CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Doctors for Truth persconferentie over valse pandemie

DOCTORS FOR THE TRUTH

Honderden professionals, artsen en experts vanuit de hele wereld kwamen 25 juli 2020 bij elkaar in Madrid om een persconferentie te geven.

Doel van de persconferentie was het duidelijk maken dat de “coronaepidemie” een valse pandemie is.

Deze pandemie is voor politieke doeleinden gecreëerd. Het grootste probleem is dat slechts een handje vol “experts, virologen en artsen” de valse pandemie blijven propaganderen en zo het beeld scheppen dat het wetenschappelijk is bewezen terwijl er geen enkele wetenschappelijke basis is voor het bestaan van COVID19 in deze vorm.

 

Ze drongen er bij de artsen, de media en de politieke autoriteiten op aan om deze valse operatie stop te zetten door de waarheid te verspreiden.
Er was ontzettend veel aandacht voor de Doctors for Truth Association maar uiteraard hielden alle media hun kaken stijf op elkaar al waren ze WEL aanwezig.

Ook de social media censureert deze persconferentie.

Hier is een gedeelte van de persconferentie te zien met Engelse ondertitels.

De groep, geleid door de artsen Natalia Prego Cancelo en Angel Luis Valdepeñas , bestaat verder uit commissies van artsen uit Duitsland, de epidemiologen-groep uit Argentinië en artsen uit de Verenigde Staten en Argentinië.

Het evenement begon met een toespraak van Dr. Heiko Schöning , vertegenwoordiger van de Duitse extraparlementaire commissie voor de studie van het coronavirus. Ook waren er online interventies door professionals uit Argentinië en de Verenigde Staten.

Het werd afgesloten met een evaluatie van de 4 fundamentele punten:

De presentatie, in een evenementenzaal van het Madrid Press Palace, werd bijgewoond door meer dan 400 mensen, waaronder algemene en alternatieve media, artsen en assistenten. Er werden gegevens, cijfers, analyses en reflecties blootgelegd die het onsamenhangende en schadelijke effect laten zien van de maatregelen die wereldwijd rond de Covid-19 worden toegepast. Er werden 4 essentiële punten gemaakt waar de artsen en experts het unaniem over eens waren.

Een werelddictatuur met een sanitair excuus

“Dit is een werelddictatuur met een sanitair excuus”, was de algemeen gedeelde conclusie aan het einde van de bijeenkomst. Artsen waren het erover eens dat:

  • Coronavirus-slachtoffers niet groter waren dan de seizoensgebonden griepdoden van vorig jaar.
  • Cijfers werden overdreven door het wijzigen van medische protocollen.
  • Het opsluiten van gezond en gedwongen gebruik van maskers heeft geen wetenschappelijke basis.
  • De ziekte die bekend staat als Covid-19 heeft geen enkel infectieus patroon, maar een combinatie daarvan. (!)

 

 

COVID19 zoals gepropagandeerd bestaat NIET

 

“Er zijn gekruiste giftige patronen”, zei Angel Luis Valdepeñas. 

“Enerzijds de elektromagnetische besmetting van fi5v-ghee, en anderzijds de invloed van griepvaccinatie. Er is een interactie en empowerment, die moet worden onderzocht.”

Angel Luis Valdepeñas onderstreepte aan het einde van de bijeenkomst: “We moeten onze regeringen vertellen dat ze NOOIT zullen voorkomen dat ze ons dwingen te vaccineren of zelfs maar aan te bevelen, voor het minste gevoel van voorzichtigheid.”

Valdepeñas sloot zijn laatste interventie af en vroeg de pers om “een verantwoordelijkheidsinspanning die we tot dusver niet hebben gezien”, en bekritiseerde het “continue bombardement van informatie over de pandemie, zonder de kwantiteit noch de kwaliteit van de informatie te wegen”.

Nieuwe uitbraken melden is VALSE informatie

De arts gaf aan dat wanneer de media het hebben over “nieuwe uitbraken”, ze zouden moeten verduidelijken dat dit slechts positieve tests zijn, maar dat 98 procent [van de bevolking] “gezonde, asymptomatische mensen” zijn.

Aan het einde van het evenement gingen de panelleden de straat op, gevolgd door de talrijke aanwezigen bij de roep van vrijheid!

Samen liepen ze naar de Plaza de Callao, de gebruikelijke ontmoetingsplaats voor de Beweging 2020. Daar praatten ze meer dan 2 uur met aanwezigen en mensen die de kamer niet hadden kunnen betreden.

Bronnen:
https://www.niburu.co/gezondheid/15385-artsen-komen-massaal-met-coronawaarheid-naar-buiten
https://www.marktaliano.net/more-doctors-for-the-truth-speak-out-in-madrid-medically-dismantling-the-false-pandemic-of-covid-19-posted-by-contra-informacion-on-july-26-2020/
https://www.globalresearch.ca/more-doctors-truth-speak-out-madrid-dismantling-false-pandemic-covid-19/5719993

Zie ook:

Wij dokters hebben een eed afgelegd en moeten mensen waarschuwen: Corona is zwendel!

en ook:

Corona: “Misdaad van regering tegen burgers begaan 1.000 specialisten, 120 wetenschappers…”

 

4.1 14 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven