NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

De DRUPPEL!! Rutte ontvangt BLM-betogers op Catshuis

Minister President Mark Rutte heeft afgelopen zondag laten zien dat de Nederlandse burgers voor hem niets waar zijn.

De mensen die hebben geleden, gestreden, gevochten, zijn vernederd, alles zijn kwijtgeraakt en nog steeds hun op, oma of vader en moeder niet kunnen zijn. De NORMALE burgers.

Hij liet ze met geweld wegjagen.

“Doorgesnoven hooligans!”, durft hij nog te zeggen.

RTL berichtgeving en realiteit. Dit is hoe de overheid in samenwerking met de media onze helden in kwaad daglicht zetten. De overheid moet zich heel diep schamen dat ze vreedzame burgers in gevaar hebben gebracht!

Posted by Martin Forster on Monday, June 22, 2020

 

Maar onze Minister President steekt ons nóg een dolk in de rug!

Mark Rutte gaat in gesprek met RACISTEN en BLANKENHATERS BlackLivesMatter, Antifa. Terroristen. Slopers. Vandalen. Beeldenstormers.

GADVERDAMME MARK RUTTE!

Wat is dit?? Hoe laten wij als burgers dit toe? Hoe leg je dit uit, Mark? 

Deze charlatan moet aan zijn oren uit het torentje getrokken worden. Dit kan zo niet verder. Volledig van God los.

De NOS meldt:

“Premier Rutte ontvangt morgen op het Catshuis betogers tegen racisme en anderen die bijdragen aan het maatschappelijk debat hierover. Hij wil praten over hoe het gesprek over racisme in de samenleving op een goede manier kan worden gevoerd en wat hiervoor nodig is.”

“Aanleiding voor de bijeenkomst zijn de Black Lives Matter-demonstraties van de afgelopen weken. Ook in Nederland kwamen hier duizenden mensen op af.”

“Eerder deze maand ontving de premier jongeren in de officiële ambtswoning in Den Haag. Hij vroeg ze naar hun ideeën voor de aanpak van de coronacrisis.”

Het putje van de samenleving en Mark Rutte gaat er op in.

BlackLivesMatter heeft maar één doel! Vernielen, iedereen die hun mening niet deelt wordt uitgesloten of met geweld bejegend en onze Mark Rutte gaat met dit volk praten in het Catshuis.

Het is een vernedering voor alle Nederlandse burgers. 

Op Het Malieveld.

Zeven uur lang werd er een bus gegijzeld. Een bus met familie met kinderen. Geweldloos. Ze hadden nog niets gedaan en men arresteerde met een overmacht aan politie de hele bus.

Vanaf 16:45 tot en met middernacht zaten deze mensen vast. En allemaal een boete vanwege “anderhalve meter afstand”. Dit gebeurt er dus als die wet er door komt. Uw vrijheid is voor goed weg.

Verplicht werd er DNA afgenomen. Zogenaamd vanwege de bestrijding van Corona.

Een poging tot moord door met een politiebusje op de menigte in te rijden.

Een waterkanon. Zomaar. Op oude vrouwtjes en andere onschuldige omstanders.

Het uitlokken van rellen door de politie. Mannetjes met oortjes worden ingezet om de boel op te naaien zodat de ME helemaal los kan gaan:

 

Mark Rutte gaat deze organisatie, de extreem linkse BLM, te woord staan en praten over het “gezamenlijke racisme probleem”.

Wat is BlackLivesMatter? Hier ziet u het!

 

 

4.2 6 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
12 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
tonysMelody TM

Rutte, Marx is geen Nederlander en is niet blank. Het is een Jehud/converso/Marrano Jew.
Zijn vader heet Izaäk, Jehudi dus.

Waarom denk je dat deze non-persoon, zonder charisma of een persoonlijkheid minister president is geworden? Hij is geplaatst omdat hij het plan van de jehudi/ marxisten uitvoerd. En zo misbruikt is in zijn eigen jeugd is dat er van schaamte, eer of fatsoen geen enkele sprake meer kan zijn.

Zeer geschikt dus om als een art.93 Landveradende politicus te functioneren. Hij/ zij werkt voor de schaduwmacht, tegen de eigen bevolking.

Knalkopje1

Dit is puur antisemitisme – de jood heeft het weer gedaan – en daarmee wil ik niets te maken hebben. Ik verafschuw Rutte persoonlijk en zijn kabinet erbij in ieder geval voor de misdaden die ze tegen hun eigen volk begaan en nu likt Rutte ook nog de hielen van de racistische BLM/Antifa/KOZP en consorten. Mijn duim naar beneden!

tonysMelody TM

Ja hoor, dat zal best en interesseert mij helemaal niets. Dan moeten die joden maar niet van die satanische honden zijn en ons leven hier op aarde een hel maken. Ik heb mijn onderzoek gedaan en weet waarover ik praat. Kijk, ik ben niet diegene die hier de grenzen opengezet heeft en allemaal teroristen en verkrachters heeft binnengeloodst, dat zijn Soros en ander Joods-jesuiten afval, snap je. Jij moet hen aanspreken op hun misdadig en mensonterend gedrag. Niet op mij die kritiek levert en een overeenkomst ziet in alle smeerlappen die het fascisme weer in NL en de rest van… Lees verder »

tonysMelody TM

Jij maakt je druk maar ziet het echte probleem niet. Of je wilt het niet zien want je mag geen kritiek op Joodse landverraders hebben. boehoehoe ant-semitisme, islamophobie, boehoe, rrrrrascisme.. – en nu likt Rutte ook nog de hielen van de racistische BLM/Antifa/KOZP Door wie worden die globalisten zoals Rutte omgekocht en betaald. Door Soros/Open Society. Door wie wordt BLM/Antifa/KOZP gesponsord, door Soros, de jood. Bij wie mag Rutte, mfoefoe/nkwasi/BLM vanavond op tv aanschuiven en op nationale televisie hun propaganda dag na dag onze huiskamers inpompen? hmm.. idd bij de Joodse Eva Jinek. Of anders wel bij de gehele NPO… Lees verder »

Arjaan

Mee eens

Arjaan

Wat is Jehudi?

tonysMelody TM

De Arabische benaming voor Jood = Jehudi. Ik gebruik het om de groep die voor de hedendaagse jood kwam te beschrijven/ benoemen.

Yon Willemssen

die hele politie is strafrechtelijk fout bezig, kinderen onder de 18 jaar mag je niet zonder ouders of wettelijke voogd meenemen en zeker niet voor vingerafdruk of dna test, ouders zijn vernatwoordelijk, dit gaat tegen de wet in

Jeanbob

Ik weet dat je hier geen grove, persoonlijke aanvallen mag plaatsen.. Maar dat is wel precies wat Mark Rutte letterlijk verdient.

ALF

Duidelijk of Rutte weet niet waar hij mee bezig is of hij probeert iets uit te lokken

Matty Brown

Om even een aanvulling op jouw relaas te geven Tonysmelonie..
Je kent het Bijbelse stukje dat of Jesus of Barabas mocht vrij gekozen worden..
En wat koos de destijds het Joodse volk toen? Die moordenaar Barabas!
Jezus werd in die tijd in de woestijn gevraagd wat hij wou (zijn geloof of rijkdom en macht)
Door wie? Juist ja, dat beeldje op de foto boven Rutte in het Bilderberg kantoortje wat perongeluk gelekt is..

Arjaan

De maskers gaan af, het patriottisme van de liberalen is weg heulen en huichelen met anarchisten. Dank kickout Rutte, eindelijk je ware gezicht

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x