Dictatuur Catalonië zet 160.000 man in quarantaine – Rechter maakt er direct een einde aan

Catalonië – Segrià (Lleida)

Quim Torra, de regionale President van Catalonië, besloot om 160.000 man weer in fase 0 te zetten. Lees quarantaine. Dit vanwege zo´n 4.000 positief geteste mensen. Op dat COVID-virus.

Quim Torra

QUARANTAINE

Het verhaal is in vrijwel ieder land hetzelfde.

Men ziet het liefst iedereen met mondkapjes op. Men wil een anderhalvemeter-samenleving en zoveel mogelijk angst creëren. Hier wordt, net als in andere landen, de media voor gebruikt.

Nu er 4.000 man positief getest zijn in en rondom de stad Segrià in Lerida, zag deze machtswellusteling zijn kans om én het publiek te misleiden door te spreken over “nieuwe besmettingen waarvan de bron niet gevonden kan worden” én 160.000 man weer op te te sluiten uit de gemeentes  Lleida, Alcarràs, Aitona, Seròs, Soses, La Granja d’Escarp, Massalcoreig en Torres de Segre.

Het publiek wordt misleidt omdat de man over “nieuwe besmettingen” en een “nieuwe uitbraak” spreekt, in plaats van, nieuw positief geteste mensen.

Een minachting voor ieder weldenkend mens, maar we weten inmiddels dat een substantieel deel van de bevolking er in trapt en ook mensen die het wel doorzien doen vaak toch maar mee “om consequenties te voorkomen”. Je moet een keuze maken en je hebt vaak een familie. Toch is het een een drogreden je te laten intimideren en niet met z´n allen het voorbeeld tegeven.. Naar de Filistijnen ga je toch al. Dit is een grote reset.

Dan liever zelf en zonder dit soort mensen dan ons door hen het globalisme/marxisme in te laten trekken.

Men mocht daar in Lleida (Lerida in het Spaans) hun huis niet uit, alleen als men niet anders kon en niet van huis uit kon werken. Er ging een avondklok in en men mocht de gemeente niet verlaten en er mocht ook niemand binnenkomen.

RECHTER VERNIETIGT MAATREGEL

De rechtbank stak daar gelukkig een stokje voor en gaf het bevel deze lockdown ONMIDDELLIJK op te heffen. Helaas heeft Quim Torra nog niet de doodstraf gekregen maar deze rechter begrijpt en ziet wat er aan de hand is.

De rechter vindt dat Torra en de zijnen ook niet hard kunnen maken waarom deze draconische maatregelen te nemen. Er zijn plekken vastgesteld met nieuwe positief geteste mensen, iets wat natuurlijk is volgens de rechter, maar de regioregering geeft geen geldige reden voor het vastzetten van mensen en dus hun grondrechten wéér af te pakken.. (bron)

En HIER komt de context en exact de reden waar het allemaal om draait:

Torra spreekt onterecht over een uitbraak en de bron van de uitbraak. Totale onzin. Kletskoek!

We spreken hier niet over een uitbraak. Dit is geen uitbraak. Qua testen en verspreiding kun je Corona vergelijken met de griep. Ga je het hele land testen op de griep, dan zou er griepuitbraak zijn in het hele land! Ieder jaar weer.

Als we nu Brabant en we gaan testen dan komen daar heel wat positieve tests op griepjes naar boven. ook in deze tijd van het jaar. En vanaf ongeveer september gaat dat verder oplopen.Maar zo werkt het niet.

En hier pakken ze u mee in en bedonderen ze u waar u bijstaat! Onthoud dat alstublieft goed!

Want daarmee gaan we weer de lockdown in en u wordt letterlijk gesloopt. Om NIETS!

Het gaat om de mortality-rate. En hoe meer tests je afneemt en hoe meer mensen positief testen hoe lager de mortality-rate ligt (de kans dat je er aan doodgaat). Heel simpel, maar voor veel mensen heel moeilijk.

En dat is logisch! In het begin maakte men de mensen gek met “enorme” dodenaantallen maar zonder enige context. 120 doden per dag, klinkt als heel erg. Hier in Spanje, dat groter is, kon men lekker maar de 1.000 knallen Maar op een land van 40 miljoen is het dagelijkse kost. Een milde dag zelfs. De media en politici weigerden en weigeren nog steeds enige context erbij te geven.

En nu doet men het precies andersom. Men zal zoveel mogelijk praten over een nieuwe uitbraak en nieuwe besmettingen terwijl er gewoon op natuurlijke wijze mensen positief testen op Corona. In het geval van Lerida: zouden ze niet zijn getest, de meesten zijn jong of op middelbare leeftijd, dan had men niets in de gaten gehad omdat er toch niemand dood aan gaat. Tenzij er een oudere tussenzit die al behoorlijk ziek was. En dat ws ook hetgeval. Er was 1 bejaarde dode.

Ja maar die lockdown heeft waarschijnlijk (zoals altijd speculeren) wel mensen gered! Oh ja? Waar staat dat? Is dat wetenschappelijk bewezen? Nee. Wat we wel weten is dat landen die niet aan deze lockdown meededen het net zo goed deden of soms zelfs beter met hetverschil dat die mensen nog een baan en bedrijf hebben. Veel Nederlanders lopen nog lachend rond, geen flauw idee hebbende wat hen staat te wachten de komende tijd.

PROTESTEN

Quim Torra werd geacht direct de maatregelen in te trekken. De rechter sprak over buitensporige maatregelen van Torra om de beslissing te nemen mensen simpelweg huisarrest te geven. (bron)

Quim  “We luisteren altijd naar de experts” Torra (klinkt bekend) was op z´n Catalaanse pik getrapt en zegt door te gaan te strijden voor “de veiligheid van de Catalanen.” 

Hij wil dus doorgaan via rechtswege deze mensen toch op te sluiten.

Alle maatregelen tegen Corona zijn schadelijk. Mondkapjes, afstand houden, sociale druk, teveel thuis, stress, angstig straatbeeld. Alle maatregelen veroorzaken enorm veel slachtoffers om iets te voorkomen dat tot nu toe nog nooit is gebeurd. Alles wat wel bewezen kan worden dat wordt gecensureerd.

In de streek Lerida leven er gelukkig dappere Catalanen (en Spanjaarden) die direct de straat op gingen om te protesteren tegen dit totalitaire dwangsysteem.

 

Dit verhaal heeft nog een naar staartje van onze eigen corrupte media. In dit geval de NOS.

Het Catalaanse Lleida, in het Spaans Lerida genoemd, ligt zo´n 180 kilometer van Barcelona af en van de Spaanse kusten zoals de Costa Brava, Costa Dorada en de Costa Maresme. 180 kilometer het binnenland in.

De meeste toeristische dorpjes liggen tot wel 100km naar het noorden toe tegen de Franse grens aan.

En waar kwam de NOS mee toen dit bekend werd?

 

https://nos.nl/artikel/2339539-spaanse-regio-bij-barcelona-in-lockdown-ruim-4000-besmettingen.html

Bedankt NOS namens de Spaanse horeca en kleine indernemers. Ze hoopten nog op een klein beetje toerisme om niet dood te gaan van de honger maar een bericht als deze laat weer duizenden toeristen thuis.

Walgelijke media. Zij creëren deze wekelijkheid.

 

 

 

 

 

 

 

4.7 15 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
cstv, commonsensetv