CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Deurwaarder levert brieven af bij politici, ambtenaren en telecombedrijven

Een deurwaarder heeft afgelopen maand brieven namens 3.349 deelnemers aan de 5G-actie van de Nationale Bond tegen Overheidszaken afgeleverd bij de directeuren van KPN, T-Mobile en Vodafone-Ziggo. Ook politici en ambtenaren hebben brieven ontvangen. De documenten brengen hen de boodschap dat ze persoonlijk aansprakelijk zullen worden gesteld wegens onrechtmatige daad als ze de uitrol van 5G niet stoppen. Binnenkort ontvangen ze nog een tweede lading brieven.

‘Dit is het moment waarnaar we al een half jaar hebben toegeleefd’, zegt Jordy Zwarts, voorzitter van de Bond. De 5G-actie begon eind september vorig jaar. De verwachting was dat de campagne in januari kon worden gesloten. Zwarts hoopte dat tenminste 1.000 à 1.500 mensen aan de actie zouden meedoen, maar werd overweldigd door een veel grotere hoeveelheid aanmeldingen.

Het aantal van 1.500 was al binnen een week bereikt. In totaal lijken zich 8.300 mensen bij de actie te hebben aangesloten. Dat zou een zeer hoog aantal zijn, als het klopte. Dit is echter niet waarschijnlijk, mede omdat sommigen zich meerdere keren voor de actie hebben aangemeld. De Bond is nog bezig om databestanden op orde te brengen.

Lees verder…
Stel telecomproviders persoonlijk aansprakelijk met een verbintenis inclusief dagvergoeding van maximaal € 2.000,- per dag.  Stel daarnaast politici en ambtenaren persoonlijk aansprakelijk met een dwangsom.

https://bondoverheidszaken.nl/5G_Aansprakelijkheid.html

Website:
https://bondoverheidszaken.nl/

Facebookpagina Nationale Bond Overheidszaken:
https://www.facebook.com/NationaleBondOverheidszaken.NL

Mensen die zich nog bij de 5G-actie willen aansluiten, kunnen dat hier doen.

 

5 1 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven