Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Dr. Peter McCullough: “Stop vaccinatieprogramma en de crisis is voorbij!”

Verspreid de vrijheid!

Het dodelijke en onnodige coronavaccinatieprogramma

Dr. Peter McCullough verzet zich al langer tegen het vaccinatie programma.

In een interview met OAN laat hij weten dat het vaccin niet werkt, levensgevaarlijk is en dat er allang betere alternatieven bestaan.

“Laat ons het op onze manier behandelen en de pandemie wordt uitgesloten.”, aldus Peter McCullough.

“Zouden ze het vaccinatieprogramma stoppen dan hebben we morgen een nationale parade.”

Kijkt u naar dit fragment van OAN.

Bron:
https://www.oann.com/
Ondertiteling:
https://commonsensetv.nl

Wie is Dr. Peter McCullough?

Een paar feiten over hem:

  • Hij is een hoofdfaculteit in interne geneeskunde voor het Texas A & M University Health Sciences Center.
  • Dr. McCullough is een internationaal erkende autoriteit op het gebied van de rol van chronische nierziekte als cardiovasculaire risicotoestand met > 1000 publicaties en > 500 citaten in de National Library of Medicine.
  • Hij is een ontvanger van de Simon Dack Award van het American College of Cardiology en de International Vicenza Award in Critical Care Nefrologie voor zijn beurs en onderzoek.
  • Dr. McCullough is oprichter en huidige voorzitter van de Cardiorenal Society of America, een organisatie die zich inzet om cardiologen en nefrologen samen te brengen om te werken aan het opkomende probleem van cardiorenale syndromen.
  • Hij is mederedacteur van Reviews in Cardiovascular Medicine en associate editor van het American Journal of Cardiology and Cardiorenal Medicine. Hij is lid van de redacties van meerdere gespecialiseerde tijdschriften.
  • McCullough heeft presentaties gegeven over de vooruitgang van de geneeskunde over de hele wereld en was een uitgenodigde docent aan de New York Academy of Sciences, de National Institutes of Health, de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), het Europees Geneesmiddelenbureau en de VS. Congressional Toezicht Panel.
  • Hij geniet Hoger leiderschap en toezicht op klinische, onderwijs- en onderzoeksactiviteiten in grote academische medische centra in Detroit, Kansas City en Dallas.
  • McCullough leidde observationele studies en gerandomiseerde onderzoeken naar therapieën voor acuut nierletsel, hypertensie, acute coronaire syndromen, hartfalen en cardiorenale syndromen.
  • Voorgezeten van, en deelname aan, 15 monitoringcommissies voor gegevensveiligheid voor grote gerandomiseerde onderzoeken.
  • Geadviseerde sponsors en de FDA resulterend in goedkeuring van 15 nieuwe medicijnen en 3 nieuwe in vitro diagnostische tests die tegenwoordig over de hele wereld worden gebruikt.

(bron)

Medische professionals die hun patiënten op de eerste plaats zetten mogen niet de mond worden gesnoerd.

 

McCullough staat lang niet alleen. John Ioannidis, Mike Yeadon, Martin Kulldorff, Jay Bhattacharya, Sunetra Gupta, Didier Raoult, Scott Atlas, Peter McCullough, Dan Erickson en Artin Massihi, Sucharit Bhakdi, Robert Malone, Geert Vandenbossche, Piere Capel en nog vele anderen, allemaal zijn ze het er over eens dat dit in principe een groot schandaal is.

En in Nederland hebben we ook nog 1.800 artsen en medici verenigd in Artsen voor Waarheid, die hun eigen praktijk ervaringen hebben en de boodschappen van deze wetenschappers ondersteunen. (bron)

Wetenschappers weten het. Medici weten het. Topadvocaten weten het. Een gedeelte van de bevolking weet het. Wie of wat houdt ons tegen?

Dr. McCullough: “Ik kan géén vaccinaties meer aanbevelen aan mijn patiënten.”


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
8
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x