Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

Deltaplan voor migratie vereist

In de laatste 5 jaar alleen al kwamen er een half miljoen Nederlanders bij en op het huidige tempo nog eens een half miljoen in de komende 5 jaar.

Deze groei is het gevolg van grootschalige immigratie en migrantengeboortes, terwijl de autochtone bevolking licht krimpt sinds vijf jaren.

Migratie wordt het “hot issue” in de komende tijd, zoals ook Syb Wynia laatst zei in Café Weltschmerz. Daarom is het belangrijk dat partijen duidelijke standpunten innemen over wat zij met de migratiestroom willen.

Enerzijds zijn er de globalisten die denken dat de wereld en Nederland van iederéén is. Anderzijds is er de oproep om op te komen voor de belangen van de oorspronkelijke inwoners.

Het grote risico is dat het debat zich gaat vernauwen tot asielmigratie, dat slechts een deel vormt van het probleem, en daardoor de overgrote meerderheid van de migratiestromen uit het oog.

Het kan straks goed mogelijk zijn dat de VVD en CDA straks een paar honderd criminele asielzoekers voor straf in roze hesjes laat schoffelen, als verkiezingsstunt om te claimen “Zie je wel! Wij zijn wel streng op (asiel)migratie”, terwijl zij blind blijven voor de overgrote meerderheid van de migratiegolf naar Nederland.

Bronnen:
Visie op migratiebeleid ontbreekt
https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1040750284/waar-blijft-visie-van-het-kabinet-op-immigratie

Syb Wynia: “Waarom migratie het verkiezingsthema is”

Bevolking naar migratieachtergrond 1996-2019:
https://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/37325/table?dl=2F410

Hoeveel mannen en vrouwen zitten er nou in zo’n bootje, op de Middellandse Zee?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on reddit
Reddit

Houd het netjes. Persoonlijke aanvallen, onderling schelden en grove schuttingtaal worden verwijderd. Het draagt niets bij aan de discussie en het verpest de sfeer..

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
  Subscribe  
Abonneren op

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000.

Met de bekende Amfa4000 heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer

Zo smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee en dat voor slechts een eenmalige investering van € 149,-. in plaats van €299

StudentenlevenStudentenleven