nl Nederlands

Deugkoning Peter R. de Vries: ‘We zijn pas écht reddeloos verloren als Baudet premier wordt’

Peter R. de Vries kan je altijd opbellen om vrolijk mee te doen aan een partijtje Baudet-schelden op de NPO.

Waar de meeste mensen met een kritisch verhaal praktisch elke seconde worden onderbroken, mag De Vries gewoon enkele minuten vol praten en krijgt hier een vergoeding van een paar ruggen voor, betaald van ons belastinggeld.

Op zijn typische rancuneuze toon en belerende manier van spreken probeert hij nogmaals maar eens aan te geven hoe FOUT Baudet wel niet zou zijn.

Kan De Vries over niks anders praten dan Baudet??

De Wereld Draait Door, we zijn eindelijk bijna af van dit zwaar-over-de-datum-programma, maar nu het einde in zicht is kunnen ze natuurlijk zonder vrees de oude VARA-socialistische vleugels spreiden.

Peter Rudolf de Vries kreeg nog even de kans om te laten zien dat hij een van NPO’s grote deugkoningen is. Want hij moest ons nogmaals wijzen op de ‘walgelijke Marokkanen-tweet’ van Baudet.

Toegegeven, Baudet was te voorbarig in zijn tweet, niet slim, maar het is nu eenmaal gebeurd. Volgende keer: minder impulsief zijn.

Maar De Vries (63) is een echt doorbijtertje. Hij meent dat de fascistische stormtroepen voor de deur staan en waarschuwt ons allen. Gelukkig maar!

De Vries krijgt al een burn-out bij de gedachte dat we WELLICHT ooit een premier Baudet krijgen, hier moet hij niet aan denken. In zijn ogen is Baudet ‘The evil empire’, oftewel een absolute no go!!

Gelukkig waarschuwt hij ons voor premier Baudet op de vrijdagavond.

Nu kunnen we allemaal weer fijn verder leven, want De Vries beschermt ons allen!

Hans Teeuwen heeft ook een duidelijke mening over Peter R. de Vries:

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
1 Reactie
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Don-65
Don-65
4 maanden geleden

Rob Jette D666 en vooral Jesse Klaver van Groenlinks, Word het pis link als een van die 2 president worden. Pak je dan maar in want dan kun je niks meer en we zijn nog (financieel) verder van huis. Evil ten top vol klimaat leugens waarbij ons scheel betalen. Bijna nooit meer met de auto omdat het dan te duur word. Openbaar vervoer zo als de trein (moet je ook maar in de buurt hebben) is al duur genoeg nog duurder dan de auto als je er bijna dagelijks gebruik van maakt. Belasting omlaag (hoe zo) voor de particulier en… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x