NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

DUITSE OVERHEID: geheim experiment met straatkinderen en PEDOFIELE ADOPTIEOUDERS

Een ontluisterende studie wijst uit dat de Duitse overheid decennia lang dak- en thuisloze kinderen MOEDWILLIG onderdak bood bij pedofiele adoptieouders.

Het was bij de verantwoordelijke autoriteiten alom bekend dat het ging om (eerder veroordeelde) pedofielen.

De kinderverkrachters kregen geld betaald om voor de kinderen te ‘zorgen’.

Academici van de Universiteit in Hildesheim brachten met hun studie aan het licht dat kinderen in West-Berlijn bij wijze van EXPERIMENT bewust in huis werden geplaatst bij de seksueel gestoorde mannen.

Duitse politici stonden het experiment, dat geleid werd door de professor en psycholoog Helmut Kentler, dertig jaar lang toe.

Professor Kentler beweerde al die tijd dat pedofiele ouders de IDEALE adoptieouders zijn voor probleemkinderen.

Hij stelde ook dat seks tussen volwassenen en kinderen niet schadelijk is voor de geestelijke gezondheid van het kind.

Twee geëxploiteerde kinderen traden naar buiten om hun jeugdervaringen te delen met derden, dit was de aanleiding voor het grootschalige onderzoek dat begon in 2015.

De studie laat weinig aan de fantasie over.

De intenties van Kentler zijn duidelijk:

Hij gebruikte zijn invloedrijke positie om pleegkinderen bij pedofielen die hij kende onder te brengen.

De 13 -tot 15 jarige minderjarigen werden veelal geronseld en opgepikt bij het Bahnhoff Zoo station. Bekend door de film Christiane F.

In de seventies waren er duizenden van dit soort zwerfkinderen in Berlijn.

Dr. Kentler deed ooit de uitspraak:

“De pleegouders houden het alleen uit met deze achterlijke kinderen, omdat ze verliefd zijn op de tienerjongens, smoorverliefd.”

Nu blijkt er dus sprake te zijn van een groot pedo-netwerk dat opereert binnen en dankzij het gehele Duitse onderwijssysteem en jeugdzorginstanties.

De twee grootste spinnen in het web die vanaf de jaren 70 pedofilie aanmoedigden, verdedigden en accepteerden zijn de Berlijnse Senaat en de kinderbescherming.

In 2013 werd bekend dat ook de Duitse politieke partij ‘de Groenen‘ banden heeft met de ‘Pedofielen Beweging‘.
Zij lobbyen voor het normaliseren van seks met kinderen en willen dat het niet langer strafbaar wordt gesteld.

In 1975 was het kleuterleider Daniel-Cohn Bendit, van de Groene Partij, die een boek schreef over seks met kleine kinderen, waarin hij erotische spelletjes beschreef en aanprees.

En Jürgen Trittin uit Göttingen, huidig MP bij de Groenen, zette zijn handtekening onder een pamflet dat opriep tot decriminalisatie van pedofielen in Duitsland.

De studie toont ook onomstotelijk aan dat sommige pedofiele pleegvaders prominente Duitse academici waren.

De researchers slaagden er echter niet in om tot de kern van het kindersex-fest door te dringen.

Autoriteiten en jeugdzorginstellingen houden namelijk, geheel in lijn der verwachting, hun lippen stijf op elkaar.

Om hoeveel kinderen het precies gaat is dan ook niet bekend.

Maar kopstukken van het Max Planck Instituut, de Vrije Universiteit van Berlijn en de beruchte Odenwald School in Hesse (!) doken graag het bed in met de schandknaapjes.

Kentler zelf had ook regelmatig contact met de kinderen en hun pleegouders.

Hij is nooit veroordeeld, want de misdrijven bleken al verjaard te zijn.

De getroubleerde kinderen hebben nooit enige vorm van compensatie ontvangen.

De professor overleed in 2008.

Bron: https://m.dw.com/en/berlin-authorities-placed-children-with-pedophiles-for-30-years/a-53814208

https://www.google.com/amp/s/www.irishtimes.com/life-and-style/health-family/germany-s-secret-paedophilia-experiment-1.2897942%3fmode=amp

4.3 6 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
Kypselos

Gelukkig worden alle straatkinderen in Nederland al 40 jaar opgevangen door de stichting ‘Lucifer’ in Amsterdam dus dat zit hier wel goed.Daar hoor je nooit een onvertogen woord over. Maar dat wisten jullie natuurlijk ook wel.

Last edited 5 maanden geleden by Kypselos
tonysMelody TM

T*ring, dat meen je niet. Die naam en kansloze alleenstaande kinderen is op 100%, misschien wel 107% kindermisbruik en verkrachting.

Gelukkig hebben we een GroensLinks Gemeenteraad die haar prioriteiten bij volwassen uitgeprocedeerde asielzoekers heeft liggen. Want dat zijn de echte zwakkeren in onze samenleving.

Ongelooflijk dat ze hun satanisme/ new-age zo open en bloot kunnen doen. Wie zijn daar de directeuren en managers enzo, is daar weleens iemand ingedoken.

Dat wordt hoog tijd, Mikelsons/ Hofnarretje kan nog wel een celmaatje gebruiken voor de aankomende 20 jaar.

Kypselos

Ten eerste : sorry voor mijn late antwoord.
Ik wist niet dat je gereageerd had.

Er is niet echt veel journalistiek onderzoek gedaan naar de stichting Lucifer maar een onderzoek van het jeugdblad ‘Goochem’ uit 1984 vermeldt in een onderzoek naar 4 verschillende wegloophuizen het volgende:

…………
Uit : Hoe lekker woon je in een wegloophuis?
Goochem -21 september 1984
Copie verschenen in het Parool van dezelfde datum.
Hieronder niet het hele artikel maar alleen de kolom die over lucifer handelt.
………………………………..

Lucifer
Als we sterren uitdelen aan de crisiscentra voor jongeren krijgt Plein 36 er drie en Singel twee. Het Poortgebouw krijgt er voorlopig nul, want dat was bij ons bezoek nog niet klaar, en Lucifer ook nul, want daar mochten we niet binnen. Althans niet in de ruimtes waar de tijdelijke bewoners van Lucifer zijn gehuisvest. Vanwege de privacy van de bewoners, aldus de leiding van Lucifer (adres geheim). Maar er erg over opscheppen doen ze niet. „Het is allemaal heel sober en vrij kaal. We doen er wel wat aan, maar het blijft toch een plek om weer weg te gaan.” De jongens en meisjes slapen in twee aparte zalen, in het midden slaapt, ‘heel strategisch’ de nachtwacht

Lucifer is bedoeld voor maximaal tien jongeren-met-problemen tusen 17 en 27 jaar, de meesten zijn tussen de 17 en 21. Ze houden het thuis niet meer uit, of ze kunnen het wonen op kamers niet aan. Anderen komen uit de gevangenis en weten niet waar ze naar toe moeten.

De jongeren die bij Lucifer terecht komen hebben meestal niet meer zo’n behoefte de ruzies met thuis bij te leggen. Ze willen op eigen benen staan, maar weten niet goed hoe. Wie Lucifer alleen te hulp roept om woonruimte te vinden is aan het verkeerde adres. Je moet méér problemen hebben om hier geholpen te worden. Maar Lucifer kent wel veel weggetjes om aan woonruimte te komen. De hulpverleners zeggen dat ze iedereen vrij snel aan een kamer of een kostadres kunnen helpen.

Ook Lucifer is geen gezellig aanloopadres voor spontane weglopers. Het wordt ze extra moeilijk gemaakt. Het ministerie dat Lucifer betaalt eist dat de bewoners een financiele bijdrage leveren, behalve als ze geen inkomsten hebben.Jongeren die geld verdienen moeten negentig (90) procent van hun loon afdragen. De rest mogen ze zelf houden, als zakgeld. Uitkeringen van de sociale dienst worden geblokkeerd. Daarvoor in de plaats komt een persoonlijke toelage van 3,99 per dag voor jongeren beneden de 18 of 7.98 voor jongeren boven de 18. Dat geeft wel aan dat je goed in de knoei moet zitten om hier te komen.”

De hulpverlening verschilt niet zo met die op de andere adressen: jongeren leren op eigen benen te staan, door ze bijvoorbeeld te leren koken. En niet elke dag blik of macaroni.”

…………

Alles is dus geheim en het wordt gefinancierd door de overheid.
De ‘privacy’ van de bewoners is natuurlijk een uitmuntend alibi om de totale geheimhouding te verzekeren en het is jammer dat men in dit enige journalistieke ‘onderzoek’ naar de stichting dat er bij mijn weten is geweest geen moeite gedaan meer uit te vinden over namen, achtergronden en die sinistere naam.

Last edited 4 maanden geleden by Kypselos
Dwaze moeder

Ik heb me afgevraagd of een parijbons van deze sociale partijen ook mee te maken heeft.

Dwaze moeder

Er worden dagelijks kinderen verkracht , ook door mannen op hoge posities. Tis mij te rutte / de jong al dat vertrouwen in geweldig nederland. De kinderen die hier misbruikt worden komen doorgaans niet uit nederland zelf. Als je wil geloven dat t pedonetwerk stopt bij belgie en duitsland slaap je vast beter dan ik. Trusten

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol