Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Deense partij Stram Kurs aangevallen door migranten

Rasmus Paludan, de leider van de Deense party Stram Kurs, moest door de politie beschermd en geëvacueerd worden nadat migranten hem aanvielen met zwaar vuurwerk tijdens een demonstratie in de multiculturele zone Tingbjerg.

Al na 20 minuten tijdens de demonstratie, moest hij het veld ruimen. “Het werd te gevaarlijk.” dat meldt DanishTV2.

Tijdens zijn toespraak begonnen moslim-immigranten zwaar illegaal vuurwerk naar hem te gooien. Dit was in de 14e minuut van zijn speech.

De explosies van het vuurwerk waren bijna fataal voor Paludan. Een raam achter hem barstte uit elkaar door de enorme explosie.

Na nog een explosie vond de politie het genoeg en kwam in actie. Ze haalden Paludan gehaast weg van het gebied en voerden hem af in een zwarte BMW.

Alhoewel er ontzettend veel politie op de been was is er NIEMAND gearresteerd.

https://www.youtube.com/watch?v=ONZ5vO0xt-g

Dit is niet de eerste keer dat Paludan, de democratische verkozen rechtse politicus, wordt aangevallen door immigranten.

Stram Kurs is in 2017 opgericht met als motto: “Denemarken voor de Denen!”

De partij wil de Islam verbannen, illegale vluchtelingen uitzetten en niet-Europese migranten hun verblijfsvergunningen afpakken.

Deze partij was een klein groepje, vrij radicale, rechtse mensen in 2017, maar groeide in korte tijd uit en het miste maar nét het aantal stemmen om het Deense Parlement binnen te komen.

ZIE OOK:
Deense linkse immigratiebeleid beter dan van Rutte III

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x