhysterie en sluit zich niet aan bij deze levensgevaarlijke vaccinatie-sekte. Hij weigert pertinent zich te laten vaccineren.

“Als iemand bang voor mij is, blijf uit mijn buurt of laat je vaccineren. Punt uit.”, aldus Beasley.

Fragment (ondertiteld):

video

Een rake opmerking. De media en overheden wereldwijd zorgen voor zoveel verwarring zorgen en mensen inpraten dat diegenen die niet gevaccineerd zijn “egoïsten” zijn.

Dat je het voor  “een ander” doet.

Indoctrinatie op een niveau zoals nooit eerder gezien in de moderne geschiedenis.

Het zijn de grootste nonsens die je maar kunt bedenken. Als je gevaccineerd bent, waarom een ander er op aan spreken? Je bent toch gevaccineerd? En als het vaccin niet werkt? Waarom zou hij of zij  zich dan laten vaccineren?

Dit zou iedereen, zelfs de meest hardnekkige mediavolgers, tot begin 2020 nog begrijpen.

Verwarring is het doel. Daarom zijn de mensen die u en ik kennen ook overstag gegaan. Iets wat zezelf  2 jaar geleden nog niet voor mogelijk hielden.

Maar omdat de media, en de hele corrupte bende achter dit plan, de mensen in verwarring brengen door te melden dat het vaccin “niet altijd werkt” kunnen mensen de zaken niet meer logisch op een rijtje zetten. En dat is exact de bedoeling. Rationeel denken wordt door deze massa-indoctrinatie weggenomen bij de mensen.

Uitspraken als “Het vaccin werkt voor 70%.”, zijn absurde conclusies. Hoe dan 70%? Bij enkel 70% van de gevaccineerden? Of houdt dat in dat je nog steeds 30% kans hebt het virus op te lopen?

Dit maak je normaal gesproken ook geen mens wijs, maar… we leven in 2021. Een tijdperk waarin iedereen kennis kan opdoen als hij of zij dat wil. Een tijdperk waarin we alles kunnen weten en onderzoeken als we dat willen maar we hebben aan den lijve ondervonden dat je de bevolking op de mouw kunt spelden wat je wilt vandaag de dag. De intellectuele luiheid is onbeschrijflijk.

Nederlandse sporters en BN´ers

Nederlandse sportsterren en BN´ers: We weten dat jullie er zijn.

We weten dat er onder jullie een aantal zijn diegoed in de gaten hebben wat hier speelt of op zijn minst logisch na kunnen denken en weten dat hier “iets niet in de haak is”.

Helaas is het grootste gedeelte van jullie te laf om dit uit te dragen.

Bang voor de carrière. Bang voor de media. Bang voor het feit dat je de aandacht die je wilt niet meer zult krijgen.

Maar aan het einde van de rit zullen jullie spijt krijgen door niet naar buiten te zijn getreden.

De waarheid achterhaalt de leugen altijd.  En jullie kennen die waarheid maar zeggen niets.

Mensen zijn schapen. Ze hobbelen net zo makkelijk achter de media aan als achter hun favoriete sportster of zanger.

Als jij als ster weet dat je het bij het rechte eind hebt, dan ben je slechts iets waard wanneer je als échte ster laat zien waar je voor staat.

Maar helaas. We zien ze maar weinig. Té bang voor de druk van de media. Te bang voor hun carrière. Te bang om het goede te doen en dat uit te stralen. Terwijl dit juist nu zo belangrijk is.

Jammer, want uiteindelijk worden zij die zich uitspreken de helden en zij die zwijgen zullen worden gezien als collaborateurs.

Wie de geschiedenis kent, weet dat bijvoorbeeld de opkomst van het bijvoorbeeld het Nazisme alleen maar mogelijk was doordat mensen zwegen. En de geschiedenis herhaalt zich.

Een voorbeeld van een held: Michael Fritsch

Deze Duitse politiecommissaris sprak de waarheid en het kostte hem zijn baan en hij werd gedemoniseerd door zijn eigen overheid en de Duitse media. Hij werd getreiterd en weggepest.

Maar hij deed het en deze Michael Fritsch zal de geschiedenis ingaan als een held. Zij die zwegen zijn lafaards en schuldig en maken misdaden tegen de mensheid mogelijk. Zo is het altijd geweest en zo zal het altijd blijven.

video

Bron:
https://edition.cnn.com/2021/06/19/us/cole-beasley-nfl-retire-covid-vaccine/index.html

 

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture