Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Deugkoning Peter R. de Vries: ‘We zijn pas écht reddeloos verloren als Baudet premier wordt’

Peter R. de Vries kan je altijd opbellen om vrolijk mee te doen aan een partijtje Baudet-schelden op de NPO.

Waar de meeste mensen met een kritisch verhaal praktisch elke seconde worden onderbroken, mag De Vries gewoon enkele minuten vol praten en krijgt hier een vergoeding van een paar ruggen voor, betaald van ons belastinggeld.

Op zijn typische rancuneuze toon en belerende manier van spreken probeert hij nogmaals maar eens aan te geven hoe FOUT Baudet wel niet zou zijn.

Kan De Vries over niks anders praten dan Baudet??

De Wereld Draait Door, we zijn eindelijk bijna af van dit zwaar-over-de-datum-programma, maar nu het einde in zicht is kunnen ze natuurlijk zonder vrees de oude VARA-socialistische vleugels spreiden.

Peter Rudolf de Vries kreeg nog even de kans om te laten zien dat hij een van NPO’s grote deugkoningen is. Want hij moest ons nogmaals wijzen op de ‘walgelijke Marokkanen-tweet’ van Baudet.

Toegegeven, Baudet was te voorbarig in zijn tweet, niet slim, maar het is nu eenmaal gebeurd. Volgende keer: minder impulsief zijn.

Maar De Vries (63) is een echt doorbijtertje. Hij meent dat de fascistische stormtroepen voor de deur staan en waarschuwt ons allen. Gelukkig maar!

De Vries krijgt al een burn-out bij de gedachte dat we WELLICHT ooit een premier Baudet krijgen, hier moet hij niet aan denken. In zijn ogen is Baudet ‘The evil empire’, oftewel een absolute no go!!

Gelukkig waarschuwt hij ons voor premier Baudet op de vrijdagavond.

Nu kunnen we allemaal weer fijn verder leven, want De Vries beschermt ons allen!

https://twitter.com/dwdd/status/1233459350259322880?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1233459350259322880&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.dagelijksestandaard.nl%2F2020%2F02%2Fdeugkoning-peter-r-de-vries-naar-het-front-geroepen-om-te-baudet-bashen-we-zijn-pas-echt-reddeloos-verloren-als-deze-man-premier-wordt%2F

Hans Teeuwen heeft ook een duidelijke mening over Peter R. de Vries:

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x