Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Donald Trump: Met de vaccins stierven er in 2021 meer mensen dan in heel 2020

Verspreid de vrijheid!

Integriteit

Donald Trump is nog steeds luid en duidelijk aanwezig in Amerika.

De 75-jarige Trump gaat van rally naar rally en heeft nog steeds energie voor tien.

Het bekijken van die rally´s is heerlijk om te zien. Donald Trump horen spreken is voor mij altijd een genot.

Velen hebben een zwak voor Donald Trump. Ik ook. Alleen al hoe hij de media op tilt laat slaan. En hij weet heel goed hoe hij mensen die trots zijn op hun land moet triggeren. Ook mij geeft dat kippenvel.

Anderen haten hem. Vaak omdat ze slechts geknipte beelden zien van de mainstream media en een totaal verkeerd beeld hebben van hem of omdat zijn gedrag hen simpelweg niet aanstaat. Smaken verschillen. Maar het gaat om de resultaten en niet om het gedrag.

Afgelopen week hield Trump een speech tijdens een rally in Iowa en legde hij weer een bommetje neer.

Donald Trump zei tijdens zijn speech in Iowa dat er ondanks de vaccinatie in 2021 meer mensen stierven dan in heel 2020:

“Maar de media zwijgen. Ze praten er niet over. Ze hebben er een hekel aan om erover te praten.”

Bron: 
https://rumble.com/user/RSBN

Prima en het klopt helemaal.

Maar ome Donald was wel de persoon die dit vaccinatieprogramma in alle haast liet uitrollen.

Wanneer je een zwak voor iemand hebt, dan neig je ernaar om de slechte kanten of beslissingen van die persoon op de koop toe te nemen en te downplayen. Dat is mens eigen maar je moet wel eerlijk tegenover jezelf blijven.

We kunnen er niet onderuit dat Donald Trump ook degene die propaganda en haast maakte om die onnodige vaccins te produceren en in het coronaverhaal is meegegaan. En zo zijn er nog wel meer zaken die hem aan te rekenen zijn.

Waarom? Adviseurs? Geloofde hij echt in het sprookje? Moest hij om de één of andere reden de minst erge beslissing nemen? Of speelde er iets anders? Wilde hij oprecht het beste doen voor zijn land? Is hij “controlled”?

Er zijn zoveel theorieën.

Feit is: Hij pushte voor een snelle ontwikkeling van experimentele gentherapie die fataal is gebleken en daar heeft hij nog steeds geen duidelijkheid over gegeven. Dus mooi deze uitspraken, maar incompleet.

Donald kon destijds ook even die cijfers bekijken en in de juiste context zetten. Geeneens betrouwbare cijfers overigens. Ze zijn gebaseerd op niets want de basis van dit hele circus is de niet werkende PCR test.

Maar met of zonder gesjoemel met de cijfers. Er is nergens een significante oversterfte te vinden. En gebieden waar meer mensen overlijden zijn de gebieden met de zware coronamaatregelen. Het is een feit. Nog nooit hebben we een situatie gehad waarin het zo overduidelijk is dat we allemaal worden voorgelogen. Het is onbegrijpelijk dat nog zoveel mensen erin trappen terwijl ze geen enkel valide argument krijgen over het bestaan van een “pandemie”.

Als Donald Trump echt zijn geloofwaardigheid terug wil winnen dan moet hij uit de kast komen over de vaccins. Tijdens de rally´s klinkt hard boegeroep vanuit het publiek.

 

 

Ook genieten de meesten van ons van mensen zoals Victor Orbán. HMensen die spreken met gezond verstand.

Maar ook hij is meegegaan in dit debacle. En zo zijn er vele “helden” te noemen. Allemaal deden of doen ze mee. Waarom toch?

Personen als Tucker Carlson houden het sprookje ook in stand via Fox News.

Ik zie Tucker nwel als iemand die het goede wil doen. FOX News vertrouw ik niet.

Wat zit hierachter? Beter zo in opdracht van om toch een miljoenenpubliek te bereiken met andere zeer belangrijke informatie in ruil voor het zwijgen over een aantal zaken? Is dat de reden? Of denken we echt dat Tucker Carlson gelooft dat er een pandemie is of is geweest?

Nah…

Zelfs Newsmax, waarvan we echt verwachtten dat die deze duidelijke scam bloot zouden leggen, verzaken tot op de dag van vandaag.

Ik weet dat er mensen zijn die ze allemaal controlled opposition noemen.,

Want de enige manier om hier uit te komen is inzien dat dit virus niet bestaat zoals ons wordt voorgeschoteld.

Moeten deze mensen kiezen tussen het minst erge en erger vanwege de corruptie in het systeem en moeten ze moeilijke afwegingen maken of doen ze er gewoon zelf aan mee?

Zoals Trump zelf zegt: “Alles zal uitkomen.”

Tot nu toe komt Gideon van Meijeren voor mij oprechter over dan wie dan ook. Een ware volksheld en God verhoede dat ik er niet naast zit.

Het zou goed zijn dat zijn partijgenoten zich zichtbaar publiekelijk bij hem aansluiten zodat voor iedereen duidelijk wordt dat niet slechts één persoon deze beerput gaat opentrekken. Voor zijn eigen veiligheid en om het volk in beweging te krijgen.

Gideon van Meijeren – FvD

Rest nog één vraag die al lang door mijn hoofd speelt:

Als de PCR test bewezen niet werkt en men er vals positieven mee genereert, waarom hebben ze in Australië dan niet meer gevallen gefabriceerd? 

Lees ook:

Gideon van Meijeren: Sadistisch ritueel kindermisbruik in de top van onze samenleving

 

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
13 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
13
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x