Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Democratische gouverneur Kansas vrijstellling vacinatievereisten

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Gouverneur Kansas ondertekent wetsvoorstel waardoor bedrijven brede vrijstellingen van COVID-19-vaccinvereisten toestaan

Zo ongeveer ales wat Biden er doorheen wil krijgen wordt direct afgeblokt door de staten. Zelfs de Democratische staten. Één daarvan is Kansas.

Het lijkt sowieso niet zo mee te zitten voor enkele politici en media wereldwijd die paniekerig proberen puin te ruimen en hun straatje, zonder succes, zo schoon te vegen.

De gouverneur van Kansas heeft gezegd dat ze van plan is een maatregel te ondertekenen die bedrijven die COVID-19-vaccinatie proberen te eisen zal dwingen om brede uitzonderingen te maken voor werknemers die het vaccin niet willen krijgen.

Kansas Gov. Laura Kelly , een democraat, zei in een verklaring van één zin op 22 november dat ze de wetgeving zal ondertekenen “wanneer het mijn bureau bereikt”.

Derek Schmidt, procureur-generaal van Kansas en een Republikein, zei ook dat hij het zou ondertekenen als hij gouverneur was. Schmidt daagt Kelly uit in de gouverneursrace van Kansas.

Het door de Republikeinen gecontroleerde Huis van Afgevaardigden en de Senaat keurden House Bill 2001 eerder op 22 november goed tijdens een speciale zitting. De stemming in de Senaat was 24-11 en de stemming in het Huis was 78-41.

De wetgeving ( pdf ) stelt dat elke werkgever die een COVID-19-vaccinatieplicht oplegt, werknemers moet vrijstellen als ze een schriftelijk verzoek om ontheffing indienen waarin staat dat het voldoen aan de vereiste het leven of de gezondheid van de aanvrager van ontheffing of iemand met wie ze samenwonen in gevaar zou brengen of als het ontvangen van het vaccin in strijd is met een oprechte religieuze overtuiging.ç

De verwachting, en wellicht wel uitgangspositie, is dat iedereen er eronderuit kan komen wanneer hij of zij dat wil. Regeringen lijken in de steek gelaten de controle te verliezen. Maar dat is een gevoel.

Alle werknemers die worden gestraft of ontslagen wegens overtreding van de wet, zouden een klacht kunnen indienen bij staatsfunctionarissen, die het mandaat krijgen om elke klacht te onderzoeken en binnen 60 kalenderdagen een bevel uit te vaardigen voor elke zaak.

Een werkgever die de wet heeft geschonden, kan civielrechtelijk worden vervolgd in een poging hem een ​​boete op te leggen van maximaal $ 10.000 per overtreding als hij minder dan 100 werknemers heeft of tot $ 50.000 per overtreding als hij 100 of meer werknemers heeft. De werkgever zou juridische stappen vermijden als hij de werknemer zou herstellen.

Kansas Gov. Laura Kelly spreekt tijdens een evenement in het staatshuis in Topeka. Kan., op 21 april 2021. (John Hanna/AP Foto)laura kellyvaccinatieplicht biden

 

Een ander belangrijk onderdeel van de wetgeving vereist dat werknemers die vanwege vaccinatie-eisen worden ontslagen, in aanmerking komen voor een werkloosheidsuitkering.

De president van de Kansas Senaat, Ty Masterson, een Republikein, zei dat de maatregel “de rechten zal beschermen van Kansans die te maken hebben met naderende deadlines van de Biden-regering die hen zou dwingen te kiezen tussen hun levensonderhoud en hun religieuze vrijheid of hun levensonderhoud en advies van hun eigen arts.”

De wetgeving verhindert dat president Joe Biden “bedrijven dwingt om God of dokter te spelen”, zei hij.

De zoveelste flater van Biden in zijn poging om het hele land plat te spuiten en aan zijn bizarre regels te voldoen.

Ambtenaren van de regering van Biden hebben gezegd dat de mandaten bedoeld zijn om mensen veilig te houden, hoewel onderzoeken aantonen dat de COVID-19-vaccins een beperkte effectiviteit hebben wat betreft het blokkeren van overdracht.

Kelly sprak zich eerder deze maand uit over het zakelijke mandaat. (bron)

Rep. Linda Featherstone, een democraat, was één van de wetgevers die tegen HB 2001 stemde.

“Ik kan niet stemmen voor iets dat ziekenhuizen gevaarlijker maakt voor werknemers en patiënten, verkeerde informatie over vaccins codificeert en de financiële stabiliteit ondermijnt van alle medische voorzieningen die federale hulp ontvangen”, zei Featherstone in  een verklaring.

En Biden:

Voor zover die man nog serieus te nemen is. Biden is de eerste “president” ooit die het land opriep om rechters te negeren. Wat die mensen beweegt om het laatste gedeelte van hun leven zo in te vullen is een raadsel. Dat kunnen alleen échte psychopaten omschrijven.

Bron:
https://www.theepochtimes.com/democrat-governor-speaks-out-against-bidens-covid-19-vaccine-mandate_4088349.html

LEES OOK:

Lees ook:

Lees ook:

Biden stemmers hebben spijt

 

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x