NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Democraten stellen wetsvoorstel voor om president Trump (tot) in de dood te onteren

Ongelooflijke haat: democraten stellen wetsvoorstel voor om president Trump in de dood te onteren

Bronnen wijzen op een nieuw voorstel van Democraten dat tot doel heeft te voorkomen dat de 45e president van de Verenigde Staten wordt begraven op Arlington Cemetery.


 

Dit is het meest met haat vervulde, hatelijke en walgelijke ding dat ik denk dat ik ooit op een openbaar podium heb gezien. Mensen kunnen verschillende meningen hebben over een man, maar om hem bepaalde begrafenisrechten te ontzeggen?

Deze mensen hebben hun verstand verloren. Mocht er ooit twijfel bestaan ​​over de mentale toestand van democraten en linksen in dit land, dan kunt u die twijfels nu laten rusten.

 

Liberalisme IS een psychische stoornis.

ABC 4 News  meldde:

Democraten hebben een wetsvoorstel ingediend dat “het gebruik van federale fondsen voor de herdenking van bepaalde voormalige presidenten en voor andere doeleinden” zou verbieden.

Volgens House Bill 484, geïntroduceerd door de democratische vertegenwoordiger Andre Carson van Indiana eind januari, zouden federale fondsen niet mogen worden gebruikt om:

“Creëren of tonen van een symbool, monument of standbeeld ter herdenking van een voormalige president die tweemaal is afgezet door het Huis van Afgevaardigden op of vóór de datum van inwerkingtreding van deze wet of die is veroordeeld voor een staats- of federaal misdrijf met betrekking tot acties die zijn ondernomen in een officiële hoedanigheid als president van de Verenigde Staten op federaal openbaar terrein, inclusief elke snelweg, park, metro, federaal gebouw, militaire installatie, straat of ander federaal eigendom. “

De Washington Examiner  had meer details:

Conservatieven bekritiseerde een wetsvoorstel van huisdemocraten dat zou verbieden dat “tweemaal afgezette” presidenten worden begraven op Arlington National Cemetery.

‘Dit is zielig, zelfs voor jullie, huisdemocraten. Ik heb gehoord dat sommigen van jullie rechten hebben gestudeerd. Ooit gehoord van een factuur? ” advocaat Harmeet Dhillon tweette naar aanleiding van het wetsvoorstel.

De sponsor van het wetsvoorstel, de Californische Democratische Rep. Linda Sanchez, zei dat de retoriek van Trump “racisme aanmoedigen” achter de invoering van de wetgeving lag.

“Jarenlang goot Donald Trump benzine over leugens, moedigde racisme en haat aan, en stak de wedstrijd op 6 januari aan. Een president die twee keer is afgezet, verdient niet de eer die aan een voormalige president is toegekend, ”zei ze in een verklaring. “We mogen nooit de haat verheerlijken die Donald Trump als president verheerlijkt. Dit wetsvoorstel zorgt ervoor dat er geen glorie is voor haat – niet voor een gebouw, standbeeld of zelfs een bank in het park. “

https://welovetrump.com/2021/02/18/unbelievable-hate-democrats-propose-bill-to-dishonor-president-trump-in-death/?utm_source=newsletter_ssp&utm_medium=email&utm_campaign=ssp

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

4.7 3 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
11 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
11
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x