CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Donald Trump: De beste President die Amerika ooit heeft gehad?

Door: Torsten Groß

Op 20 januari 2021 eindigde de slechts vierjarige ambtsperiode van Donald J. Trump als 45e president van de Verenigde Staten van Amerika. Nog nooit eerder in de geschiedenis werd een Amerikaans staatshoofd door de linkse media zo zwartgemaakt en in een verkeerd licht geplaatst als Donald Trump.

Enkele journalisten noemen Trump zelfs de “slechtste Amerikaanse president” überhaupt.

Tot de leugenconstructie van de mainstream behoort ook het narratief dat Trump in zijn tijd in het Witte Huis politiek niets tot stand gebracht zou hebben. Maar dat is een pure leugen, wat voor iedereen gemakkelijk te herkennen is, die de zaken objectief en zonder ideologische oogkleppen bekijkt. In werkelijkheid kan Trump een aanzienlijke prestatiebalans laten zien.

Hieronder enkele hoogtepunten van zijn regeringsperiode:

Tussen 2017 en 2019 groeide de Amerikaanse economie met gemiddeld 2,4% per jaar, historisch vergeleken een hoog percentage. Tot de uitbraak van de coronapandemie begin 2020 werden onder Trump 7 miljoen nieuwe arbeidsplaatsen in de VS gecreëerd. De werkloosheid daalde van bijna 5% naar nog maar 3,5%. Van deze ontwikkeling profiteerden vooral etnische minderheden zoals Afro-Amerikanen en Spaanstalige Amerikanen. Het werkloosheidspercentage van de zwarte bevolking daalde tot eind 2019 naar 5,4%. De laagste stand sinds het begin van de registratie in het jaar 1972!

Vanaf 2020 waren het de coronacrisis en haar gevolgen die Trump´s indrukwekkende successen in de economische politiek en de werkgelegenheidspolitiek teniet deden. Maar zelfs na de zware recessie in de eerste helft van het jaar 2020 konden de ondernemingen en de arbeidsmarkt zich weer verbazingwekkend snel herstellen.

LEES HIER VERDER:
https://ejbron.wordpress.com/2021/01/23/wat-de-mainstream-graag-verzwijgen-de-politieke-balans-van-de-45e-amerikaanse-president/#more-261264

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
9
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven