Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Dwangvaccinaties voor alle militairen. Wat vinden onze militairen hiervan?

Verspreid de vrijheid!

Verplichte vaccinatie voor alle militairen

Franse soldaten die naar OPEX worden gestuurd, moeten worden gevaccineerd tegen Covid-19 voordat ze worden ingezet.

Verplicht. Geen indirecte verplichting met mooie politieke praatjes. Nee, ronduit en direct VERPLICHT en anders kun je oprotten. Zo werkt dat in 2021.

Minister van de strijdkrachten Florence Parly meldde dat op 7 mei via Twitter.

 

“Alle soldaten in buitenlandse operaties zullen nu worden ingeënt. De gezondheid van onze soldaten is essentieel voor het volbrengen van hun missie ”, twitterde de minister en bedankte “de inzet van de SSA (militaire gezondheidsdienst) ”. (bron)

 

Deze vaccinatie zal verplicht zijn, en iedere soldaat die dit niet doet zal ongeschikt worden verklaard voor missies, vertelde het personeel aan AFP. (bron)

Twee gepantserde personendragers van het Franse leger patrouilleren in het noorden van Burkina Faso op 14 november 2019.

Hoe zit dat in Nederland?

In maart lazen we een soortgelijk bericht over onze eigen Nederlandse “jongens” in het Algemeen Dagblad, maar het bleek toen nog een gerucht.

Dit meldde het AD op 16 maart 2021:

“Militairen van de Luchtmobiele Brigade die zich niet willen laten vaccineren tegen corona hebben vorige week te horen gekregen dat ze worden ontslagen als ze de prik weigeren. De confronterende boodschap blijkt niet waar, maar heeft wel geleid tot veel onrust onder de manschappen, helemaal nu er gedoe is rond het vaccin van AstraZeneca.”

Bij vakbond ACOM zijn meerdere meldingen van militairen binnengekomen die zich grote zorgen maken over de boodschap van een commandant aan een heel peloton tijdens een appèl. Ook bij de in militair recht gespecialiseerde advocaat Michael Ruperti hebben zich militairen gemeld voor juridisch advies. ,,Dit is volstrekt onacceptabel en ook niet waar’’, zegt voorzitter Jan Kropf van vakbond ACOM die zijn beklag heeft gedaan bij de landmacht. Defensie bevestigt inmiddels dat ontslag niet aan de orde is. (bron)

Moet ons dat geruststellen? We weten wat het doel is en waarom dit corona-rookgordijn is opgezet.

Er werd ons ook verteld dat we nooit mondkapjes zouden moeten dragen.

Er werd er verteld dat er NOOIT quarantainekampen zouden komen. Inmiddels sluiten we gezonde mensen op met lijfstraffen als ze zich niet aan de regels houden in bijvoorbeeld Duitsland en nu ook Canada, die er nog een schepje bovenop doen. (bron) (bron)
Alles waar ze ons mee geruststelde dat dat NOOIT zou gebeuren is op dit moment gaande.

De Tweede Wereldoorlog: “Dat nooit weer!!” Is ons 75 jaar aangepraat. Inmiddels hebben we avondklokken, vrijheidsbeperkingen, afstand houden van je medemens en nog heel veel meer bijzonder trieste, vernederende en misdadige maatregelen die ze ons opleggen.

En wat is ons leger eigenlijk nog? Wat hebben wij nog aan onze militairen? We horen maar niets van je. Het is een jongensdroom dat de dappere Nederlandse jongens opstaan en ons verlossen van deze tirannie. Maar het lijkt er eerder op dat ze het allemaal wel prima vinden.

Zijn zij ook volledig opgezogen in het idiote en makkelijk weerlegbare coronaverhaal? Denken ze niet na over de consequenties?

Horen wij nog eens wijze woorden uit ons eigen leger of zijn ze niet zo crimineel en onbetrouwbaar?

Het gaat ze niet lukken. De bevolking zal niet te stoppen zijn en als we om ons heen kijken, vooral ook in het buitenland, dan zien we dat er heel veel positieve signalen zijn.

Maar voor nu is één ding is zeker. Dit is de stempel die overheden en de (absoluut criminele en corrupte) media op verstandige weldenkende mensen wil drukken:

Je bent als niet-gevaccineerde een minderwaardig mens.

Wacht maar… We krijgen jullie wel.

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
27 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
27
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x