NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

DEMONSTRATIE ZATERDAG 18 JULI: NEDERLAND IN OPSTAND

EEN LEUKE VERRASSING!!

AANSTAANDE ZATERDAG STAAN WE ERGENS OP EEN VELD, ERGENS IN NEDERLAND, OM 12.00 UUR.

Binnen afzienbare tijd zal de exacte locatie bekend gemaakt worden.

DE AANSTAANDE SPOEDWET ZAL ER BINNENKORT ZIJN!!!

IK ROEP DUS IEDEREEN OP, ECHT IEDEREEN, OM TE KOMEN NAAR DE DEMONSTRATIE A.S. ZATERDAG 18 JULI 2020.

We moeten ons mobiliseren!

OOK GAAN WE NAAR DE STUDIO VAN Q-MUSIC OM EEN STATEMENT TE MAKEN.

DUS WEES ER KLAAR VOOR.

GEGROET, TINUS

Meer info:

4.6 9 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
6 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Jeannette

Voor die wet is een handtekening van een wettige koning nodig. Die hebben we niet. Dus wet van de baan. Net zoals al het andere. Alles resetten en macht terug naar het volk. Start all over. We hebben hier te maken met fake en nog eens fake.

Hansz Pint

Mooi gesproken…. aber… de MACHT is aan de onwettigen, aan; het recht van de Sterkste … dus tja, mopperen helpt niet. De grote vraag is dus; wie oh wie kan die macht transformeren… De geschiedenis heeft bewezen dat alle machthebbers eens het onderspit delven… maar ja, daar kunnen decennia of eeuwen overheen gaan, en al die tijd zit jan met de pet met de gebakken peren. Je hebt herders en je hebt schapen, dat IS nu eenmaal zo, de verdeling is ook altijd om je wenkbrauwen bij op te trekken, maar ala… ZO…slecht is het echt niet in Nederland… ZE… Lees verder »

Last edited 2 maanden geleden by Hansz Pint
Jeannette

Er moet een nieuwe structuur worden gecreëerd. Het s nooit de bedoeling geweest van de schepper dat wij alleen de functie van tax-slave zouden hebben. We zijn souvereine mensen. We hebben ons laten misleiden door, noem het invloed van de duivel, invloed van kapitalisme. Daar moeten we vanaf. Back to de basis. Contact met de natuur, liefde voor onze naasten, liefde voor kinderen, kwetsbaren en dieren. Deze wereld kan misschien nog een doorstart maken met Gods hulp or whatever name you may call it. We zijn volledig misleid. Dit is al duizenden jaren aan de gang. Wat we nu zien… Lees verder »

Hansz Pint

Ik geloof in een ORDENEND PRINCIPE in het Universum… geen belovende straffende te aanbidden god…met al die frauduleuze megalomane godsvertegenwoordigers op Aarde… iedereen weet wat dàt heeft gebracht… Het Universum (inclusief het bolletje Aarde) heeft een wisselwerkend principe, wat je zaait zul je oogsten, eens, ooit…. Wie goed doet goed ontmoet… maar niet altijd, en dus zal je als mens altijd alert moeten zijn en werken aan jezelf… niet in het minst via het delen met je medemens. Je hebt Actie en Reactie, wat je zaait zul je oogsten… Dat geldt natuurlijk ook voor diegenen die menen hun wil op… Lees verder »

Cor Lauwerijssen

Gisteren zag ik een docu over Aleppo. Gemaakt door een vrouwelijke journaliste. Een moeder. Haar man was arts in de puinhopen. Meteen wist ik weer waarom deze wereld niet klopt. Ik dacht gelijk: hoezo samen goed! Je beschrijft hier een westerse view. In grote delen van de wereld gaat dit niet op. Daar is geen survival of the fittest. Daar is onderdrukking. Honger. Strijd. Dan kan de planeet zichzelf wel regulieren als hij de kans krijgt maar de mensen gaan daar niet van profiteren. Niet als het systeem op deze manier blijft voortbestaan. Het gaat hier ook helemaal niet om… Lees verder »

Bart

Amsterdam dus.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x