Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Donald Trump: Bigtech moeten worden gestraft voor de massacensuur

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Trump spreekt in Orlando tijdens The Conservative Political Action Conference (CPAC)

Florida. Één van de staten zonder mondkapjes, social distancing en andere onzinmaatregelen maar wel met een bloeiende economie, de laagste werkloosheid en gelukkige mensen.

Lees ook: https://commonsensetv.nl/geen-lockdown-laagste-werkeloosheid-gelukkige-mensen-en-bloeiende-economie/

Een mooie video uit Orlando, Florida met Trump supporters aan het woord op een prachtige zonnige dag in Orlando:

 

Wat mensen van de mainstream media en de Democraten maar niet doorhebben is dat het niet om Donald Trump gaat. Hij staat slechts in de weg. De mensheid begint anders te denken. En dat wil men maar niet accepteren terwijl het een niet te stoppen proces is.

Grote technologiebedrijven zoals Twitter, Google en Facebook moeten zware straffen krijgen als ze doorgaan met censuur op conservatieve stemmen,  zei president Donald Trump.

Tijdens zijn eerste grote optreden sinds de verkiezingsfraude en de inauguratie van Joe Biden maakte Donald Trump van de gelegenheid gebruik om opnieuw op te roepen om Silicon Valley-bedrijven te sanctioneren die zich bezighouden met wat wordt gezien als onevenwichtige moderatie van gebruikerscontent die doorgaans gericht is op conservatieve stemmen en standpunten.

Donald Trump CPAC 2021 Orlando.

Met andere woorden: Donald Trump blijft er op hameren dat bedrijven als Google, Twitter en Facebook keihard aangepakt moeten worden vanwege hun misdadige censuur.

“De tijd is gekomen om grote techmonopolies te doorbreken en eerlijke concurrentie te herstellen”, zei Trump zondag tijdens zijn toespraak.

“Grote techreuzen zoals Twitter, Google en Facebook moeten worden gestraft met grote sancties, telkens wanneer ze conservatieve stemmen het zwijgen opleggen.”

Trump en zijn regering hebben opgeroepen tot de afschaffing of hervorming van sectie 230 van de Communications Decency Act om de aansprakelijkheidsbescherming voor bedrijven die zich bezighouden met het censureren van politieke uitspraken, op te heffen.

Ze hebben de bedrijven ervan beschuldigd als uitgevers op te treden in plaats van als onlineplatforms omdat ze zich bezighouden met gerichte moderatie van gebruikersinhoud. Beveiligingen onder Sectie 230 zijn niet bedoeld om uitgevers te beschermen.

Er lopen een aantal antitrustonderzoeken naar grote technologiebedrijven.

Het ministerie van Justitie zei eerder dat ze antitrustonderzoeken hebben geopend bij grote digitale technologiebedrijven en een rechtszaak hebben aangespannen tegen Google vanwege concurrentieverstorende beschuldigingen . Ook heeft Texas een eigen antitrustzaak tegen Google aangespannen. (bron) (bron)

Sommige (Republikeinse) staten onderzoeken nieuwe wetgeving om te voorkomen dat grote technologiebedrijven hun monopolie gebruiken om als een soort gedachtepolitie op te treden wanneer ze het politiek ergens niet mee eens zijn.

Florida  stelde voor om sociale-mediabedrijven te bestraffen die kandidaten tijdens een verkiezing van het platform verwijderen. (bron)

De wetgeving zou bedrijven $100.000 per dag een boete geven totdat de toegang van de kandidaat tot het platform is hersteld. Texas overweegt ook soortgelijke wetgeving. (bron)

Door de moderatie van de sociale mediabedrijven werd het account van Trump permanent opgeschort op Twitter en voor onbepaalde tijd verbannen op Facebook en Instagram.

“Republikeinen en conservatieven moeten hun eigen platforms openen en sectie 230 intrekken.”

Trump prees Florida en Texas voor hun bereidheid om de kwestie aan te pakken.

“Als Republikeinen gecensureerd worden omdat ze de waarheid spreken en corruptie exposen dan zullen we geen democratie meer hebben en zullen we leven onder linkse tirannie,” voegde hij eraan toe.

Ondertussen worden deze bigtech ook geconfronteerd met tegenslagen door regeringen wereldwijd die bezorgd zijn over de macht die deze bedrijven hebben over het publieke denken en de zakelijke concurrentie.

Australië is het laatste land dat wetgeving heeft aangenomen waardoor Google en Facebook betalen voor nieuwsinhoud. De wet heeft tot doel een gelijk speelveld te creëren tussen deze platforms en mediabedrijven die advertentie-inkomsten aan deze platforms hebben misgelopen. Andere landen hebben aangegeven in de voetsporen van Australië te treden.

[the_ad id=”44774″]

Dit monster moet gestopt worden

Terwijl Bigtech zelfs schaamteloos toezicht houden op toespraken in de privésfeer, proberen democraten in het Congres snel de goedkeuring van een wetsvoorstel er doorheen te jassen dat bekend staat als HR 1 of For the People Act.

Sectie 1015 van deze act houdt in dat: “…het voor elke overheidsfunctionaris illegaal is om een ​​verslag op te stellen of publiekelijk bekend te maken wanneer de beslissing van een persoon is om zijn of haar burgerschap niet te bevestigen.”

Als HR1 wet wordt met sectie 1501 zoals momenteel geschreven, zal geen enkele Amerikaanse burger in staat zijn om registratiegegevens van niet-burgerlijke kiezers te verkrijgen. Miljoenen niet-inwoners zouden bij toekomstige verkiezingen kunnen stemmen zonder het risico te worden exposed in geval van verkiezingsfraude.

Zoals vaak gezegd… Zodra je socialisme toelaat de macht over te nemen door fraude dan zul je ze nooit meer wegkrijgen. Ze wijzigen de wetten op zo´n wijze dat er geen mogelijkheid meer is voor andere partijen om ooit nog aan de macht te komen. (bron)

Trump waarschuwde tijdens zijn toespraak ook voor de inwerkingtreding van dergelijke wetgeving en zei dat het de federale regering in staat zou stellen afwijkende meningen te VERBIEDEN en de federale verkiezingscommissie in een “partijpolitiek wapen” te veranderen.

“We hebben geen tijd te verliezen! Nancy Pelosi en de Democraten in het Congres haasten zich om een ​​geurige, flagrant ongrondwettelijke aanval uit te voeren op het Eerste Amendement en de integriteit van onze verkiezingen, bekend als HR 1,” zei hij.

[the_ad id=”40470″]

Trump uitte ook zijn bezorgdheid over enkele van de voorstellen van het wetsvoorstel, zoals het afschaffen van de vereisten voor kiezersidentificatie en het toestaan ​​van “onverklaarbare, niet-gekozen bureaucraten die verantwoordelijk zijn voor het opstellen van congresdistricten”, door middel van onafhankelijke herverdelingscommissies.

“Dit monster moet gestopt worden. Het mag niet doorgaan!” zei Trump.

“Het is nu meer dan ooit de tijd voor dappere, sterke en energieke Republikeinse leiders met een stalen ruggengraat. We hebben sterk leiderschap nodig. We kunnen geen leiders gebruiken die niet op komen voor de Amerikanen en opstaan tegen de Democraten, de media en de radicalen die Amerika in een socialistisch land willen veranderen. “

Volledige toespraak Donald Trump tijdens CPAC 2021:

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x