NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Directe coronadoden in Nederland ligt tussen de 65 en 600

…niet mee berekend de aantijgingen dat mensen onterecht als doodsoorzaak COVID19 kregen toegeschreven. Het is onweerlegbaar dus waar zijn we mee bezig?

HET VACCIN IS ER! Zijn we collectief wakker geschud en jagen we ze weg uit Den Haag?

Eensgezinde burgers worden door geen regering gestopt. Wij hebben veel meer macht dan we denken en daarbij is de moderne burger ontzettend goed geïnformeerd. Dis is onze laatste kans maar ook hun laatste kans.

 

Artikel over COVID19 en de bronnen van deze feiten:

STOP de anderhalvemeter-wet! Het is het einde van onze democratie!

4.2 5 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
4 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Knalkopje1

Ik ben ervan overtuigd dat de vriendin van mij, de zuster Franciscanes, waar over ik het in eerdere reacties had tot de Coronaslachtoffers zou zijn gerekend als het mis was gegaan. Ze heeft Corona gehad met een mild verloop, maar dreigde daarna te overlijden aan vereenzaming in strenge quarantaine. Door overplaatsing werd ze gered, zodat ze haar niet op een leugenachtige manier als Coronaslachtoffer konden opvoeren. Ik heb tenminste het vooruitzicht haar weer vroeg of laat te mogen zien. Ik kan je verzekeren, dat als dan die 1,5 m waanzin nog steeds geldt, ik haar zal knuffelen en liefkozen.

Bart

En voor deze cijfers wordt een tyrannieke wet ingevoerd?

Knalkopje1

Soms komen de massamedia, die zo gebrand zijn op de utopie van het Nieuwe Normaal en de daarmee samenhangende fantastische 1,5 m samenleving met ronduit goed nieuws. Het volgende bericht is pas twee uur geleden geplaatst. In de Telegraaf: ‘Goedkoop medicijn helpt bij zware Corona. Oxford spreekt van enorme doorbraak’.
https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/goedkoop-medicijn-helpt-bij-zware-corona-oxford-spreekt-van-enorme-doorbraak/ar-BB15ySmU?ocid=spartanntp
Als dat waar is, moet het spoedig met hun natte droom van een ‘Brave New World’ gedaan zijn en kunnen we onze bevrijding vieren.

Bart

Dit is voor de zware gevallen, dus in combinatie met de HCQ+zink etc .aanpak voor patienten met de eerste verschijnselen zou dit een uiterst krachtige combo kunnen zijn. Sterker dan een tot nu toe onbewezen vaccin.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x