Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Denk je dat je alle gekheid hebt gehad… vaccineren onder narcose

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Vaccineren onder narcose

hugo de jonge, de schoolmeester die is bestempeld als minister van Volksgezondheid, niet vanwege zijn CV want dat houdt op bij schoolmeester, maar vanwege zijn grote ego en zijn talent om de grootste leugens te verspreiden.

Mensen met verstand van zaken worden genegeerd en heel Nederland moet luisteren naar hugo.

Je wilt normaal gesproken niet iemand aanvallen op zijn CV, maar het lijkt toch een logische zaak dat je, vooral wanneer het de volksgezondheid betreft, op die plek een persoon neerzet die verstand van zaken heeft en geen schoolmeester met een enorm ego en op zijn zachtst gezegd psychopatische trekken heeft. Een persoon die zich absoluut niet kan inleven in andere mensen en ontzettend aandachtsgeil is.

Dat wil niemand behalve de mensen die écht aan de touwtjes trekken en een bepaalde zieke agenda hebben. Iemand met verstand van zaken op die plek en ook nog een geweten gooit alle plannen in de war van The Great Reset.

Eigenlijk, lijkt mij, weet iedereen diep van binnen dat het waanzinnig is dat deze man deze baan heeft. Maar denkt men ook door waarom zo´n figuur daar staat?

Er wordt niet geselecteerd op kennis. Er wordt gekeken hoe ver je kunt gaan in je leugens en bedrog om een bepaalde agenda uit te voeren. Hoe ver je kunt gaan in het verkopen van totaal onlogische desinformatie. Het gaat erom dat je geen empathie hebt en alleen aan jezelf denkt. Dat je niet neervalt omdat je geweten knaagt tijdens een persconferentie. Dat zijn de ideale kandidaten voor Schwab & Co.

Echte experts worden gecensureerd

Kijk eens in wat voor wereld we leven. Dr. Malone, de uitvinder van de mRNA techniek en Michael Yeadon, voorheen top wetenschapper bij Pfizer worden genegeerd en hun Wikipedia pagina´s worden veranderd. Ze worden neergezet als complotdenkers, anti-vaxxers (terwijl deze mensen alles weten over vaccins, het is namelijk hun werk) en beschuldigd worden van valse claims omtrent corona en het zogenaamde vaccin dat in werkelijkheid een experimentele gentherapie is. (bron)

Zonder dat er ook maar een serieuze verwijzing bijstaat waar uit blijkt dat ze leugens verkondigen.

Dit zijn bij uitstek de mensen die je het beste kunnen uitleggen wat er aan de hand is en wat die “coronavaccins” precies inhouden en met je doen. Maar hun mond wordt gesnoerd.

Mensen slikken het… Tegen alle logica in.

In plaats daarvan mogen we figuren als hugo de jonge, mark rutte, ab osterhaus en ander tuig niet tegenspreken terwijl ze geen kennis van zaken hebben.

Mensen slikken het… Tegen alle logica in.

hugo is een vaccin verkoper. hugo heeft niets op met onze gezondheid. Mensenlevens interesseren hem niet. De gevaarlijke en dodelijke bijwerkingen van de corona “vaccins” mogen niet worden benoemd. Mensen worden er niet over geïnformeerd voordat ze de spuit krijgen en hugo dwingt je ook nog eens om deze spuit te nemen die daadwerkelijk niets, maar dan ook niets goeds veroorzaakt maar wel levensgevaarlijk zijn. Ja, hugo jaagt bewust mensen de dood in.

De cijfers in dit artikel mogen niet benoemd worden.

Hoe duidelijk wil je het nog hebben?

Deze man is gek, de spuiten hebben niets met onze gezondheid te maken, niets is meer logisch en toch staat heel Nederland niet bij het Binnenhof om deze figuren bij hun oren weg te slepen, het land uit te jagen en ze nooit meer terug te laten komen. Of gewoon iedere maatregel te negeren. Nee, er zijn zelfs mensen die deze Duivelse mensen verdedigen. Waarschijnlijk vanwege hun eigen ego, niet toe willen geven. Dat is belangrijker dan de waarheid.

Hoe hebben de Nederlandse burgers het zover laten komen? Geen enkel, maar dan ook geen enkel bewijs dat deze prikken ook maar iets goeds doen. Stapels bewijs dat deze spuiten levensgevaarlijk zijn.

Daarbij is er geen pandemie terug te vinden in de wereldwijde cijfers en zitten we dit jaar, nu al,  met een oversterfte die niet door corona komt.

Spuiten die voor iedereen gevaarlijk zijn. Jong en oud. hugo zet alles op alles om iedereen Russisch Roulette te laten spelen met hun eigen lichaam. Doe je dat niet? Dan worden je rechten afgepakt. En het gaat steeds verder en verder. In principe zegt de regering: Je neemt de spuit of je verrekt maar van de honger met je hele familie erbij. Er is geen plaats voor jou in deze maatschappij. Ook al val je niemand lastig en ben je geen gevaar omdat gevaccineerden immuun zouden zijn door het vaccin (zo werd ons beloofd, nu zijn we al op weg naar spuit 3), je moet het goedje in je lichaam hebben.

En als je daar kritiek op levert, of eigenlijk gewoon gezond verstand op loslaat, dan wordt je weggezet als wappie, complotdenker en je eigen regering helpt mee jou te demoniseren en brengt jou in gevaar. Er zijn heel veel kortzichtige mensen in de wereld en die kunnen rare sprongen maken en een grote haat ontwikkelen tegen “niet gevaccineerden”. En de media helpen een handje mee.

Om nog meer mensen de dood in te jagen heeft hugo weer wat nieuws verzonnen. Er is op hem ingepraat om aan te bieden “onder narcose” een coronavaccin te halen.

En toch is dit positief. Men gaat zo overduidelijk voor alles of niets dat dit kaartenhuis nooit stand kan houden. Er is té veel weerstand. Ook grote namen staan op en een groeiend deel van de bevolking zal dit nooit accepteren.

Kijk en luister naar de Duivel die inmiddels via duizenden lichamen communiceert.  

Bron:
https://www.youtube.com/channel/UCO7TUBX8NEgdoYso9TQUpUQ

Lees ook:

Daar is ie weer, het vaccinatie dashboard


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
28 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
28
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x