NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

DNA veranderende vaccins maken geen einde aan pandemie. Ontwaakt volk wel!

DNA veranderende vaccins maken geen einde aan pandemie. Ontwaakt volk wel!

Video: Nederlands ingesproken.

 

Volgens vele regeringen is een einde van deze “pandemie” slechts mogelijk met een vaccin.
Een krankzinnige conclusie als men terugkijkt in de geschiedenis. Ook vrij makkelijk wetenschappelijk te weerleggen.

Bill Gates moest zelf begin 2020 bij ZDF toegeven dat het vaccin 700.000 mensen ernstig ziek zal maken.

Maar waarom trapt het grootste gedeelte van de mensheid hier toch gewoon in? Is het door de media die allemaal, stuk voor stuk, met geen enkel kritisch woord spreken over dit vaccin? Geen enkele journalist die serieus onderzoek doet? Dat men geen enkele ruimte biedt aan andere, vaak beter gekwalificeerde, experts?

Ja, zonder media was dit zeker niet gelukt. De media is wereldwijd de grootste vijand die we hebben omdat zij meewerken aan alle politieke projecten die de bevolking onderdrukken.

Hoe het ook zij. Het maken van een vaccin neemt sowieso al jaren onderzoek in beslag voordat het in gebruik wordt genomen, maar tegen Corona is geen vaccin mogelijk. Niet in korte en niet in lange tijd.

Hoe komen we van deze waanzin af?

Informeer de mensen. Krijg artsen zover dat ze naar buiten komen. Laat je kind nooit vaccineren en leg aan andere ouders uit dat ze spelenmet het leven van hun kind als ze zich niet (willen) laten informeren. Sta op tegen deze complete gekte en wees unaniem burgerlijk ongehoorzaam? Het zou een goed begin zijn..
De oplossing tegen deze tirannie is in theorie simpel. We staan allemaal op en maken hier met z´n allen een einde aan. We hoeven alleen maar met z´n miljoenen de straat op te lopen richting een aantal mensen.

Nu nog even in de praktijk brengen.

 

4.2 13 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
5 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Bart

Hoeveel van de 17.7 mln Nederlanders zijn wakker.
Hoeveel van de 325 mln Amerikanen.
Hoeveel Europenen zijn er die het begrijpen?

ignorant

Wanneer U goed engels beheerst is het heel interessant om op brighteon.com de interviews met dr carrie madej te kijken-beluisteren . Wij hebben hier te maken met een demonische machtsgreep van de new world order . Ook verdient het aanbeveling in te breken op de geheime meeting van de Bilderberg-groep te Montreux deze week , waar nog snodere plannen gesmeed worden door dezelfde new world order . Het ruikt erg fascistisch !

Henk Vantgekkenhuis

Het is voor mijn zeer duidelijk dat de burgers niet op de hoogte zijn van hetgeen er in werkelijkheid speelt omdat ze dom gehouden worden door de MSM en eigenlijk de moeite niet willen nemen om zichzelf goed te informeren. De burgers hebben eenvoudig nog te veel vertrouwen in de media. Het gevolg is dagelijks te zien. Het is dan ook veel makkelijker om met een zak chips voor de beeldbuis te hangen en jezelf de leugens van de NOS op de mouw te laten spelden dan zelf wat onderzoek te doen. Om het kort samen te vatten: Puur gemakzucht… Lees verder »

Dani

Ik kwam gister zo eentje tegen.. Sta buiten in de rij voor een telefoon provider, vraag waar ik mag aansluiten en geef een opmerking van; wat een gedoe niet ? Zegt die man voor me, “je kan je toch wel aanpassen, mensen die geen mondkapje op doen vind ik zielig” “Na ja, dan ben ik maar zielig. Discussie was dus zinloos en had groot kans dat het niet bij woorden zou blijven. Na meer dan 6 maanden, zou je toch zeggen , dat hij toch wel de tijd heeft gehad om zich er een beetje in te verdiepen. En zoals… Lees verder »

Last edited 1 maand geleden by Dani

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x