Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Dictatuur Nederland is een feit. Sieg Heil!

…voor het volk…

De maskers gaan af.

Uitspraak rechter avondklok geschorst

We hebben allemaal met eigen ogen dit circus kunnen aanschouwen vandaag.

Nederland is zo corrupt is als het maar kan. Het begint er op te lijken dat bepaalde mensen chantabel zijn. Waarom zou je anders alles op alles zetten om een belachelijke, vernederende en onderdrukkende maatregel zoals de avondklok te blijven handhaven? Maar dan ook zo ver gaan dat je zelfs een rechterlijke uitspraak niet respecteert.

Maar nee… mark rutte riep het volk op zich niet te houden aan de rechterlijke uitspraak en toch gewoon om 21:00 in je hok te gaan zitten. (bron)

Direct nadat de RECHTER duidelijk was in haar uitspraak en per direct een streep zette door de avondklok kwam de overheid stampvoetend in beeld.

Wat een spoedberaad zal dat geweest zijn met hun kompanen bij het OMT, het RIVM en al die valse profeten die zich op tv voordoen als wetenschappers en virologen die doordraaien voor de aandacht op platforms als Instagram. En dan de burgemeesters in ons mooie land die hun nog zo jonge machtspositie bijna zagen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Want wat als je nou als burgemeester ineens de avondklok niet meer mag handhaven terwijl je op macht kickt?

Met man en macht is er in enkele uren tijd één of andere rechtbank opgetrommeld met een voorzitter die niet eens de naam van Viruswaarheid fatsoenlijk uit kan spreken. Het werd al direct duidelijk wat de uitspraak van deze rechters zou zijn.

Jaap van Dissel, dezelfde man die toegaf dat er druk op hem werd uitgevoerd om de coronascam erger te laten lijken, kwam opdraven en begon ineens een inhoudelijk betoog. Nou ja, inhoudelijk. Puur natte vingerwerk. De man dreunde wat cijfers op zonder enige wetenschappelijke basis. Wat een onderschatting naar het volk toe wanneer je zelf niet eens in de gaten hebt dat die nummertjes nog minder zijn dan een halve druppel op een gloeiende bakplaat.

Dat terwijl jurist Pols bijna de zaal werd uitgesmeten door deze voorzitter van de rechtbank toen hij iets wilde toelichten. (bron) De voorzitter eiste van hem dat hij niet inhoudelijk op de zaak inging maar liet van Dissel wel rustig zijn grijsgedraaide bandje afspelen.

De uitspraak van de rechter die de avondklok afschafte is geschorst.

 

Als je weet dat heel Nederland je het liefst wil lynchen wanneer je een bepaalde keuze maakt en dat tóch doet dan ben je chantabel of een psychopaat. Of beide. Want draagvlak is er niet voor deze avondklok. Dat wordt je her en der wijsgemaakt om verschillende redenen. Wanneer je de gevoelens van grote groepen vertolkt en er gebeurt ook maar iets in het land, dan wordt er met het vingertje naar jou gewezen terwijl deze figuren toch echt zelf de woede van het volk op de hals halen.

We leven in een ziek land met hele zieke mensen aan het roer. Een land waar wetten niet meer gelden. Waar grondrechten keer op keer worden geschonden en zelfs uitspraken van rechters worden genegeerd. De persoonlijke gevolgen voor figuren als rutte en grapperhaus wanneer Nederland niet in de pas meeloopt, moeten wel HEEL groot zijn. Alle corona ellende daargelaten. Is het gerechtvaardigd dan van een dictatuur te spreken?

Alle geloofwaardigheid in de politiek en in de rechtsstaat is vandaag onderuit gehaald.

Als dictatortje rutte iets wil dan gebeurt dat ook. Uitspraak van rechters of niet. Grondwet of geen grondwet. Grondrecht of geen grondrecht. Aangenomen moties of geen aangenomen moties. Het doet er allemaal niet meer toe.

En dit figuur heeft een grote waffel over wat appjes in de privésfeer en durft aan de hand van die appjes uit te spreken daarom niet te willen regeren met Thierry Baudet? Wat een hufter. Hoe groot is dat bord voor zijn kop?

Het positieve aan dit soort gebeurtenissen is dat het zo doorzichtig is en dat Het Kwaad steeds meer gezicht en vorm krijgt. We weten wie het zijn en we weten wat ze willen. Misschien was deze enorme wake-up call wel nodig zodat we niet collectief  in de volgende 2 scams zullen trappen. Het klimaat en buitenaardse wezentjes. mark my words…

Sieg Heil. Maar dan wel aan ónze overwinning.

Wij zijn niet diegenen die radicaliseren. De overheid is geradicaliseerd en dient een halt te worden toegeroepen.

 

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
18 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
18
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x