NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Dringende oproep aan alle horecaondernemers

Beste horeca broeders en zusters,

Ik ben in vergelijking met de meeste horecaondernemers denk ik niet eens zo hard geraakt te zijn. Een grote zaak in verbouwing, een andere al 2 jaar in afwachting van vergunningen. Daarnaast slechts één cafe/restaurant operationeel, dat inmiddels weer draait en gelukkig niet zo’n grote capaciteit heeft, waardoor deze aangescherpte regels mij nu niet heel hard raken.

Toch is mijn maat al lang vol.. hoe staat de rest ervoor? Gaan we met degenen die het weten uit te zingen, wachten tot maart? Tot we deze zogenaamde volksvertegenwoordigers kunnen wegstemmen, die ons schulden in onze schoot werpen en ons langzaam dood laten bloeden? Of gaan we rebelleren??

We hebben genoeg geduld getoond, solidariteit getoond en begrip getoond. Maar van mijn begrip is inmiddels niks meer over. Er is geen tweede golf, die wordt gecreeerd. En meer besmettingen? Wat zegt dat?

We testen met onbetrouwbare pcr tests en ons kabinet stemt schaamteloos een motie weg, om hier gedegen onafhankelijk onderzoek naar te doen. Dit beleid is ongefundeerd, willekeurig en onrechtvaardig. Onze horeca, evenementen, kunst en cultuur worden onevenredig geraakt. Ik vind het de hoogste tijd om echt weerstand te gaan bieden. Who’s in?

BRON: Nadia Denise Duinker via Facebook

Bron video:
YouTube kanaal De Kapitein
https://www.youtube.com/channel/UCXdkHJwMBAgii4YFX88x5mw

Subscribe op De Kapitein voor meer video´s van de realiteit in ons land.

 

5 2 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
ignorant

Voor degenen , die goed in Duits zijn onder U ! Ga naar de site clubderklarenworte.de en ervaar hoe een duits-amerikaanse advocaat , die in beide landen zijn beroep mag uitoefenen een class act voorbereid tesamen met andere individuen van hoog maatschappelijk en wetenschappelijk aanzien om het Duitse RIVM in Amerika te gaan aanklagen .Hier wordt een veelbelovend juridisch scenario geschilderd om resultaat te gaan bereiken via het amerikaanse rechtssysteem , dat uit eindelijk in europa uitvoerbaar is . Het gaat om milliardenbedragen , de schade , die dit coronaverhaal in duitsland heeft aangericht en nog steeds aanricht . Cruciaal… Lees verder »

mb

Bijzonder vreemd die oorverdovende stilte vanaf de kant vd horeca. Kun je aardig wat theorieen op loslaten. Vrijwillig naar de afgrond ? Niks demonstraties , niks mbt ventilatie en ionisatie. Krijgen ze betaald ?

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x