CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Derk Jan Eppink over de situatie in Griekenland

Derk Jan Eppink, Europarlementariër van het Forum voor Democratie, was maandag te gast bij het programma De Afspraak van de Vlaamse VRT.

Het gesprek ging over de situatie aan de grens tussen Griekenland en Turkije. Ook aanwezig was de Belgische oud secretaris-generaal van de NAVO Willy Claes.

Ter aanvulling van CSTV:

Er zou maar een fractie overblijven wanneer we alleen maar de echte vluchtelingen zouden binnenlaten en steunen. Die mensen zouden we kwalitatieve hulp kunnen aanbieden.

Oprechte vluchtelingen zouden dankbaar zijn en, in ons geval, Nederland omarmen. En wij hen ook. Nederlanders zijn ontzettende tolerante mensen. Dat is altijd al zo geweest.

Wat zouden we een prachtig en fatsoenlijk Nederland zijn geweest jegens echte vluchtelingen als de levensgevaarlijke globalisten en links niet het ongewenste rotvolk onnodig hadden binnengelaten en zo onze tolerantie ernstig op de proef stellen.

Ongecontroleerd toelaten van nepvluchtelingen die ons continent verzieken, cultuur ontwrichten, onze normen en waarden niet respecteren en ook nog eens levensgevaarlijk zijn voor je eigen burgers.

De beelden laten duidelijk zien dat het toch echt voornamelijk kerngezonde agressieve jongemannen zijn.

Op de gevolgen van dit beleid, de keiharde cijfers die dit aantonen, wordt niet geanticipeerd door de politiek. Ze worden zelfs ontkent en genegeerd.

Het is belachelijk en niet te bevatten dat dit gebeurt.

Dankzij waardeloos irrationeel beleid komen echte vluchtelingen in een flut opvangproces terecht. Ook zij worden met de nek aangekeken. Dankzij criminelen die het voor hen verpesten.

Binnengehaald en zelfs opgehaald door gevaarlijke mensen zoals Frans Timmermans en Angela Merkel en geknuffeld door wereldvreemde, maar minstens zo gevaarlijke, politici zoals Rob Jetten en Jesse Klaver, om Nederland maar als voorbeeld te nemen.

Echte vluchtelingen zijn de pineut dankzij mensen die zeggen te deugen. (En zij zullen bovenstaande mening racistisch noemen).
Zieke tijden.

Zie hier de video van Derk Jan Eppink in De Afspraak:

https://www.youtube.com/watch?v=PuKtS1bcoOc

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven