NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Duitsland is controle over migranten kwijt

AFRIKAANSE MIGRANTEN GAAN LOS IN DUITSLAND

Autochtone Duitsers zijn nu een minderheid in bijvoorbeeld de stad Frankfurt. Artsen in ziekenhuizen kunnen de Afrikaanse tropische ziektes niet behandelen wegens gebrek aan kennis hierover. Veel migranten hebben AIDS, open TBC en Syfilys. De Hongaarse verpleegsters die veelal werkzaam zijn in Duitse ziekenhuizen, vanwege de hoge salarissen in vergelijk met hun thuisland, willen zo snel mogelijk terug naar Hongarije.

Zij zijn bang voor besmetting met de ziektes en ook voor de vluchtelingen zelf. Die 24/7 rondhangen met hele families in de overvolle wachtkamers op de poliklinieken en vaak met geweld een behandeling afdwingen bij de dienstdoende doktoren. Een medewerkster kreeg met syfilus besmette urine in haar gezicht gegooid.

De asielzoekers worden in sommige gevallen door politieagenten en K-9 honden naar het ziekenhuis geëscorteerd. Zodra de Afrikaanse immigranten te horen krijgen dat de voorgeschreven medicijnen niet gratis zijn, laten ze regelmatig hun kinderen achter bij de apotheek.

De immigranten zijn niet verzekerd voor ziekenkosten en spreken de taal niet. Afrikaanse vluchtelingen gaan ook tekeer op straat, er worden winkels geplunderd en mensen gemolesteerd.

Eerder sprak de burgemeester van Saarlouis in Saarland zijn ernstige zorgen al uit: “Onze politie is hulpeloos tegen de agressieve immigranten.” en “Aan alle politici en beleidsbepalers: We moeten dit probleem oplossen. Het recht mag nooit voor het onrecht wijken.”

5 1 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
h . Dijk

Men zou in Duitsland gewoon dmv militairen en politiekrachten een staatsgreep moeten plegen, om zo doende de macht over te nemen door de politiek, en dan met name die Linke, die Grune en SPD, buiten spel te zetten. Dan dmv van een sterke man, die dan voor bv 2 jaar de macht krijgt. Dan in die periode de grenzen helemaal herstellen en net als Hongarije overal rondom het hele land hekwerken plaatsen, al het moslimtuig en negertuig eruit en als dat is geklaard, beginnen met een schone lei, dwz een blank Duitsland wat weer kan beginnen aan de opbouw van… Lees verder »

Dhr. van de Klashorst

Er gaat steeds meer mis in Duitsland door de aanhoudende migratie stroom.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x