NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Denemarken – Common sense en zero tolerance voor asielzoekers!

De Denen weten dat ongecontroleerde immigratie de verzorgingsstaat ernstig beschadigt.

Tijdens de piek van de migrantencrisis in Europa namen Duitsland en Zweden de morele leiding en lieten hun landen volstromen met mensen uit zeer hoge risicogroepen.

Naast de bekende woorden: “Wir schaffen das!” van Angela Merkel nam ook de Zweedse Prime Minister Stefan Löfven een zelfde soort standpunt in. “Ons land bouwt geen muren!” was de optimistische slogan destijds.

Duitsland nam in 2015 1 miljoen asielzoekers binnen en Zweden 165.000. Duitsland heeft 10 keer zoveel inwoners. In verhouding haalde Zweden dus anderhalf keer zoveel migranten binnen per Zweedse inwoner.

Beide landen hebben het geweten! Samen met Frankrijk gaan deze 3 landen het zwaarst gebukt onder de massa-immigratie met alle ellendige gevolgen van dien. Gevolgen die ieder mens met gezond verstand had kunnen zien aankomen.

In Duitsland alleen al zijn er tussen 2014 en 2018 800.000 zware misdrijven gepleegd. Variërend van geweld tot moord en verkrachtingen.

De 800.000 is geflatteerd. Een aantal zaken waren nog niet afgerond. Volgens Dr. Curio van de AfD komt dit getal boven de miljoen uit.

Angela Merkel verdedigt deze cijfers zonder blikken of blozen. Alle schaamte allang voorbij. Zo erg dat ze zelfs in dit debat durfde te uiten dat ze extreem rechts harder gaan aanpakken.

Zie dat artikel hier!

Angela Merkel verdedigt 800.000 migrantenmisdaden op Duitse volk

Ondertussen heeft het land Denemarken, dat tussen deze 2 deugdlanden ligt, vanaf het begin duidelijk gemaakt dat vluchtelingen niet welkom waren.

De Denen doen het slim.

De migranten die vanuit Duitsland naar de grens komen worden door de Denen netjes naar de Zweedse grens gebracht onder begeleiding.

In Zweden staat het linkse welkomstcomité klaar om de migranten uit aantoonbare hoge risicogroepen, die wereldwijd voor veel criminaliteit en verkrachtingen verantwoordelijk zijn, met open armen te ontvangen. Bizar verschijnsel.

Menig Deen zal toch hoofdschuddend naar het buurland Zweden gekeken hebben.

Politiecontrole Duits-Deense grens. Vanaf hier worden de immigranten naar de Zweedse grens begeleid.

 

Zweden gaat vanaf de migratie-crisis gebukt onder aanslagen, massale groepsverkrachtingen in grote steden en de ontzettende financiële druk die deze kansloze groep met zich mee brengt. Wonen in Stockholm is geen pretje meer. Ouderenhulp en onderdak voor ouderen worden vervangen voor hulp aan vluchtelingen en asielzoekers. (bron)

De grote steden in het eens zo mooie rustige Zweden behoren nu tot de gevaarlijkste plekken van Europa.

Maar President Löfven van Zweden hield voet bij stuk en sprak de niet te bevatten woorden:

“Er is geen connectie tussen de immigratie en de stijgende criminaliteit. Waren het Zweden geweest in die omstandigheden dan was het net zo erg geweest.”

Met andere woorden. De leider van Zweden is er zeker van dat anders zijn eigen Zweedse burgers ook massaal zouden gaan groepsverkrachten en bomaanslagen plegen. Totaal absurd.

Bron:
https://commonsensetv.nl/zweedse-premier-hoort-thuis-in-rechtbank-wegens-landverraad/

Denemarken

Het Deense voorbeeld zou een voorbeeld kunnen en moeten zijn voor de rest van Europa. Lars Lokke Rasmussen heeft vanaf 2015 een heel strikt immigratiebeleid opgezet. Zelfs de Deense PvdA handelt naar een streng immigratiebeleid.

Menselijk en normaal. Zie deze cijfers. Het is juist crimineel géén maatregelen te nemen. Door niets te doen creëer je levensgevaarlijke situaties zoals dagelijks te zien hier op CSTV.

 

Ook worden er in Denemarken familie-reünies voor partners onder de 24 jaar verboden. 

En men heeft nog meer regels die gericht zijn op Moslims.

Gezichtsbedekking is strafbaar. Immigranten zijn VERPLICHT handen te schudden met officials, welk geloof zij ook aanhangen. (bron)

In 2017 kwam de “Ghetto law” in Denemarken. Hiermee werden appartementen in wetteloze achterstandswijken, die werden gedomineerd door Moslims, opgekocht door de woningcoöperaties om deze vervolgens te verkopen aan rijkere nieuwkomers. De wijken die niet meer te redden waren werdengesloopt.

Kinderen die nog wél in ghettos leven zijn verplicht minimaal 25 uur per week aan klassen te volgen om de Deense normen en waarden aan te leren. Kinderen die nog heel jong zijn vanaf 1 jaar, werden verplicht in typische Deense dagopvang opgenomen te worden waar Deense waarden worden aangeleerd.

Het idee erachter is om zo een buurt op alle vlakken omhoog te werken.

De asielzoekers die tóch wilden blijven in zulke ghetto´s en niet wilden meewerken aan deze plannen, verliezen direct een hoop voordelen.

Misdaden die werden begaan door deze mensen worden dubbel bestraft  en “visitatie-zones” werden ingesteld wat de politie de macht gaf op elk moment iemand te stoppen en te visiteren (strippen). Ook hun woning kon onderzocht worden op ieder moment.

Kortom: Niet integreren? Niet inburgeren en leven volgens de normen, waarden en tradities van Denemarken? De taal niet willen spreken of niet willen werken?

De Denen maken het je moeilijk. 

In december 2018 heeft de Deense regering een faciliteit opgebouwd waar asielzoekers die overtredingen hebben gepleegd worden gehuisvest. De worden het land uit getransporteerd maar wachten hier deze uitzetting af . Deze faciliteit is gevestigd op het Lindholm-eiland. Vaste bewoning is er niet. Er zitten zo´n 100 mensen en het blijft rouleren door de constante uitzettingen. (bron)

In februari 2019 kwam er nog een wet die inhoudt dat vluchtelingen direct terug worden gestuurd naar hun thuisland zodra dat legaal is. Geen lange procedures meer.

In een beschaafd en nuchter land zoals Nederland had zo´n soort beleid allang een feit moeten zijn. Maar helaas. Wij, het volk, moeten de politiek dringend een handje helpen. En wel heel snel!!

https://www.gisreportsonline.com/opinion-the-danes-know-that-uncontrolled-immigration-would-damage-their-welfare-system,politics,3078.html
https://www.nytimes.com/2018/07/01/world/europe/denmark-immigrant-ghettos.html

Zie ook: Streng Deens immigratiebeleid door sociaal democraten

Deens midden-links immigratiebeleid tegenover beleid Rutte III

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
5 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Gabriël

Het is maar de vraag of de Denen het afdoende slim doen. Immers, er komen er meer, niet minder. Keer op keer op keer op keer! Je kan hen proberen aan te passen, normen en waarden te leren, fatsoen bij te brengen, maar het blijft ongedierte. Al sinds het ontstaan van de geestelijke stoornis islam hebben zij genocide na genocide gepleegd en in de tussentijd was het ook een sluimerende oorlog tegen alles wat niet die mentale stoornis had. In Syrië hebben wij de laatste genocide kunnen aanschouwen. De volgenden zijn zij al aan het voorbereiden, overal ter wereld. Degenen… Lees verder »

Gabriël Garcia

Vuile Idioot, met je laatste 4 zinnen schurk je aan bij de retoriek van nazi-duitsland dat verantwoordelijk is voor de vervolging en moord op Joden, 6 miljoen doden. Dat is laag, verwerpelijk, verachterlijk. Je bent met je analyse van de Islam als gevaarlijke ideologie aan de gang gegaan maar slaat met met je domheid , rassenhaat en ontmenselijking van groepen mensen, joden, moslims, de plank volledig mis. Als je ten strijde trekt tegen kwade ideologieen en krachten is scherp analyseren en confronteren een kunst, maar je mag niet over de rand van goed en kwaad stappen; dan ben je slechts… Lees verder »

Gabriël

Het is niet schurken tegen nazi-ideologie aan als een legitiem systeem wordt toegepast op strijders die al 1400+ jaar oorlog tegen ons voeren en vergis je niet, ELKE moslim is strijder in dienst van allah tegen ons (jihad). Gezien de duur en ernst is het doden van die strijders moreel gezien volkomen legitiem. Het is allang tijd om islamieten de oorlog te verklaren! En houdt eens op moslims met joden te vergelijken. Joden waren onschuldige slachtoffers die daarnaast veel bijdroegen aan de maatschappij en wetenschap. Moslims zijn daders die parasiteren op niet-moslims, waar ook ter wereld. Een inherent minderwaardig soort,… Lees verder »

Sjun Demartelaere

Niet elke geboren moslim is goed doordrongen van de doelen van dat religieuze systeem en het karakter van haar profeet zoals dat staat opgetekend in hadith en soenna. Het is aan mensen die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen om veel meer over dat systeem bekend te maken zodat ook deze mensen de kans krijgen om zich in een vrij land te bevrijden van een systeem dat mensen klein, angstig en vooral onwetend houdt.

Sjun Demartelaere

Schelden wordt doorgaans beschouwd als zwaktebod. Evenals het gebruik van een Godwinnetje. Islam komt bepaald niet beschavend over als je de werking van dat systeem beschouwd. Zeker niet elke moslim heeft dezelfde inborst als de profeet van islam maar er zijn legio argumenten om gestage islamisering van de leefomgeving bepaald niet als verrijkend te beschouwen en daar bijgevolg een discussie over aan te zwengelen.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x