Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Dr. Jane Ruby over microscopische bloeduitstrijkjes van gevaccineerden – beschadigde bloedcellen en structuren die lijken op grafeenoxide!

Door Avalerion Awakes

Na aanleiding van het artikel over het videoverslag van Prof. Sucharit Bhakdi & Dr. Jane Ruby over bloedstolsels bij Covid-gevaccineerden werd duidelijk dat veel mensen het videoverslag niet tot het einde hebben bekeken en zo het belangrijke, recente interview van Dr. Jane Ruby hebben gemist.

Jammer, want het recente interview sluit perfect aan op Prof. Bhakdi’s interview met onweerlegbaar microscopisch bewijs van bloedstolselformatie en de beschadiging van rode bloedcellen n.a.v. de experimentele genetische Covid-injecties die allemaal officieel nog in de derde klinische proeffase zitten. Ze niet formeel zijn goedgekeurd door het Europees Geneesmiddelenbureau (European Medicines Agency, EMA) of door de Amerikaanse Food & Drug Administration (FDA). Het EMA heeft de fabrikanten slechts een voorwaardelijke handelsvergunning verleend, waardoor de injecties niet aan alle strenge eisen hoeven te voldoen. En de FDA heeft ze versneld goedgekeurd voor Emergency Use, ofwel noodgebruik. Deze experimentele technologie is nog nooit eerder op grote schaal op de mensheid toegepast en de uitvinder van deze mRNA & DNA vaccinatie platform technologie, Dr. Robert Malone, spreekt zich er zelfs tegen uit en heeft de FDA meerdere waarschuwingen gegeven, die zijn waarschuwingen in de wind heeft geslagen.

Gezondheidseconome Dr. Jane Ruby heeft meer dan 20 jaar ervaring met het doen van gezondheidsonderzoek. In het interview van 15 juli j.l. bij de Stew Peters Show bespreekt ze het microscopisch bewijs van de Britse arts, Dr. Van Welbergen, waarin duidelijk beschadigde en samengeklonterde rode bloedcellen (RBC) te zien zijn in een bloeduitstrijkje van een gevaccineerde patiënt in vergelijking met gezonde RBC van een ongevaccineerde patiënt. Er zijn tevens structuren in de bloedmonsters waar te nemen die opvallend veel op de grafeenoxide structuren lijken waarvan de Spaanse artsen van La Quinta Columna hebben aangetoond dat deze in de Covid-injecties zitten.

U kunt het interview hier alsnog terugzien. Duur: 10:25 min.

Directe link op Avalerion Awakes Rumble kanaal: https://rumble.com/vkdv5d-dr.-jane-ruby-over-microscopische-bloeduitstrijkjes-van-gevaccineerden-besc.html
Directe link op Avalerion Awakes Bitchute kanaal: https://www.bitchute.com/video/D7w5nMDiLJaX/

Voor een Bronnenlijst klik hier.

Gerelateerde artikelen van Avalerion Awakes

 

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
12 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
12
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x