NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Dringende oproep aan alle horecaondernemers

Beste horeca broeders en zusters,

Ik ben in vergelijking met de meeste horecaondernemers denk ik niet eens zo hard geraakt te zijn. Een grote zaak in verbouwing, een andere al 2 jaar in afwachting van vergunningen. Daarnaast slechts één cafe/restaurant operationeel, dat inmiddels weer draait en gelukkig niet zo’n grote capaciteit heeft, waardoor deze aangescherpte regels mij nu niet heel hard raken.

Toch is mijn maat al lang vol.. hoe staat de rest ervoor? Gaan we met degenen die het weten uit te zingen, wachten tot maart? Tot we deze zogenaamde volksvertegenwoordigers kunnen wegstemmen, die ons schulden in onze schoot werpen en ons langzaam dood laten bloeden? Of gaan we rebelleren??

We hebben genoeg geduld getoond, solidariteit getoond en begrip getoond. Maar van mijn begrip is inmiddels niks meer over. Er is geen tweede golf, die wordt gecreeerd. En meer besmettingen? Wat zegt dat?

We testen met onbetrouwbare pcr tests en ons kabinet stemt schaamteloos een motie weg, om hier gedegen onafhankelijk onderzoek naar te doen. Dit beleid is ongefundeerd, willekeurig en onrechtvaardig. Onze horeca, evenementen, kunst en cultuur worden onevenredig geraakt. Ik vind het de hoogste tijd om echt weerstand te gaan bieden. Who’s in?

BRON: Nadia Denise Duinker via Facebook

Bron video:
YouTube kanaal De Kapitein
https://www.youtube.com/channel/UCXdkHJwMBAgii4YFX88x5mw

Subscribe op De Kapitein voor meer video´s van de realiteit in ons land.

 

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
2
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x