Donald Trump over impeachment en de Democraten

Vanaf de dag dat Donald Trump democratisch is gekozen als President van de Verenigde Staten, hebben de media en de Democraten een ware heksenjacht geopend op Trump.

In deze bijdrage komt Trump daar kort op terug. Deze speech was afgelopen donderdagochtend tijdens het National Prayer Breakfast. Een jaarlijks evenement iedere eerste donderdag van februari in Washington, D.C.

Wat deze man allemaal heeft moeten doorstaan is waanzinnig. Zijn hele leven, zakelijk en privé, is op straat komen te liggen. De blinde haat tegen deze man is zo onrechtvaardig. Dag in dag uit is de man van van alles beschuldigd. De media zal nooit iets positiefs over Donald Trump melden. Dat is uitgesloten en dat is een heel triest gegeven.

Een fenomeen dat toch echt typisch links is. Het nooit kunnen toegeven. Het niet kunnen accepteren dat er veel mensen anders denken dan zij. Maar wat vooral zorgwekkend is is dat deze mensen nooit zullen stoppen en letterlijk over lijken gaan om hun doel te bereiken.

Kijk wat er bij CNN is gebeurd.
Bron: Verborgen camera onthult corrupte CNN tegen Trump

Kijk hoe de media en de politici alle schaamte allang voorbij zijn.

Kijk hoe Pelosi de State of the Union verscheurt.

Taferelen die je bij beschaafde mensen niet snel zult tegenkomen. Donald Trump zien we zoiets nou niet snel doen.

Voor de Democraten is een beschaafd persoon een gladde prater in een pak die met de oude politiek meedraait. En dat doet deze President nou precies niet. Hij wil de corruptie juist bestrijden die zo diep geworteld zit in de Amerikaanse (en internationale) politiek. En dan speel je met vuur. Helemaal zolang er nog steeds een grote hysterische menigte bestaat die voor deze corrupte mensen de straat op gaan. Weten zij veel…

Deze speech inspireerde miljoenen mensen om op Donald Trump te stemmen:

Maar wat ze ook proberen, Donald Trump blijkt een eerlijke en open man. Weinig voorgaande Presidenten zouden door deze beproeving heenkomen.

Men kan vinden van Donald Trump wat ze willen, maar deze man is oprecht. Wat je ziet is wat je krijgt. De man is vanaf dat hij opstaat totdat hij naar bed gaat live te volgen voor iedereen. En hij komt zijn beloftes na. Het gaat prima met Amerika. Zo goed dat de Democraten genoeg tijd hadden voor deze niet stoppende klopjacht uit pure haat en gedreven door angst. Angst voor de corruptie die wordt blootgelegd door deze man.

November 2020. Wij kunnen niet wachten!

America is great again!

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x