Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Duitsland voert de Apartheid weer in

Meest brutale verbroken belofte van deze regering

Wolfgang Kubicki, vice voorzitter van de Duitse liberale politieke partij FDP (Freie Demkraten), uit stevige kritiek op het fascistische beleid van de Duitse regering.

De kritiek is op de plannen van het federale ministerie van Volksgezondheid voor verdere corona-eisen in de komende maanden en een einde aan gratis coronatests. Parij vice-voorzitter Wolfgang Kubicki beschuldigde de federale regering van Woordbreuk in de krant Bild. (bron)

Het komt qua doel en effect neer op een directe vaccinatieplicht als de overheid niet-gevaccineerde mensen uitsluit van het maatschappelijk leven.

Jens Spahn (CDU) heeft een maskervereiste tot volgend jaar ingepland. In een rapport van het ministerie, dat naar de deelstaten en de Bundestag is gestuurd en dat de Frankfurt Allgemeine in bezit heeft, wordt gesteld dat er verdere corona-eisen nodig zijn om een ​​nieuwe grote golf van besmettingen in te dammen. Door de vergevorderde vaccinatiecampagne kunnen de beschermende maatregelen gematigder zijn dan afgelopen herfst en winter.

Jens Spahn (CDU)

Openlijke medische apartheid en discriminatie van Duitse regering

Met andere woorden: We beginnen weer van voor af aan. Lockdowns, maskers, extra vaccins, we kunnen het wel dromen, het is zó voorspelbaar voor mensen die verder willen denken.

Op 10 augustus overlegt bondskanselier angela merkel (CDU) met de premier over hoe verder te gaan in de p(l)andemie.

Het rapport van het ministerie vermeldt de voortdurende naleving van de hygiënemaatregelen en de noodzaak om een ​​medisch beschermend masker te dragen “tot het voorjaar 2022”, vooral in het lokale en langeafstandsvervoer en in de detailhandel, “voor iedereen, inclusief degenen die zijn ingeënt en degenen die hersteld zijn”.

Comedy capers, zou het niet zo ernstig zijn.

En ernstig is het want: “Daarom zou, ongeacht de incidentie, vanaf begin / half september 2021 deelname aan bepaalde evenementen in heel Duitsland in het algemeen alleen mogelijk moeten zijn als de 3G-regel (3G: gevaccineerd, hersteld of getest) in acht wordt genomen.”, aldus het rapport.

Dit o.a. bij Sport- en indoor-evenementen als evenals grote binnen- en buitenevenementen.

Pure medische apartheid. Pure discriminatie. Een grove misdaad tegen de mensheid. Mensen die dit in willen voeren verdienen niets meer dan levenslang.

Ik zeg maar niet: de doodstraf, omdat ik daar op tegen ben. Daarbij is de doodstraf een te makkelijke uitweg, vind ik. Ik wil die mensen in een zwart-wit gestreept pakkie zien met boeien om hun Duivelse enkels.

Maar goed, zover is het nog niet.

Wolfgang Kubicki

Kubicki zei: “De aankondiging dat het van plan is om niet-gevaccineerde mensen in de toekomst uit te sluiten van het bezoeken van restaurants, is de meest brutale en verwoestende woordbreuk door deze federale regering , die herhaaldelijk heeft gezworen dat er geen verplichte vaccinatie in Duitsland zal zijn. Deze woordbreuk weegt zwaarder dan het onevenredige karakter van deze dreigende vaccinatieplicht.”

De FDP-politicus stelde ook de vraag waarom het plan van de federale regering van toepassing is op restaurants, maar niet ook op talkshows, CDU-partijcongressen of bedrijfsbijeenkomsten.

Lijkt allemaal prachtig, maar zolang ook deze man in de basis van de leugen blijft hangen, namelijk dat een PCR test een zogenaamde “Covid19” besmetting opspoort, zal er geen oplossing komen. En deze man blijft in die leugen hangen.

Bron:
https://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/impfpflicht-kubicki-kritisiert-ankuendigungen-der-bundesregierung-17468971.html

LEES OOK:

BOMBSHELL! Duitse mediadirecteur vraagt het volk om VERGEVING

 

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
57 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
57
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x