Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Donald Trump zal de zuidgrens bezoeken, terwijl Kamala Harris zwijgt

Verspreid de vrijheid!

Oud-president Donald Trump heeft de uitnodiging van de Texaanse Gouverneur Greg Abbott, om de zuidgrens van de Verenigde Staten te bezoeken, geaccepteerd. Dit komt terwijl Kamala Harris, die door President Joe Biden de leiding over de ‘grenscrisis’ heeft gekregen, al een paar maanden weigert om op locatie te gaan kijken, in plaats daarvan ging ze naar Guatemala en Mexico om de ‘wortels aan te pakken.’

President Trump kondigde afgelopen dinsdag aan dat hij de VS-Mexico grens zal bezoeken terwijl President Joe Biden’s grenscrisis alsmaar erger blijft worden en vice-president Kamala Harris weigert de grens te bezoeken, ondanks het feit dat juist zij de leiding heeft gekregen om de crisis op te lossen toen de regering-Biden moest erkennen dat het daadwerkelijk een probleem werd op 24 maart 2021.

“Ik heb de uitnodiging geaccepteerd van de gouverneur van Texas, Greg Abbott, om samen met hem een officieel bezoek te brengen aan de gedecimeerde zuidelijke grens van onze natie op woensdag 30 juni 2021. De regering-Biden heeft van mij de sterkste, veiligste en best bewaakte grens in de geschiedenis van de VS geërfd en in slechts enkele weken maakten ze er de ergste grenscrisis in de Amerikaanse geschiedenis van. Het is een regelrecht rampgebied.” 

“Als dit nog niet erg genoeg was, zullen Biden en Harris niet eens de scènes van het wrak dat ze hebben gemaakt touren, of naar beneden komen om de Border Patrol en ICE-helden te bezoeken die hun leven riskeren om onze natie te verdedigen in een tijd waarin de White House doet er alles aan om hun werk totaal onmogelijk te maken. Wat Biden en Harris hebben gedaan en nog steeds doen aan onze grens, is een ernstig en opzettelijk plichtsverzuim. Mijn bezoek zal hopelijk deze misdaden tegen onze natie in de schijnwerpers zetten – en de ongelooflijke mensen van ICE en Border Patrol laten zien dat ze onze onwankelbare steun hebben.” – Oud-President Donald J. Trump

Biden’s Crisis aan de Zuidgrens

De grenscrisis van Biden blijft zich maar verergeren, zo ook vorige maand, aangezien er meer illegalen werden aangehouden aan de zuidgrens dan op enig ander punt in de geschiedenis van het Department of Homeland Security, dat in 2002 werd opgericht in de nasleep van de 9/11 aanslagen op 11 september 2001.

De rampzalige grenscijfers van vorige maand vertegenwoordigden maar liefst 674% meer dan in mei 2020, toen 23.237 illegale vreemdelingen werden aangehouden. In mei 2021 waren er wel 180.034 illegalen aangehouden! De cijfers van vorige maand waren de slechtste cijfers in meer dan twee decennia.

De regering-Trump heeft de situatie aan de grens, die begon tegen het einde van het fiscale jaar 2019, omgedraaid en ze laag gehouden gedurende het fiscale jaar 2020. Biden’s grenscrisis is elke maand dat hij in functie is verergerd in termen van het aantal illegale vreemdelingen dat is aangehouden in de zuidelijke grens.

Breitbart-verslaggever Randy Clark, een gepensioneerde Amerikaanse grenspolitieagent die voorheen dienst deed als afdelingshoofd voor wetshandhavingsoperaties, meldde vorige week dat bronnen binnen het agentschap hem vertelden dat naar schatting 250.000 illegale vreemdelingen erin geslaagd zijn gevangenneming te voorkomen en zijn ontsnapt naar de VS.

Alsof het nog niet erger kon, President Biden strikt de handen van ICE (Immigration and Customs Enforcement) achter hun rug vast door hun bevoegdheden en mogelijkheden om illegalen, die de Amerikaanse federale immigratiewetten overtreden, te verwijderen van de straten.

Texas neemt heft in eigen handen

De gouverneur van Texas, Greg Abbott, heeft aangekondigd dat Texas verder gaat met het optuigen van de grensmuur, die een centrale belofte vormde voor beide presidentscampagnes van President Donald Trump. De gouverneur kondigde aan dat mensen konden doneren om de muur te laten bouwen.

De gouverneur van Florida, Ron DeSantis heeft woensdag aangekondigd dat hij Florida’s handhaving heeft aangestuurd om te assisteren met de grenscrisis in beide Texas en Arizona, nadat de gouverneurs van beide staten gevraagd hadden om hulp aan beide de regering-Biden en regeringen van individuele staten.

“De grensbeveiligingscrisis van Amerika treft elke staat en elke Amerikaan, de regering-Biden beëindigde het beleid van president Trump dat illegale immigratie beteugelde, onze grens veiligstelde en Amerikanen veilig hield, hebben gouverneurs Abbott (van Texas) en Ducey (van Arizona) onlangs gestuurd een oproep voor hulp aan elke staat in het land, dat ze extra mankracht en andere middelen voor wetshandhaving nodig hebben om te helpen met grensbeveiliging. Ik ben trots om vandaag aan te kondigen dat de staat Florida de oproep beantwoordt. Florida has your back!” – Florida Gouverneur Ron DeSantis


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x