Denemarken – Common sense en zero tolerance voor asielzoekers!

De Denen weten dat ongecontroleerde immigratie de verzorgingsstaat ernstig beschadigt.

Tijdens de piek van de migrantencrisis in Europa namen Duitsland en Zweden de morele leiding en lieten hun landen volstromen met mensen uit zeer hoge risicogroepen.

Naast de bekende woorden: “Wir schaffen das!” van Angela Merkel nam ook de Zweedse Prime Minister Stefan Löfven een zelfde soort standpunt in. “Ons land bouwt geen muren!” was de optimistische slogan destijds.

Duitsland nam in 2015 1 miljoen asielzoekers binnen en Zweden 165.000. Duitsland heeft 10 keer zoveel inwoners. In verhouding haalde Zweden dus anderhalf keer zoveel migranten binnen per Zweedse inwoner.

Beide landen hebben het geweten! Samen met Frankrijk gaan deze 3 landen het zwaarst gebukt onder de massa-immigratie met alle ellendige gevolgen van dien. Gevolgen die ieder mens met gezond verstand had kunnen zien aankomen.

In Duitsland alleen al zijn er tussen 2014 en 2018 800.000 zware misdrijven gepleegd. Variërend van geweld tot moord en verkrachtingen.

De 800.000 is geflatteerd. Een aantal zaken waren nog niet afgerond. Volgens Dr. Curio van de AfD komt dit getal boven de miljoen uit.

Angela Merkel verdedigt deze cijfers zonder blikken of blozen. Alle schaamte allang voorbij. Zo erg dat ze zelfs in dit debat durfde te uiten dat ze extreem rechts harder gaan aanpakken.

Zie dat artikel hier!

Angela Merkel verdedigt 800.000 migrantenmisdaden op Duitse volk

Ondertussen heeft het land Denemarken, dat tussen deze 2 deugdlanden ligt, vanaf het begin duidelijk gemaakt dat vluchtelingen niet welkom waren.

De Denen doen het slim.

De migranten die vanuit Duitsland naar de grens komen worden door de Denen netjes naar de Zweedse grens gebracht onder begeleiding.

In Zweden staat het linkse welkomstcomité klaar om de migranten uit aantoonbare hoge risicogroepen, die wereldwijd voor veel criminaliteit en verkrachtingen verantwoordelijk zijn, met open armen te ontvangen. Bizar verschijnsel.

Menig Deen zal toch hoofdschuddend naar het buurland Zweden gekeken hebben.

Politiecontrole Duits-Deense grens. Vanaf hier worden de immigranten naar de Zweedse grens begeleid.

 

Zweden gaat vanaf de migratie-crisis gebukt onder aanslagen, massale groepsverkrachtingen in grote steden en de ontzettende financiële druk die deze kansloze groep met zich mee brengt. Wonen in Stockholm is geen pretje meer. Ouderenhulp en onderdak voor ouderen worden vervangen voor hulp aan vluchtelingen en asielzoekers. (bron)

De grote steden in het eens zo mooie rustige Zweden behoren nu tot de gevaarlijkste plekken van Europa.

Maar President Löfven van Zweden hield voet bij stuk en sprak de niet te bevatten woorden:

“Er is geen connectie tussen de immigratie en de stijgende criminaliteit. Waren het Zweden geweest in die omstandigheden dan was het net zo erg geweest.”

Met andere woorden. De leider van Zweden is er zeker van dat anders zijn eigen Zweedse burgers ook massaal zouden gaan groepsverkrachten en bomaanslagen plegen. Totaal absurd.

Bron:
https://commonsensetv.nl/zweedse-premier-hoort-thuis-in-rechtbank-wegens-landverraad/

Denemarken

Het Deense voorbeeld zou een voorbeeld kunnen en moeten zijn voor de rest van Europa. Lars Lokke Rasmussen heeft vanaf 2015 een heel strikt immigratiebeleid opgezet. Zelfs de Deense PvdA handelt naar een streng immigratiebeleid.

Menselijk en normaal. Zie deze cijfers. Het is juist crimineel géén maatregelen te nemen. Door niets te doen creëer je levensgevaarlijke situaties zoals dagelijks te zien hier op CSTV.

 

Ook worden er in Denemarken familie-reünies voor partners onder de 24 jaar verboden. 

En men heeft nog meer regels die gericht zijn op Moslims.

Gezichtsbedekking is strafbaar. Immigranten zijn VERPLICHT handen te schudden met officials, welk geloof zij ook aanhangen. (bron)

In 2017 kwam de “Ghetto law” in Denemarken. Hiermee werden appartementen in wetteloze achterstandswijken, die werden gedomineerd door Moslims, opgekocht door de woningcoöperaties om deze vervolgens te verkopen aan rijkere nieuwkomers. De wijken die niet meer te redden waren werdengesloopt.

Kinderen die nog wél in ghettos leven zijn verplicht minimaal 25 uur per week aan klassen te volgen om de Deense normen en waarden aan te leren. Kinderen die nog heel jong zijn vanaf 1 jaar, werden verplicht in typische Deense dagopvang opgenomen te worden waar Deense waarden worden aangeleerd.

Het idee erachter is om zo een buurt op alle vlakken omhoog te werken.

De asielzoekers die tóch wilden blijven in zulke ghetto´s en niet wilden meewerken aan deze plannen, verliezen direct een hoop voordelen.

Misdaden die werden begaan door deze mensen worden dubbel bestraft  en “visitatie-zones” werden ingesteld wat de politie de macht gaf op elk moment iemand te stoppen en te visiteren (strippen). Ook hun woning kon onderzocht worden op ieder moment.

Kortom: Niet integreren? Niet inburgeren en leven volgens de normen, waarden en tradities van Denemarken? De taal niet willen spreken of niet willen werken?

De Denen maken het je moeilijk. 

In december 2018 heeft de Deense regering een faciliteit opgebouwd waar asielzoekers die overtredingen hebben gepleegd worden gehuisvest. De worden het land uit getransporteerd maar wachten hier deze uitzetting af . Deze faciliteit is gevestigd op het Lindholm-eiland. Vaste bewoning is er niet. Er zitten zo´n 100 mensen en het blijft rouleren door de constante uitzettingen. (bron)

In februari 2019 kwam er nog een wet die inhoudt dat vluchtelingen direct terug worden gestuurd naar hun thuisland zodra dat legaal is. Geen lange procedures meer.

In een beschaafd en nuchter land zoals Nederland had zo´n soort beleid allang een feit moeten zijn. Maar helaas. Wij, het volk, moeten de politiek dringend een handje helpen. En wel heel snel!!

https://www.gisreportsonline.com/opinion-the-danes-know-that-uncontrolled-immigration-would-damage-their-welfare-system,politics,3078.html
https://www.nytimes.com/2018/07/01/world/europe/denmark-immigrant-ghettos.html

Zie ook: Streng Deens immigratiebeleid door sociaal democraten

Deens midden-links immigratiebeleid tegenover beleid Rutte III

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
cstv, commonsensetv