CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Directeur ziekenhuisgroep ontslagen vanwege “afwijkende coronamening”

Hoe de waarheid keihard wordt gecensureerd en afgestraft

“Corona is veel minder erg dan de jaarlijkse griep en om die reden zijn de draconische beperkingen niet langer gerechtvaardigd.” zegt de Ierse arts Martin Feeley, klinisch directeur van de Dublin Midlands Hospital Group.

Hij vindt dat mensen moeten worden blootgesteld aan het virus zodat ze groepsimmuniteit kunnen opbouwen en kwetsbare groepen minder gevaar lopen.

“Dat is wat er nu gebeurt en toch lijkt het beleid erop gericht te zijn om dat te voorkomen,” zegt Feeley, verbonden aan de Ierse gezondheidsdienst HSE, verbaasd.

De 70-jarige voormalige vaatchirurg spreekt zich ook kritisch uit over de media en hun obsessie met het dagelijkse aantal nieuwe coronagevallen, terwijl maar heel weinig mensen worden opgenomen in het ziekenhuis en op de intensive care.

“De sterfte is minder dan 1 per 1000. Uit de gegevens blijkt dat we te maken hebben met een ziekte die veel minder erg is dan de jaarlijkse griep.”

“De manier waarop de media reageren op deze gevallen grenst aan hysterie. Een journaal beginnen met het aantal mensen dat positief is getest op een aandoening die minder gevaarlijk is dan de griep, dat is bangmakerij,” zegt de arts tegen de Irish Times.

Hij zegt niets meer en niets minder dan dat wij al vanaf dag één roepen en iedereen begint te roepen, simpelweg omdat het de keiharde cijfers zijn.

Maar het kostte hem zijn baan. 

LEES VERDER:
https://www.ninefornews.nl/directeur-ziekenhuisgroep-zegt-dat-corona-veel-minder-erg-is-dan-griep-en-wordt-ontslagen/

 

Martin Feeley

 

 

4 7 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven