CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Duitsland: 1.800 “minderjarige migranten” spoorloos!

Terwijl iedereen volgepompt wordt met Corona-nieuws hebben meerdere Nederlandse gemeentes “besloten” dat ze minderjarige “weesmigranten” uit het grensgebied tussen Turkije en Griekenland naar Nederland wilden halen. (bron)

Mooie foto erbij van een klein kind, dat natuurlijk iedereen met een hart het liefst op zou pakken, meenemen naar Nederland en een lang en gelukkig leven schenken. Dat is ook prachtig. Maar het lijkt een leugen.

Propagandafoto migratie-industrie

 

Angela Merkel begon met deze valse voorstelling van Zaken en haalde ook “minderjarige weesmigranten” naar Duitsland. Maar veel van die “weesjes” hebben een leeftijd van tussen de 15 en 18 jaar oud. En de weesjes met diezelfde achtergronden staan in alle nare lijstjes al jarenlang bovenaan en zijn levensgevaarlijk gebleken.

Nu zijn er in Duitsland ineens 1.800 minderjarige “niet begeleide minderjarige” die Merkel heeft binnengehaald verdwenen. 711 kinderen en 1.074 pubers tot 18 jaar. (bron) (bron)

Spoorloos. Opgegaan in de samenleving. Naar familie? Zich aangesloten bij moslimbewegingen? Naar een ander EU land? Wie zal het zeggen. Maar de weesjes zijn in ieder geval niet geadopteerd door een lief Duits gezin om ze zo een toekomst te bieden.

De meeste vermiste jongeren komen uit Afghanistan, Syrië, Marokko en Somalië. (bron)

Ook vorig jaar haalde Duitsland “weesmigranten” binnen. Ook toen verdwenen er een hoop in het niets. De statistieken zijn, volgens Welt, ook nog eens vals want men telt de leeftijd door terwijl ze vermist zijn.

Iedere vermiste die 18 jaar geworden is wordt geschrapt van de lijst van vermiste personen. (bron)

Verder noemde de regering, volgens diezelfde bron, dat de grootste reden van vermissingen “doorreis naar familie binnen of buiten Duitsland” en “niet tevreden met de plek van huisvesting.”

Waar men dat op baseert is onduidelijk. Het is toch nogal lastig om vermiste migranten te vragen waarom ze vermist zijn.

Afgelopen zaterdag kwam er weer een groep “weesmigranten” Duitsland binnen in Hannover vanuit het grensgebied tussen Marokko en Griekenland.

In totaal 47 personen. 4 meisjes en 43 jongens. (bron)

Het heeft niets met helpen te maken. Als we met z´n allen écht zouden willen helpen dan hadden wij hier alleen maar dankbare en écht in nood verkerende vluchtelingen gehad die we kwalitatieve hulp zouden kunnen bieden. Maar dat is allang onmogelijk gemaakt door de miljoenen gelukszoekers die hier binnen zijn en het voor iedereen verpesten.

 

De Groenen, SPD en FDP hebben, ondanks alles, toch WEER de regering opgeroepen nog meer migranten binnen te halen, volgens Voice of Europe. (bron)

Globalisme..

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven