NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

De waarheid over COVID19 – STOP de “anderhalve meter” wet!

Enig idee hoe frustrerend en machteloos men zich voelt wanneer men precies weet wat er staat te gebeuren en je kunt het niet tegenhouden omdat de mensen gewoonweg niet willen luisteren en niet willen kijken naar feiten?

En enig idee wat voor wereld er open gaat er voor diegene die wel luisteren en wakker worden? Of gewoon zelf op zoek gaan?

Veel van de lezers zullen dit gevoel herkennen.

Heel veel Nederlanders kennen dat gevoel nu. De zogenaamde “complotdenkers”, zoals ze vaak worden weggezet blijken toch niet zo gek te zijn als men dacht.

De irrationaliteit en absurditeit van deze maatregelen worden door onweerlegbare feiten blootgelegd. Feiten die binnen handbereik liggen.

Maar verbijsterend weinig mensen hebben interesse of motivatie om zelf eens op zoek te gaan naar een aantal feiten.

Dat is schokkend. Omdat we juist in dit digitale tijdperk alle kansen hebben om onze kennis te vergroten. Iedereen.

Vrijwel niemand die dit leest kent iemand die direct aan Corona is overleden

Dat kan ook niet omdat het slechts 6.000 doden betreft in een land met ruim 17.000.000 mensen. En zo´n 50.000 besmette mensen. Een kwart van een procent van de bevolking.

Mark Rutte in zijn moment van het jaar: “Ik heb geen gemakkelijke boodschap voor u.. Dit coronavirus is er en zal voorlopig onder ons blijven. Een groot gedeelte van Nederland zal besmet raken.”

Niks van dat. Een kwart van een procent inderdaad. Het is makkelijk te berekenen voor iedereen. En rond de 0,035% van Nederland, gemiddeld 80 jaar, is er aan overleden. 90%, eigen cijfers, had een achterliggende aandoening. Meestal meer. Er wordt zelfs gesproken over slechts 1.2% directe coronadoden. Dat zouden er in Nederland 65 zijn.

En nu??

Er komt per 1 juni IN DE WET dat we anderhalve meter afstand moeten houden van elkaar.

Hoe gaan we dat rijmen?

We zitten allang weer bij elkaar?! In de vliegtuigen. Tijdens die massa-demonstratie om ons tegen elkaar op te zetten vanwege de moord van een foute politie op een zwarte crimineel? En zo gaat het overal in de wereld. Maar dit griepachtige virus is weg.

Dus steek je koppen bij elkaar in Nederland met allerlei wetenschappers, artsen, experts door het hele land. Toch? Nee. Al het andere geluid dan de richting van het RIVM, Rutte en de WHO wordt gecensureerd en afgedaan als kwakzalvers. Er is maar 1 doel. Het vaccin!

Dit is té absurd voor woorden en dit mag en kan niet gebeuren!

Dit kabinet gaat per 1 juni ONZE VRIJHEID afpakken en dat in DE WET zetten.

Hugo de Jonge drukt het erdoor. Deze man is gevaarlijk.

Zou Minister Bruno Bruins die flauw viel en acuut stopte als politicus misschien enige gewetensbezwaren hebben gehad? Die man had waarschijnlijk nog een geweten. Misschien zullen we het ooit uit zijn mond horen.

De wet: Houd anderhalve meter afstand! durft Hugo de Jonge er wel doorheen te drukken. Gewetenloos.

Hugo de jonge, begin 40, ijdel en nog een hele lange politieke carrière voor zich in het baantjescarrousel van de EU kan het klusje wel aan. Het zijn de ideale marionetten. Mark Rutte idem.

Hij volgt exact dezelfde agenda op als alle andere EU-landen, waarvan sommigen ook nog eens afhankelijk zijn gemaakt, omdat hun economie is afgebroken voor een kwart procent besmettingen in hun land.

Mensen bang houden, vast zetten, vrijheid afnemen op zo´n manier dat ze het bijna niet in de gaten hebben. Een psychologische Blitzkrieg. Had men dit een aantal maanden geleden voorspeld dan had iedereen je uit gelachen.

Het nieuwe normaal!

Het normaal van de mondkapjes en anderhalve meter afstand. Ëén generatie verder en we leven er in. We weten niet meer beter? Voorbeeld? Kijk naar China.

Heeft u kinderen? Weet dan welke toekomst zij tegemoet gaan.

Er zal een hoop omheen gepraat worden om het te bagataliseren maar trap daar niet in. Wanneer in de wet staat dat u anderhalve meter afstand moet houden dan is dat de wet.

Hugo de Jonge wil van het gezeur af en gaat Nederland haar VRIJHEDEN VOORGOED AFPAKKEN! En ook MONDKAPJES is een serieuze optie om PER WET te verplichten.

“Er kunnen nog dingen worden aangepast aan de wet, omdat er nog een advies van de Raad van State en een debat in de Tweede en Eerste Kamer aankomen”.

In plaats van eindelijk deze absurde corona maatregelen af te schaffen mogen we per wet niet meer met groepen bij elkaar mogen komen. Niet meer naar het stadion. Enfin, vul maar in. Dit kán niet gebeuren.

Voor wie nog niet in de gaten heeft welke kant we opgaan, moet er nu toch wel een hele grote alarmbel gaan rinkelen.

Mensen die zelf weten dat ze over een dosis gezond verstand beschikken maar niet goed geïnformeerd zijn en niet helemaal beseffen wat ons staat te wachten. Mensen die alleen het nieuws van de mainstream media meekrijgen, luister alsjeblieft.

U gaat spijt krijgen als u niet op de hoogte heeft WILLEN zijn over een paar maanden.

Dit gebeurt nu al. 89-jarige Kees loopt naar buiten en wordt in isolatie gezet. Dit mensen, wordt DE WET!

HOOGBEJAARDE krijgt STRAF na VLUCHT uit VERPLEEGTEHUIS

Redeneer even rustig voor jezelf door wat dit voor consequenties gaat hebben en wat er allemaal gaande is. Waarom er zoveel mensen zijn die hun haren uit hun hoofd trekken omdat ze het niet door kunnen laten dringen tot het volk.

Kijk de cijfers. Een kwart van een procent van de bevolking corona is besmet geraakt. 0,035% van de bevolking is overleden aan Corona. Maar hadden ook nog eens minimaal één maar meestal meer achterliggende ziektes. Vaak ernstig zoals fase 4 kanker.

Kijk nu de gevolgen. Zie de vrijheden die zomaar worden afgepakt. De economie om zeep geholpen en een volledig land in angst voor een ziekte waar vrijwel niemand mee te maken heeft gehad. Dat is nogal logisch met zulke lage cijfers. Degenen díe het hebben meegemaakt is uiteraard vreselijk. Zoals ieder overlijden.

Zie wat er achter zit.

Laat het even doordringen… Zie hoe de mensen al aan het wennen zijn aan mondkapjes. Zie hoe BOA´s ineens machten krijgen waar ze totaal niet voor getraind zijn en daar vaak ook helemaal niet mee om kunnen gaan.

We noemen maar wat. U loopt met uw familie op straat en u krijgt een strafblad en een dikke boete omdat u te dicht tegen iemand, misschien zelfs tegen iemand uit uw familie aanloopt. Het staat in de wet!

Waar u de dag erna wellicht een kopje koffie mee drinkt op uw bankstel. Totaal zinloos en het is de wet. Geen knuffel meer aan je oma. Alle logica zoek maar het is de wet. En u kunt er NIETS meer aan doen.

Denk niet: Het valt wel mee! Nu al worden veel mensen wakker en degenen die dit onderschatten zullen heel snel inzien en spijt hebben hoe ze zo “naïef” zijn geweest en blind hebben vertrouwd in de overheid én de media

We hebben GEEN COVID19-PROBLEEM. SLECHTS TUSSEN DE 65 EN 600 MENSEN ZIJN DIRECT AAN CORONA OVERLEDEN!

Het is voor 99,99% van de bevolking NIET dodelijk. Een kwart van een procent werd besmet. EEN KWART VAN EEN PROCENT! En het aantal doden, 6.000, is 0,035%. Dit zijn de ÉCHTE officiële cijfers!

Reken mee, en dit moet herhaald blijven worden: gemiddeld 80 jaar. 90% had minimaal één achterliggende aandoening maar meestal meerdere en lagen al op sterven. Dus 10% is RECHTSTREEKS aan Corona overleden, volgens hun eigen cijfers die ze met alle macht hebben willen opkrikken. Dat zijn 600 bejaarde mensen!

Iedere dode is te betreuren maar iedere dag gaan er honderden mensen dood in Nederland.

In de media wordt er, vanaf het begin, gesproken over getallen als 1.2% met een achterliggende aandoening. Als dat waar is dan is het werkelijke dodental een getal tussen de 65 en 600. (bron)

Neem dit ook nog mee: Er is al meerdere keren bewezen dat ,mensen onterecht werden geregistreerd als coronadoden. Bestaat COVID19 wel?  Ze werden wel heel makkelijk op de Corona-lijst gezet terwijl ouderen vaak aan kanker of andere ongeneeslijke ziektes leden. Hun cijfers. Officiële cijfers.

Waar zijn we mee bezig?

De griepepidemie in 2018 waar veel meer en gemiddeld veel jongere mensen aan stierven. Stel dat de media u iedere dag de griepdoden melden en de IC´s laten zien en de lijkenzakken van griepdoden? Hoe zouden wij dan leven en in angst zitten thuis?

Namelijk 11.500 doden met een jongere gemiddelde leeftijd. 15 jaar jonger. 65 jaar dus. (bron is van de overheid)

Het dubbele aantal doden aan een “natuurlijk” virus. De influenza. Waarom natuurlijk? Omdat we het geaccepteerd hebben als een virus dat jaarlijks tussen de 2.500 en 12.500 mensen het leven kost. Die we ook zouden kunnen verlagen door ieder winter in quarantaine te gaan als men net zo redeneert bij als bij Corona.  De gemiddelde leeftijd was 65 en dus ook meer jongeren overleden. Maar dan gaat het land kapot. Dus dat doen we niet.

Maar nu wel! En je voelt het al aankomen met dit rekken en haast met wetten. Zodra het griepseizoen weer begint, begint ook het hele spektakel weer vanaf begin af aan.

Men wil niets weten van andere oplossingen. De opdracht is: Een wereldwijd vaccin. Al hetr andere wordt gecensureerd en afgedaan als “complot”.  En zoek, zoals wij dat al maanden doen, eens op wat daar achter zit en hoeveel belangen daar spelen.

Men maakt mensen bang met getallen van honderden of duizenden per dag maar er wordt u niet verteld in welke verhouding context je het moet zien.

Met oplopende grafieken. Als je een grafiek maakt van iets dat je vanaf 0 gaat tellen, dan heb je altijd een stijgende lijn naar boven. Ook als je gaat tellen hoe vaak je Gerrit tegenkomt. Iets dat begint te tellen loopt altijd omhoog. Dat is simpel. Een hele venijnige truc dus om overal naast te zetten.

De afgelopen maand zijn de anderhalvemeter-maatregelen zo vaak geschonden (10.000 boetes) met als toppunt de demonstratie in Amsterdam. Als er een virus was… Een wereldwijd hebben we massademonstraties. Het zou allang uitgebroken zijn. Hou op met die onzin!

Zie de verhoudingen in en besef  wat er is gebeurd en wat er gaat gebeuren. En zie het resultaat. Angst, afstand, kilte, we worden tegen elkaar uitgespeeld vanwege opgeblazen racisme vanwege een dubieus geval met vage omstandigheden in Amerika om ons tegenover elkaar te zetten. Alle cijfers spreken het verhaal van die BlackLiveMatters groepen tegen en zie eens wat er voor je ogen afspeelt.

Ze hebben ons al zover dat we diep van binnen weten dat wat er hier gaande is tegen iedere logica ingaat maar toch laten we het gebeuren want: Zo zal het toch niet lopen in ons Nederland?

DENK NA! Kom tot bezinnen! Angst en polarisatie. Het maakt ons blind!

Men gaat u wijs proberen te maken op zaken die niet bewezen zijn en alleen maar zouden kunnen gebeuren. Men gaat u wijsmaken dat de quarantaine miljoenen levens heeft bespaard maar het is op niets gebaseerd.

Landen zonder quarantaine deden vrijwel hetzelfde of zelfs beter. Het is nergens op gebaseerd dat het heel veel mensenlevens heeft bespaard.

Wat wel ergens op baseert is dat de maatregelen die zijn genomen een economie heeft verwoest en de levens van ieder individu heeft veranderd. Tegenover de kwart van een procent die aan corona zijn overleden. Nogmaals: Gemiddeld 80 jaar, andere aandoening op de achtergrond. Mensen die op sterven lagen. Zet dit eens naast elkaar. Je schiet in de lach zou het niet zo serieus zijn.

KOM IN OPSTAND! Uw en onze vrijheid. Ze worden afgenomen.

MENSEN WORDT WAKKER!

Wij doen dit niet voor niks. Voor de sensatie of voor de clicks..

We zitten niet voor de lol dagelijks bovenop deze ellende! We moeten vechten en ons door de censuur heen worstelen om te proberen zoveel mogelijk mensen te informeren. Omdat we van dit land houden!

Links, rechts. Laat het los. Het gaat om onze vrijheid.

Wat kunnen we nog meer zeggen?

We kunnen alleen maar hopen dat het collectieve bewustzijn zich heel snel gaat ontwikkelen. Dit informatietijdperk kán onze redding, de mens raakt beter geïnformeerd, als de mensen maar wakker worden.

Ik vraag u persoonlijk om echt even DIT te lezen en te delen.

YouTube maakt ons monddood ! Lees hier waarom…

 

Meer artikelen:

Wouter Raatgever doet AANGIFTE tegen HUGO DE JONGE EN CONSORTEN

Niets klopt meer. ALLES wat wij zien en wat zij doen is IRRATIONEEL en LEVENSGEVAARLIJK.

Nogmaals: Vrijheden worden ingeperkt en strafbaar. Volle voetbalstadions? Iets van het verleden. Naar een concert? In uw dromen. Uw zoontje buiten spelen met vriendjes? Een no-go volgens de wet.

Dit gaat om de vrijheid van ons allen. Het is common sense wat hier aan de hand is.

Zie het in! Bekijk het grote plaatje en maak de angstige mensen wakker!. Laat je verstand praten en niet de media of de mensen om je heen.

Luister eens naar Jensen al mag je hem niet: Het gaat er niet om wie het zegt maar wat hij zegt.

https://jensen.nl/

Zoek eens op wie Sven Hullemans is. Luister eens naar degelijke rationele gesprekken.

Kijk wat meer op Weltscherz rond. Luister eens wat Willem Engel te melden heeft. Niels Lunsing met zijn podcast.

Overal mensen met verstand van zaken die zonder belangen hun deskundige blik werpen op wat er gaande is.

Artsen, deskundigen, ze komen allemaal “uit de kast” omdat ze zich moreel verplicht voelen u en ons te waarschuwen!

 

 

Dit zijn misdadigers! Hele grote misdadigers! En die zullen moeten worden verwijderd. Uw vrijheid mensen.. Besef het! En geef het door!

Bron:

https://ridderkerksdagblad.nl/Algemeen/15-meter-afstand-per-1-juli-in-speciale-coronawet

De waarheid achter corona en De Nano-chip van Mark Rutte

 

Duitse artsen: Wij hebben een eed afgelegd!

Wij dokters hebben een eed afgelegd en moeten mensen waarschuwen: Corona is zwendel!

 CORONA is een ZWENDEL! Onze motivatie? ONZE EED DIE WIJ HEBBEN AFGELEGD!

1 week later:

Inmiddels 1.000 artsen en experts en 120 wetenschappers zeggen: CORONA is een ZWENDEL en OPLICHTERIJ! 

Corona: “Misdaad van regering tegen burgers begaan 1.000 specialisten, 120 wetenschappers…”

Mark Rutte zet Nederland voor 10 jaar vast aan een kostenpost van 325.000.0000 die rechtstreeks naar Gates, WHO en Unicef met hun GAVI vaccinatie-verbond. Rutte praat hier over: Miljoenen kinderen redden. Lees hier de waarheid wat Gates heeft aangericht:
https://commonsensetv.nl/bill-gates-een-kwaadaardige-levensgevaarlijke-psychopaat/

Citaat: ” Met 1,2 miljard dollar beloofde Gates aan Indiase kinderen hen te vrijwaren van Polio. Via India’s National Advisary Board (NAB) regelde Gates mandaat voor 50 poliovaccinatie verspreid over vijf jaar voor elk kind in India tot aan hun vijfde levensjaar. Hierdoor raakten tussen het jaar 2000 tot en met 2017 volgens Indiase artsen 467.000 kinderen permanent verlamd.”

En Mark Rutte prijst deze zieke man.

Kijk naar Spanje. Men vecht massaal de boetes aan, men gaat de straat op en partijen zoals VOX slepen dit soort criminelen voor het gerecht.

DAT KUNNEN WIJ OOK! Er moet met dit soort mensen afgerekend worden. En dat GAAN we doen.

Wat denken ze wel niet? Dat Nederland dit zo even laten gebeuren? Op basis van wat? Vecht voor je vrijheid!

Niets is sterker dan burgers die gezamenlijk iets afdwingen. Dat is democratie! Vandaar die volledig uit de hand lopende “anti racisme” demonstraties. Om ons tegen elkaar op te zetten.

Santiago Abascal van VOX sleept Pedro Sánchez en zijn handlangers voor de rechter! Deze mensen hebben het door!

VOX sleept Pedro Sánchez en zijn coalitie voor de rechter. Nu Rutte nog!

 

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
20 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
20
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x