nl Nederlands

€100.000 beloning voor tip over Antifa

Na een serie gewelddadige aanvallen van extreem links en Antifa op eigendommen en onschuldige mensen, biedt de stad Leipzig geld voor het identificeren van de daders.

De openbare aanklager van Leipzig en de LKA (Bundeskriminalamt) van Sachsen loven €100.000 uit aan klokkenluiders met tips die zullen leiden tot de arrestatie en veroordeling van de extreem linkse mensen in kwestie.

Antifa en extreem links pleegden een serie brute aanvallen op onschuldige mensen, op politieagenten en op eigendommen.

Twee laffe mannen van Antifa drongen vorige week bij een onschuldige makelaarmedewerkster haar appartement binnen en sloegen haar in elkaar als actie tegen de aanbouw van luxe appartementen”.
Bron: https://commonsensetv.nl/antifa-extremisten-mishandelen-onschuldige-vrouw-in-eigen-huis/

Ook hebben ze door vernielingen voor miljoenen euro´s schade aangericht. Hijskranen en graafmachines zijn in de brand gestoken en veel winkelpanden en andere gebouwen zijn vernield door dit extreem linkse uitschot.

Tijdens een demonstratie vorige week in Berlijn, werd het linkse tuig agressief en viel de politie aan. 19 politieagenten raakten gewond, waarvan 3 ernstig.

Bron: https://commonsensetv.nl/extreem-linkse-demonstranten-verwonden-19-politieagenten/

Concreet zoeken de politie de daders van de mishandeling van de 34-jarige vrouw afgelopen week. Van hen ontbreekt nog ieder spoor.

Ook zijn ze op zoek naar de brandstichters die afgelopen 3 oktober o.a. drie hijskranen in de brand hebben gestoken. (bron)

Met deze beloning hoopt men dat iemand van Antifa zich zal gaan melden als klokkenluider om zijn linkse vrienden te verlinken. Grote kans dat dat wel eens kan gaan lukken bij het werkloze grotendeels werkloze uitschot die panden moeten kraken om te leven en weinig ophebben met normen en waarden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

de Saksische minister van Binnenlandse Zaken Roland Wölle heeft aangekondigd een Speciale Commissie te hebben opgericht tegen het extreem linkse geweld in de deelstaat en vooral in Leipzich. De zogenaamde Soko LinX. Deze commissie zal 1 december van start gaan.

Dit houdt in dat er zo´n 20 man extra van de LKA in een commissie komen die zich gaan richten op het geweld van extreem links en Antifa.

Sachsen is de deelstaat waar de Alternativen für Deutschland (AfD) vorige maand een monsterzege boekten tijdens de verkiezingen. De AfD sleepte 27.5% van de stemmen binnen.  

Tot nu toe zijn er in 2019 in Duitsland 305 aanvallen geweest van extreem links tegenover de 222 van heel 2018.

 

 

 

 

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
1 Reactie
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
7 maanden geleden

[…] en het in elkaar slaan van een onschuldige vrouw in haar eigen huis door Antifa afgelopen weken (bron) en (bron), wordt er nu een democratisch gekozen parlementslid van de AfD met de dood […]

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x