Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Dit wil iedereen zien, dit gaat over u!

Wees eerlijk tegenover uzelf. Hoe erg het ook is, het is beter om het te weten zodat we weer in een fijne maatschappij kunnen leven.

“Sommige mensen kun je altijd voor de gek blijven houden, maar je kunt niet altijd alle mensen voor de gek blijven houden.”

De gewone mens kan zich niet voorstellen dat er mensen in staat zijn om een volk zo te misleiden en zo voor te liegen. Het is ook onbeschrijflijk hoe groot de leugen is en begrijpelijk dat je je dat niet wilt geloven. Vooral omdat de gevolgen niet te overzien zijn. Want als het echt zo is dan gaan de verantwoordelijken niet te tellen zijn. Dan is alles, maar dan ook alles in uw leven de afgelopen anderhalf jaar een leugen geweest (en al geruime tijd daarvoor).

Dat is moeilijk aan te nemen maar geloof me: het ís echt!

Zo echt en zo duidelijk voor ieder nieuwsgierig mens dat je er alles op kunt zweren of inzetten. Met groot gemak. Zo groot als de leugen is zo duidelijk is de leugen. Dit gaat niet over meningen of over gelijk halen. Dit gaat over wat er nu daadwerkelijk speelt in Nederland en in de wereld.

Gideon van Meijeren doet er veel aan om in Nederland de ogen te openen.

En dat is uniek. Dat hebben wij nog nooit op deze manier gezien in de politiek.

Alle “complottheorieën” over corona komen uit. Periodieke lockdowns, vaccinatiepaspoorten en medische apartheid zijn nu de realiteit.

Het wordt tijd dat Nederland deze grote leugen doorprikt.

video

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
55 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
55
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture