Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Demonstratie Malieveld 07-11-2021 – Een klein wonder voltrok zich in Den Haag!

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  


Lieve lezers,

Het is de day after en op het moment dat ik dit schrijf zit ik nog steeds schor van het juichen aan het ontbijt. Want wat was het fenomenaal en wat was het hartverwarmend! Waar ik het over heb? Ik heb het over de duizelingwekkende aantallen met vrijheidsstrijders die gisteren door de straten van Den Haag marcheerde. De demonstratie van 07-11-2021 waarbij de mensen duidelijk maakte dat ze het niet eens zijn met het absurde beleid, de qr tirannie en daarbij horende medische apartheid. Ze liepen mee om hun grondrechten te verdedigen, te staan voor hun principes en hun onvrede over alle leugens gemaakt door de media en overheid uit te spreken. En ik ben verdomde trots op ze! Trots op hun allemaal!

Trots op de boeren die om 03:00 s’nachts al vertrokken waren om op het malieveld aanwezig te kunnen zijn. Trots op de mensen die uit het noorden van Nederland per tourbus arriveerden. Trots op de Christenen die hun boodschap van liefde meedroegen. Trots op de jonge man die zijn bejaarde moeder aan de hand meenam. Trots op de mensen in rolstoelen en hun wandelgenoten. Trots op de kinderen. Trots op de mensen die hun viervoetige vrienden meenamen. Trots op de ouderen, de jongeren, de moeders en de vaders. Trots op de motorrijders die met hun motoren naar het Malieveld kwamen en trots op alle groepen en mensen die ik nu in mijn enthousiasme vergeet te noemen. Maar bovenal ben ik trots op de veteranen. Die mooie mannen en vrouwen die weten wat het is om voor vrijheid en democratie te moeten vechten. Mijn grootste respect gaat uit naar hun en hun nobele taak om de demonstranten te begeleiden. God bless them all!

Tot mijn grote spijt was ik gisteren wederom niet in gelegenheid om mee te kunnen lopen. Dit vind ik heel erg en had gewenst dat het anders was. Toch heb ik iedere meter met de demonstratie meegeleefd en in zekere mate meebeleefd. En wat was ik gisteren blij bij het zien van al die mensen. Eindelijk kon ik ook zien dat de groep steeds groter wordt. Voorheen kon ik iedereen die vertelden dat er steeds meer mensen op stonden maar moeilijk geloven. Voornamelijk omdat ik in mijn eigen omgeving het beslist niet zag en helaas ook nog niet zie. Iedere keer als iemand weer claimde dat bewustzijn groeide, kon ik alleen maar hopen dat ze gelijk hadden. Maar dankzij de opkomst van gisteren ben ook ik enigszins overtuigd geraakt en als u mij toestaat, zou ik graag de volgende beelden met u willen delen. Hopelijk brengt het u net zoveel vreugde als dat het mij heeft gebracht!

Ten eerste deze hele aardige video van LNN media die een fraaie impressie geeft van hoe groot de stoet ongeveer was. Ook de teksten die gezongen worden zijn heel erg goed gevonden. Chapeau en bedankt jongens!

Naast veel van ons inmiddels bekende namen zoals Tilasmi Frigge van de ommekeer en Huig Plug die de demonstratie in beeld brachten, was Ongehoord Nederland ook van de partij. Dankzij hun kunnen we de beelden zien want van de zogenaamde reguliere media hoeven we het niet te hebben. Neemt u van mij aan dat ik mijn best heb gedaan om iemand van de NOS of SBS te zien maar dat is mij niet gelukt. Ze zullen er misschien wel geweest zijn maar zoals ik al zei, heb ik ze niet gezien. Wel heb ik gisteren op youtube een filmpje van omroep West voorbij zien komen die in de titel sprak over duizenden mensen. Ach ja, dat de meeste journalisten vandaag de dag niet meer kunnen tellen is inmiddels overduidelijk. Typerend vond ik ook een ander filmpje van het jeugdjournaal die beweerde dat de dag ervoor op 06-11-2021 in Amsterdam een klimaat demo gaande was waar TIENDUIZENDEN mensen mee liepen. Ook daar was ik niet bij maar de beelden die ik daarvan heb gezien komen op mij nou niet direct over als bewijs van zulke grote aantallen mensen. Het zal wel weer aan mij liggen.

Deze beelden wou ik met jullie delen en ik hoop dat u ze minstens net zo indrukwekkend vond als ik. Wat ik ook bijzonder vond waren de steunbetuigingen voor Italië en Australië. Vanzelfsprekend zijn de mensen daar ook in mijn gedachte dus ik ondersteun dit mooie gebaar volledig! En wat heb k genoten van alle creatieve demonstranten die soms volledig uitgedost meeliepen of enkel een zeer treffende boodschap meedroegen. Naast alle kleurrijke vlaggen van onder andere FVD, BlueTiger en al die andere vlaggen was het een mooi bont gezelschap met een fantastische energie. Om tot slot nog even die energie te laten zien heb ik de volgende korte video van de toespraak van Thierry Baudet gevonden. Als hier geen kracht meer uitstraalt dan weet ik het ook niet meer!


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
13 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
13
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x