Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Donald Trump: “Joe Biden vernietigt ons land”

Verspreid de vrijheid!

“Joe Biden vernietigt Amerika!”

In een interview beschuldigt de voormalige Amerikaanse president Donald Trump de nieuwe Amerikaanse president Joe Biden ervan de Verenigde Staten met de “mislukte grenspolitiek” van zijn regering “te vernietigen”. Trump had ook felle kritiek op de regering-Biden met betrekking tot de Amerikaanse politiek in het Midden-Oosten en in China.

De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft de nieuwe Amerikaanse president Joe Biden wegens diens omgang met China, het Midden-Oosten en de crisis aan de zuidelijke grens van de VS scherp bekritiseerd en beweerd dat zijn opvolger “ons land zou vernietigen”. Zaterdag zei Trump in een interview met de conservatieve Amerikaanse nieuwszender “Newsmax TV”:

“Alles wat hij zou hebben moeten doen, was: niets. We zullen geen land meer hebben; ze verwoesten ons land.”

Trump beweert dat het werk van zijn regering aan de Mexicaanse grens door Biden teniet werd gedaan en dat hij zodoende de situatie heeft gecreëerd die daar nu bestaat. Trump zei letterlijk:

“Als hij niets gedaan zou hebben, zouden we nu de sterkste grens in de geschiedenis hebben. Ik had alles met de andere landen uitgewerkt, of dit nu ging om Guatemala, Honduras, El Salvador of Mexico. En zelfs Mexico zegt: blijf in Mexico. Met andere woorden: deze mensen zouden in Mexico moeten blijven en niet naar ons land kunnen komen. En daar heeft hij een eind aan gemaakt. Het is gewoon krankzinnig wat ze gedaan hebben.”

Biden heeft al enkele van Trump´s programma´s met betrekking tot een immigratie ongedaan gemaakt, waaronder de richtlijn “Blijf in Mexico”, die van asielzoekers eiste het resultaat van de verwerking van hun immigratieverzoek in hun thuisland af te wachten.

Trump beweert ook dat d elanden van deze noordelijke driehoek (El Salvador, Guatemala en Honduras) “hun gevangenissen open zouden zetten”:

“Hun gevangenen komen hier naartoe, hun moordenaars, hun drugsverslaafden en drugshandelaars. En de mensenhandelaars komen binnen. En wij nemen hen op, omdat ze de grenzen geopend hebben. De vraag is of ze dit doen uit incompetentie – wat ik af en toe denk – of omdat ze echt denken dat open grenzen goed zijn voor dit land? Dat zijn ze echter niet.”

LEES DIT ARTIKEL HIER VERDER:
https://ejbron.wordpress.com/2021/06/02/donald-trump-amerikaanse-president-joe-biden-vernietigt-ons-land/


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x