Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Diegenen die zich verzetten maken geen kans

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

De waanzin gaat niet ophouden.

De waanzin gaat niet stoppen.

De waanzin wordt alleen maar waanzinniger.

 

De kop op 17 maart in een Belgische krant:

“Heel veel jongeren komen fluitend binnen op de IC, maar een uur later liggen ze met een zuurstofmasker”

I kid you not. Hoe veel meer onzin kan er worden verkondigd.

Er liggen vrijwel geen jongeren op de Belgische IC’s en diegenen die er wel liggen zijn daar niet fluitend binnengekomen, maar binnengekomen wegens een ernstig ongeval of ernstige ziekte.

Ik ken vrijwel niemand die ziek is geworden van een griep of corona virus dat nu al meer dan een jaar een pandemie wordt geacht te zijn. De regio waar ik woon is door het bewind knalrood gekleurd, wegens een enorme hoeveelheid aan “besmette patiënten”.  Ik ken er niet één bij ons in de regio…..

Maar het gaat allemaal nog veel gekker worden. Niet alleen in de diverse landen op de wereld kunnen nieuwe varianten, die natuurlijk allemaal nog veel gevaarlijker zijn, ontstaan. Dat kan binnen landen nu zelfs provinciaal.

Er is namelijk nu een Bretonse variant ontdekt, die zich niets aantrekt van vaccins en zich ook niets aantrekt van de o zo betrouwbare pcr test.

Dus u voelt hem al aankomen, zelfs mensen die negatief testen zijn nu mogelijk toch ‘besmette patiënten’.

Zo kunnen ze eindeloos blijven doorgaan met deze paniekpandemie en vrijwel de hele wereldbevolking in een ijzeren greep blijven houden.

 

En dan hadden we ook nog de verkiezingen.

Blijkbaar willen de mensen dat het rutte/kaag beleid wordt voortgezet en uitgebreid. Dus geen vrijheid, geen vermaak, geen horeca, geen theater, geen sport, geen reizen enzovoort. Blijkbaar willen de mensen onderdrukt worden, tot slaaf gemaakt worden. Blijkbaar vinden de mensen het best dat de regimes ze verplichten om aan medische experimenten te worden onderworpen. Blijkbaar keuren de mensen het goed dat de politie onschuldige mensen in elkaar rost. Blijkbaar vinden de mensen het best om met een muilkorf op te lopen en dat echte en oprechte informatie gecensureerd wordt. Blijkbaar hebben de meeste mensen zich nooit verdiept in waartoe overheden wereldwijd toe in staat zijn geweest in de loop van de, ook nog recente, geschiedenis.

 

https://twitter.com/BBalings/status/1365599142354051075

 

Ik heb een heel goed idee: Laten we gewoon vaststellen dat iedereen besmet is. Dan blijft iedereen 5 of 10 dagen in quarantaine. En daarna houden we op met al deze onzin, gaan we puin ruimen, de scherven bij elkaar vegen en onze levens weer terug opbouwen. Opbouwen zoals wij dat willen. Misschien zijn er wel zaken die we kunnen verbeteren ten opzichte van vroeger, maar daar discussiëren we dan eerst over en nemen we besluiten daarover met elkaar.

Ik ben alleen bang dat alle wanna be dictators daar niet zo veel voor voelen.

Ik heb daarom nog een goed idee. Laten we het verzet opgeven. Het haalt toch niets uit, wat wij ook doen, onderzoeken, bewijzen, uitzoeken. Het haalt toch niets uit als we demonstreren.

Laten wij maar gaan.

Laten we de het land, of Europa of misschien zelfs de hele Wereld maar verdelen.

Wij hoeven niet zo veel, een klein stukje maar, want de wakkere mensen, dat zijn er niet veel.

bill en klaus en alle regeringsvolgers en alle makke schapen kunnen (het grootste deel, want met velen) krijgen. En de intelligente mensen, de wakkere mensen, de mensen die het debat met elkaar aan willen gaan, de mensen die respectvol met elkaar willen omgaan, die krijgen een stukje van de aarde om vreedzaam met elkaar samen te leven. Om respectvol met elkaar samen te leven.

En weet je wat, het maakt ons niet eens zo veel uit welk deel van de wereld dat dan ook is. Het is net als met Israel, dat was een stuk dorre woestijn. Er was niks, er groeide, behalve in de Golan, zo goed als niets en de Joden die naar hun nieuwe land verhuisden hebben er een vruchtbaar en welvarend land van gemaakt. Dat kunnen wij ook. Het maakt ons niet uit, wij hebben intelligentie genoeg. Gaan jullie maar lekker door met je idioterie, jullie lockdowns , alles kapot maken, alles depresief maken.

Wij bouwen ons nieuwe land wel op. Zonder mark, zonder ziegfried, zonder angela, zonder macron, zonder klaus, zonder bill.

Wij redden ons wel.


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
12 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
12
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x