NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Stop de censuur en laat uw ISP en hackers niet meekijken!

Gebruik couponcode: lockdown10%

Donald Trump “Wees niet bang voor Corona”

DONALD TRUMP: “LAAT HET JE NIET DOMINEREN!”

Donald Trump, die afgelopen week positief testte op corona is weer opgelapt en terug in het Witte Huis.

De media en de Dems hadden de champagne al ontkurkt. De eerste dag kwam met nog met hun verplichte “onze gedachte gaan uit naar de President” maar al heel snel sloeg de media om.

Genadeloos werd de President met de grond gelijk gemaakt door de media. Dit werd gezien als hét keerpunt in het voordeel van de extreme Democraten. Nu heeft Trump zelf covid. Dat zal hem leren zonder mondkapje.

Volledig voorbijgaand dat er 5 senatoren en nog veel meer congresleden positief zijn getest op corona die zelfs een mondkapje ophadden terwijl ze sliepen.

Aan alles merkte je dat ze hoopte dat ome Donald het loodje zou leggen. Maar helaas… Hier staat een  fitte President die nog net zo strijdbaar is als voorheen na zijn coronagriepje.

Hier komt Trump aan in het Witte Huis. Symbolisch zijn masker af (een belediging volgens de media). Het enige speerpunt van de Dems was Corona maar deze man, Donald Trump, heeft corona overwonnen en is ineens het symbool geworden van de strijd tegen corona.

 

De Democraten willen maar één ding. Amerika op slot. Een diepe haat jegens Amerika onderwijzen. Racisme verbannen door racisten in te zetten die mensen in elkaar slaan die geen racist zijn. Lockdowns, mondkapjes voor eeuwig angst en paniek zaaien. De politie moet defunded worden en die macht moet worden overgedragen aan de Dems met als instrument/pionnen BlackLivesMatter, Antifa en andere criminele organisaties. Want Amerika is het meest racistische land op Aarde. Waarom er dan zoveel immigranten graag in Amerika wonen is dan een raadsel.

Totale gekte!

Een soort Europa…Twee verschillende situaties wel maar met beide hetzelfde doel. Vergis je niet in onze regering. Of beter gezegd, het globalistische plan waar onze regering aan meewerkt. Het doel is hetzelfde.

DE HILARISCHE MEDIA

Als je dan al ruim 4 jaar bezig bent een man weg te krijgen door een impeachment, het Mueller rapport, spioneren in zijn campagne, 24/7 Trump bashen, dag in dag uit, non-stop,  en ook met covid19 krijg je hem niet uit de weg? Wat gebeurt er dan wanneer je een obsessie hebt met een President die je tot op het bot haat?

Kijk en geniet! Zelfs een Hitlervergelijking gaat men niet uit de weg.

 

 

En nóg geven ze niet op. Crazy Nancy Pelosi wil Trump via het 25e amendement de macht ontnemen.

Ze wil een procedure in gang om de President onder de 25e wijziging van de grondwet te ontslaan.

De stap, die komt na de recente diagnose van het coronavirus van Trump, zou een proces in gang zetten om het Congres effectief zeggenschap te geven over het ontslaan van een president onder de 25e wijziging van de grondwet , waardoor een president uit zijn ambt kan worden gezet als een meerderheid van het kabinet leden en de vice-president achten hem niet in staat zijn taken uit te voeren. (bron) Kansloos omdat het er nooit doorkomt.

We kunnen nu al voorspellen dat op 3 november waarschijnlijk nog niet bekend zal zijn wie er officieel de nieuwe President is van de Verenigde Staten.

De Democraten hebben het “stemmen per post” ingevoerd in een aantal Staten. Corona is hier voor de reden voor. Of corona wordt er voor misbruikt zouden we beter kunnen zeggen. Dit is een uitnodiging voor stemfraude.  Miljoenen Amerikanen hebben al gestemd en nu al gaan er verhalen dat er fraude is gepleegd met stemmen van militairen, volgens Donald Trump. (bron)

Alle mainstream media duiken erop dat dat een valse claim is. Dan weet je vaak genoeg. De stembiljetten zijn nou eenmaal in een container gevonden. Hoe je het ook went of keert…het leek er nou niet echt op dat die geteld zouden gaan worden.

En nóg een fraude is bevestigd:

Een medewerker van de US POST SERVICE is ontslagen na het dumpen van stembiljetten tezamen met andere posty, meldt ABC News (bron) (Je moet even je Amerikaanse VPN aanzetten om het bericht te kunnen lezen).

Stemmen per post. Je kutn wel nagaan dat dat fout gaat. Zoiets is landelijk niet 100% te controleren. En wanneer je niet meer kunt vertrouwen of de stemmen wel eerlijk geteld worden, waar is dan de democratie nog? Waarom het oude systeem vervangen? Dat zijn de Democraten. ALLES wordt ingezet om dit te winnen. Net als bij ons met de mondkapjes en social distancing.

Het zal weken of zelfs maanden kunnen duren, tenzij…Donald Trump met een overweldigende meerderheid deze verkiezingen wint. En voor wie de situatie in de VS een beetje volgt, moet dat eigenlijk wel het geval zijn. Dit zijn geen normale verkiezingen

Dit zijn verkiezingen tussen gezond verstand en totale gekte. Tussen Goed en Kwaad.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1297495295266357248

 

Één ding is zeker..Nog nooit heeft één man, één President zoveel moeten doorstaan als Donald Trump. En hij staat er nog steeds. En hoe!

Aan alle kanten wordt hij tegengewerkt.

Wij gebruiken duckduckgo om te zoeken want met Google moet je door 3 a 4 pagina´s heen splitten voordat je ook maar iets positiefs over de beste man te zien krijgt. We kennen de agenda van Google. Maak van DuckDuckGo je standaard zoekmachine, is onze tip van de dag!

Wil jij ook eerlijke zoekresultaten?
https://duckduckgo.com/

Ook onze standaard zoekmachine.

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

4 4 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x