Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Dr. McCullough: “Ik kan géén vaccinaties meer aanbevelen aan mijn patiënten.”

Vaccinatie-doden

In de medische wereld zelf zijn er waarschijnlijk meer mensen die weten dat dit vaccin “niet klopt” en dat er hier iets heel anders speelt.

Dat is ook geen rocket-science. Dat zien we allemaal. Je kunt het bijvoorbeeld al afmeten aan de beroemdheden. Waar er aan corona geen enkele bekende persoon overleed WERELDWIJD, behalve een vergezochte enkeling met altijd HEFTIGE aandoeningen op de achtergrond, vallen ze nu vrijwel wekelijks door de vaccins. Alle leeftijden. Alle lagen van de samenleving. 86% van de kinderen krijgen bijwerkingen En we spreken dagelijks over vaccindoden nu.

Een vaccin met duidelijke gevaren en onbekendheid over wat het op lange termijn aan schade aan kan richten en waar je dood aan kunt gaan dat je neemt tegen iets waar je vrijwel niet direct aan dood kunt gaan. En het vaccin werkt ook niet want op de één of andere manier moeten de gevaccineerden voor de niet-gevaccineerden uitkijken en worden laatstgenoemde behandeld alsof ze de pest hebben. Hen wordt rechten afgenomen.

Dan nog de over the top propaganda voor deze vaccins met loterijen waarmee je miljoenen kunt winnen als je je maar laat injecteren, gratis friet om kinderen te lokken een aantoonbare levensbedreigende spuit te nemen terwijl ze nog een heel leven voor zich hebben voordat ze ook maar een schijn van kans hebben om aan zo´n virus dood te gaan.

Een belachelijk verhaal! Maar het wordt geloofd. Mensen zijn totaal gehersenspoeld. Had je dezelfde mensen in 2019 ditzelfde verhaal voorgelegd, dan hadden ze waarschijnlijk, net als ons, ook gezegd: “Ja, hèhè. Dat is logisch. Daar klopt niets van.”

Wat de media en angstverhalen van politici al niet kunnen doen met een mens.

Medische wereld staat op tegen vaccinatie-experiment

Gelukkig staan er vanaf het begin af aan al mensen op tegen deze waanzin, maar ze worden overal verwijderd. Een extra belletje dat zou moeten gaan rinkelen.

Volgens mij is het de plicht van iedere arts om duidelijk uit te leggen wat dit vaccin precies inhoudt en wat de eventuele gevaren zijn.

Daarbij denk ik dat vele medici zelf niet eens weten wat er exact in die vaccins zit. Om dan toch die spuit te (laten) geven zou tegen hun eed in gaan.

Er zijn waarschijnlijk, oppervlakkig gezegd, 4 groepen.

 1. Een groep die er zelf ook heilig in gelooft. Het is absoluut geen gegeven dat iedere arts verstand heeft van vaccins en precies weten wat deze dodelijke vaccins inhouden. In tegendeel, denk ik. Het is niet hun vakgebied en slechts een selct groepje in de medische wereld kan hier echt over meespreken omdat ze er speciaal, of naast hun eigen vakgebied, voor gestudeerd hebben.
 2. Een groep die er, en dat is al meerdere keren bewezen, zelf veel baat bij hebben om die vaccins uit te delen en mensen als covid19 patiënten te registreren. Ziekenhizen verdienen enorm veel geld aan het zgn,. covid19.
 3. Een groep die het doorheeft en gewetensbezwaren heeft maar door de druk van de overheid en collega´s hun mond houden. Er zijn veel voorbeelden van artsen die de mond werden gesnoerd middels een brief over de vloer van het Ministerie van Volksgezondheid wanneer zij hun patiënten waarschuwden. (bron)
 4. Zij die het doorzien en naar buiten treden, zoals in Nederland o.a. onze eigen Dr. van Rijn die het wel aandurfde met zijn kennis hierover te spreken en van Dissel an te klagen, wat de consequenties ook moge zijn. (Niet te verwarren met de Robert-Jan van Rijn van Bospark Huisartsen, de arts die doodleuk Covid19 opschreef als doodsoorzaak van een persoon die overleed aan een hartaanval en nooit klachten had. Deze “arts” schreef het stiekem op. Zonder te informeren.

 

Als er een dokter in de zaal is en ik zeg hier iets verkeerds, laat het weten.

Maar er treden meer en meer mensen uit de medische wereld naar buiten. En velen sluiten zich aan bij Fuellmich om hem te steunen. De man waar veel hoop op is gevestigd m,et zijn rechtszaken en tribunaal voorbereidingen.

Veel meer dan de TV-virologen en Instagram artsen die op maandag zeggen dat het allemaal goed is doodleuk dinsdags melden dat de 13e golf er aan komt om zo in de picture te staan bij hun volgers en ´s avonds tevreden en met een glimlach weer gaan slapen. Ze doen niets voor u. Uw leven interessert ze niet. Ze doen maar wat. Letterlijk. Onderbouwing? Nooit. Het zijn zwendelaars.

 

Dr. Peter A. McCullough

Wanneer we spreken over de meest gerespecteerde mensen uit de medische wereld, dan is deze man daar één van.

Dr. Peter A. McCullough uit Texas.

Een paar feiten over deze man (bron):

 • Hij is een hoofdfaculteit in interne geneeskunde voor het Texas A & M University Health Sciences Center.
 • Dr. McCullough is een internationaal erkende autoriteit op het gebied van de rol van chronische nierziekte als cardiovasculaire risicotoestand met > 1000 publicaties en > 500 citaten in de National Library of Medicine.
 • Hij is een ontvanger van de Simon Dack Award van het American College of Cardiology en de International Vicenza Award in Critical Care Nefrologie voor zijn beurs en onderzoek.
 • Dr. McCullough is oprichter en huidige voorzitter van de Cardiorenal Society of America, een organisatie die zich inzet om cardiologen en nefrologen samen te brengen om te werken aan het opkomende probleem van cardiorenale syndromen.
 • Hij is mederedacteur van Reviews in Cardiovascular Medicine en associate editor van het American Journal of Cardiology and Cardiorenal Medicine. Hij is lid van de redacties van meerdere gespecialiseerde tijdschriften.
 • McCullough heeft presentaties gegeven over de vooruitgang van de geneeskunde over de hele wereld en was een uitgenodigde docent aan de New York Academy of Sciences, de National Institutes of Health, de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), het Europees Geneesmiddelenbureau en de VS. Congressional Toezicht Panel.
 • Hij geniet Hoger leiderschap en toezicht op klinische, onderwijs- en onderzoeksactiviteiten in grote academische medische centra in Detroit, Kansas City en Dallas.
 • McCullough leidde observationele studies en gerandomiseerde onderzoeken naar therapieën voor acuut nierletsel, hypertensie, acute coronaire syndromen, hartfalen en cardiorenale syndromen.
 • Voorgezeten van, en deelname aan, 15 monitoringcommissies voor gegevensveiligheid voor grote gerandomiseerde onderzoeken.
 • Geadviseerde sponsors en de FDA resulterend in goedkeuring van 15 nieuwe medicijnen en 3 nieuwe in vitro diagnostische tests die tegenwoordig over de hele wereld worden gebruikt.

 

Dr. Peter A. McCullough

Hij waarschuwt al veel langer voor deze vaccins. Nog voordat er begonnen werd met deze injecties. (bron)

Maar nu hij ziet wat er gebeurt, kan hij niet langer meer zijn patiënten een vaccin aanbevelen en ziet dat het puur en alleen om de vaccins gaat. Dat is het doel. Corona is de reden die is gecreëerd. (bron)

Een man waar de Telegraaf liever niets over schrijft, laat staan de rest. Wij krijgen (des)informatie van mensen als van Dissel en Gommers de Instagram-viroloog op ons bord. Gommers zonder blikken of blozen vandaag aankondigt dat het einde in zicht is en morgen de 13e golf afkondigt. Ze zeggen maar wat. En dat kunt u heel letterlijk nemen.

Er is ooit wel iets over McCullough geschreven in de Telegraaf maar het kwam niet door de eindredactie heen blijkbaar. Gelukkig hebben wij geen eindredactie hier.

 

Naar wie zou u met uw gezonde verstand liever luisteren? Naar bovenstaande 3 media-sterren of de échte medische experts die een CV hebben om voor te buigen? 

“De belanghebbenden willen een prik in ieders arm. Dat is belangrijk voor ze.”, aldus McCullough. “Waarom?”

Inderdaad. Waarom? In hemelsnaam mensen die dit lezen en hier voor het eerst komen. Waarom? Dan maar even doorbijten met minder rechten maar zodra alles boven water komt dan kunt, en zult,  u opgelucht adem halen dat u het NIET heeft gedaan. GEEN VACCIN!

Luister alstublieft eens goed naar deze man en wacht rustig af voordat u een beslissing neemt. U ziet nu toch ook wel dat er steeds meer naar boven komt drijven? Laat dat jaartje met minder rechten dan maar even aan u voorbijgaan. Het houdt toch geen stand. Het vaccin is onomkeerbaar.

In dit fragment spreekt Dr. McCullough over 4.000 overledenen door de vaccins in de VS en 10.000 in Europa. Dit zijn gedateerde cijfers. Dit was ruim een maand geleden het geval. En dan nog alle NIET bekende gevallen. (bron)

Luister naar Dr. McCullough:

video

Bron:
De Robert Jensen Show #349
https://jensen.nl/

Download (Alleen via PC en je moet ingelogd zijn. We zullen dit spoedig aanpassen zodat iedereen direct onze video´s kan downloaden. Wellicht ook op mobiel.)

Lees ook:

Algemeen Dagblad, een update

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
10 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
10
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture