Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Deze verkiezingen worden één groot fiasco

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

D66 stijgt in peilingen?

Vandaag lazen we in de media dat D66, “enorm stijgt” in de peilingen van Maurice de Hond. De partij die door heel Nederland lijkt te worden uitgekotst staat bij Maurice op 17 zetels.

Het FvD, die als enige campagne kunnen voeren in Nederland zonder dat men met tomaten en rotte eieren begint te gooien, staat op zo´n 4 zetels.

Het is bizar hoe zelfverzekerd al deze kartelpartijen nu al lijken te zijn over de afloop van de verkiezingen. Zolang het maar een mengelmoesje wordt van kartelpartijen.

Maar misschien is die zelfverzekerdheid, zoals de Democraten die ook hadden voor de verkiezingen met Joe Biden in de kelder, wel heel begrijpelijk nu ruim 2.4 miljoen mensen per post mogen stemmen, handtekeningen niet nodig zijn en her en der stembiljetten “per ongeluk” worden verspreid alsof het flyers zijn zoals in Hoorn en Heerlen. Uniek dat zoveel overleden mensen dit jaar mogen stemmen ook in Hoorn.

Ook worden de verkiezingen over 3 dagen gehouden. De info gaat op een USB stick en… kom op! Is dit transparantie?

We zien exact hetzelfde gebeuren als in Amerika. En we staan er bij en kijken er naar.

Frauderen met stemcomputers

Al vanaf 2006 is er veel weerstand tegen de stemcomputers die Nederland gebruikte.

De Nederlandse actiegroep “Wij vertrouwen stemcomputers niet” stelde dat stemcomputers (in Nederland gebruikte men toen de Nedap ES3B- en SDU Newvote) ongeschikt zijn voor Tweede Kamerverkiezingen en/of gemeenteraadsverkiezingen. Volgens de actiegroep zijn stemcomputer eenvoudig te compromitteren en het geheel niet beveiligd. En dat is geen staatsgeheim. ALLES kan worden gehacked.

En het kiesproces is voor kiezers oncontroleerbaar en is het stemgeheim niet gewaarborgd. (bron)

Door een uitzending van EénVandaag op 4 oktober 2006 kreeg de actiegroep veel aandacht.

In deze uitzending werd getoond hoe veel stemcomputers vrijwel onbewaakt worden opgeslagen door gemeenten. Ook demonstreerden enkele technici hoe de stemcomputer met een eenvoudige ingreep te manipuleren is. De bevindingen van een diepgaand technisch onderzoek zijn vastgelegd in een rapport.

 

Het AIVD-onderzoek en de afkeuring van de SDU Newvote en Nedap ES3A stemcomputer hadden tot gevolg dat tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2006 en de Provinciale Statenverkiezingen van 7 maart 2007 in een aantal van die 35 gemeentes weer gestemd werd met het rode potlood.

In bijna alle andere gemeentes werd tijdens die twee verkiezingen nog wel gestemd met de Nedap ES3B-stemcomputer. De actiegroep “Wij vertrouwen stemcomputers niet” spande mede om die reden een rechtszaak aan. Op 1 oktober 2007 werd de rechterlijke uitspraak bekendgemaakt dat de stemcomputers gebruikt bij verkiezingen in november 2006 en maart 2007 nooit goedgekeurd hadden mogen worden.

Rechter veroordeelt gebruik stemcomputers

In het rapport bevestigt de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) dat het stemgeheim met de beschikbare stemcomputers gecompromitteerd wordt. Door de AIVD was vastgesteld dat bij de Sdu Newvotes en de Nedap ES3A stemcomputers op afstand door middel van radiosignalen kan worden opgevangen wat de kiezer op het beeldscherm ziet. (bron)

De in Nederland gebruikte digitale stemmachines waren onveilig, ongeschikt en makkelijk op verschillende manier te beïnvloeden.

Het AIVD-onderzoek en de afkeuring van de SDU Newvote en Nedap ES3A stemcomputer hadden tot gevolg dat tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2006 en de Provinciale Statenverkiezingen van 7 maart 2007 in een aantal van die 35 gemeentes weer gestemd werd met het rode potlood. In bijna alle andere gemeentes werd tijdens die twee verkiezingen nog wel gestemd met de Nedap ES3B-stemcomputer. De actiegroep “Wij vertrouwen stemcomputers niet” spande mede om die reden een rechtszaak aan. Op 1 oktober 2007 werd de rechterlijke uitspraak bekendgemaakt dat de stemcomputers gebruikt bij verkiezingen in november 2006 en maart 2007 nooit goedgekeurd hadden mogen worden.

Op 16 mei 2008 maakte het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties bekend dat stemmen weer met het rode potlood en papier ging gebeuren en de stemcomputer in de toenmalige vorm niet zou terugkeren.

D66 aangesteld om de verkiezingssoftwareveiligheid te onderzoeken

Maar gelukkig zitten we anno 2021 goed! Het stemprogramma OSV2020 doorstaat de veiligheidstest van het “onafhankelijke” bedrijf HackDefense.

Het bedrijf HackDefense van Mark Koek van D66. De (corrupte?) Kiesraad heeft hem aangesteld om de veiligheid van de stemmachines te garanderen. En hij zei dat het goed was!

De ”onafhankelijke onderzoeker” Mark Koek die  is aangesteld om de verkiezingssoftwareveiligheid te onderzoeken blijkt niet alleen een oud D66-fractievoorzitter, -vertrouwenspersoon en -raadslid. Neen, Koek blijkt recentelijk een bedrag van €7.830,- gedoneerd te hebben aan de Vereniging Politieke Partij Democraten 66. (bron)

Hoe kunnen we nu De Kiesraad nog serieus nemen? Stelt u zich eens voor: “De stemcomputers hebben de veiligheidstest van onafhankelijk onderzoeker Thierry Baudet doorstaan.” Wat voor klasse Kiesraad hebben wij hier in deze bananenrepubliek?

Het wordt één grote bende door één grote bende.


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
10 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
10
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x