CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Drag Queen-uurtje voor de kids in Zweden

Zweden is de weg kwijt. De Zweedse regering is klaar om €160.000 uit te trekken om de kinderen op school een uurtje te laten bijpraten door drag queens.

Dit wordt ook nog eens betaald uit de Allmänna arvsfonden. Een overheidsorgaan waar de centen en bezittingen van overleden mensen zonder testament of directe familie heengaan.

De €160.000 wordt uitgekeerd aan  Kultureföreningen Mums (culturele vereniging van moeders).

Deze vereniging is opgericht om het “culturele aanbod in Zweden verbreden” en hebben als speciaal doel de LGBT+ waanzin, diversiteit en gelijkheid te bevorderen.

Na even zoeken blijkt dit een extreem links platform en heeft weinig met moeders te maken.
https://kulturforeningenmums.se/

Het linkse Kultureföreningen Mum mogen de 160 duizend piek gebruiken om evenementen te organiseren waarin travestieten, transgenders en andere wezens die niet weten wat ze zijn, verhaatjes en sprookjes komen vertellen aan de kinderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Het geld gaat gebruikt worden om de wensen en benodigdheden van de doelgroep (de schoolkinderen) te vervullen. Dit gaat gebeuren in een setting van een travestietenshow en zogenaamde drag show workshops. aldus een leidinggevende van Allmänna arvsfonden die dit met met droge ogen durft te verklaren.

Maar dit is niet het enige nuttige wat met dit geld van overleden mensen gedaan wordt. Ook andere linkse instanties krijgen grote sommen geld. Één daarvan besteed het geld aan “verbintenis met het klimaat” voor jonge mensen. (bron)

Waarom kan iedereen niet gewoon lekker zijn wie hij is en elkaar daar niet mee lastig vallen? Wat kan een ander het schelen welke seksuele voorkeur je hebt of dat je omgebouwd bent? Het ging prima in de jaren 90 en het begin van de jaren 2000. Vooral Nederland is altijd een tolerant land geweest. ook in dit opzicht maar de waanzin die we nu zien is met geen pen te beschrijven.

Je werd als omgebouwde wellicht raar aangekeken, maar dat moet je dan maar voor lief nemen. Zo hebben we allemaal wel wat. We maken grappen over zwarten. De zwarten op hun beurt weer over de blanken. We maken grappen over homo´s en ja, ook over omgebouwden.

Maar dit soort waanzin haalt bij mensen het bloed onder de nagels vandaan. Links houdt vol dat deze waanzin tot verbinding leidt, maar het leidt alleen maar tot meer en meer polarisatie in onze samenleving.

Je moet je bijna schamen dat je hetero bent. Het is tevens ook de enige geaardheid waar nog geen speciale dagen voor worden georganiseerd of geld uit fondsen aan wordt besteed.

Het gaat sowieso niet best in Zweden. Dat is ook niet zo vreemd als links aan de macht is. Het land dreigt serieus op een burgeroorlog af te gaan.
https://commonsensetv.nl/zweden-op-weg-naar-burgeroorlog/

 

 

 

 

5 1 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven